Upgrade CS3 -> CS4
Zwiń
X
-
-
jak chce pobrac FOC ze strony cortlandu do wypełnienia wykskakuje mi że plik jest uszkodzony, zna ktos skąd jeszcze mogę go ściagnąć..??Komentarz
-
Witam, mam pytanie dotyczące tematu - ale bardziej szczegółowe. Co dzieje się z pluginami wgranymi do CS3 - jeśli zainstalujemy CS4 ? Czy wszystkie musiałbym wgrywać od nowa ? Jeśli nie zachowują się to czy jest jakiś prosty sposób na przeniesienie pluginów do nowszej niż aktualnie używana wersji ?
Pozdrawiam, Kuba.Komentarz
-
U mnie jest na serwerze : http://imperium.media.pl/FOC_Form.pdf
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
Jak nie dasz inaczej to zostają na miejscu ... ale nie wiem jak jest przy instalacji 32 na 64 bity
Komentarz
-
-
Komentarz
-
-
Komentarz
-
Nikt nie zna odpowiedzi ?Witam, mam pytanie dotyczące tematu - ale bardziej szczegółowe. Co dzieje się z pluginami wgranymi do CS3 - jeśli zainstalujemy CS4 ? Czy wszystkie musiałbym wgrywać od nowa ? Jeśli nie zachowują się to czy jest jakiś prosty sposób na przeniesienie pluginów do nowszej niż aktualnie używana wersji ?
Pozdrawiam, Kuba.Komentarz
-
Pisałem wcześniej ... a prosty sposób .. plug-in`y w PS odczytywane są przy starcie programu wszystko co wgrasz do katalogu plug-ins będzie widziane jak będzie kompatybilne z daną wersja PS czyli wystarczy przeniesc katalog plug-ins inaczej ma się sprawa przy wersji 64 bitowej ale tu sie nie wypowiem bo jeszcze nie mam
Komentarz
-
Akurat dotarł do mnie Upgrade CS4 ... FOC wysłany 30 października czyli 35 dni im to zajeło ... przesyłka przyszła z Czech aczkolwiek upgrade polski.
Komentarz
-
dziękuję za odpowiedźPisałem wcześniej ... a prosty sposób .. plug-in`y w PS odczytywane są przy starcie programu wszystko co wgrasz do katalogu plug-ins będzie widziane jak będzie kompatybilne z daną wersja PS czyli wystarczy przeniesc katalog plug-ins inaczej ma się sprawa przy wersji 64 bitowej ale tu sie nie wypowiem bo jeszcze nie mam
Komentarz
-
Witam,
To mój pierwszy post na forum:smile:
Mam taki przypadek: upgradowalem z jednego produktu: Adobe illustrator CE do Design Premium cs3.3.
Mam pytanie: co mam wpisać w FOC w rubrykę retail/upgrade serial numbers? W product serial number mam wpisany numer seryjny Design premium CS3.3.
pozdrawiamKomentarz
-
Czy masz może jakieś namiary do tej firmy z Czech?
Wysłali do mnie Upgrade, ale na zły adres - i musze się z nimi skontaktować.
Pozdrawiam,
kcprKomentarz
-
Masz podanego maila na potwierdzeniu wysyłki:
"Please do not hesitate to email any inquiries about your purchase to Adobe Customer Service at
[email protected]"Pkt 8 Regulaminu - niedozwolona stopka tu była...Komentarz
Komentarz