Camera Raw - Tryb taśmy filmowej ?

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • renes
    Uzależniony
    • 2007
    • 510

Camera Raw - Tryb taśmy filmowej ?

Witam,

Niedawno wymieniałem komputer i po zainstalowaniu Camera Raw nie pamiętam gdzie ustawić tryb podglądu zdjęć w jednym oknie. Jak więc włączyć/ustawić w Camera Raw (otwieram z Photo Shopa CS2) funkcję "tasmy filmowej" dającej podgląd i obróbkę wielu zdjęć?
    Otwieram kilka zdjęć lecz każde jest w oddzielnym oknie.
  • czornyj
    Zasłużeni
    • 2006
    • 2626

Zamieszczone przez renes
    Witam,

Niedawno wymieniałem komputer i po zainstalowaniu Camera Raw nie pamiętam gdzie ustawić tryb podglądu zdjęć w jednym oknie. Jak więc włączyć/ustawić w Camera Raw (otwieram z Photo Shopa CS2) funkcję "tasmy filmowej" dającej podgląd i obróbkę wielu zdjęć?
    Otwieram kilka zdjęć lecz każde jest w oddzielnym oknie.
    Zaznaczyć więcej niż jeden plik RAW w Bridge i nacisnąć Ctrl+R
    Marcin Kałuża | foty

Komentarz

• renes
      Uzależniony
      • 2007
      • 510

Musi to być w Bridge, nie można z pozycji Camera RAW?

W Bridge po włczeniu trybu taśmy flmowej rzeczywiście zdjęcia w Camera Raw otwierają się także w tym trybie, natomiast wcześniej otwierały mi się w ten sposób Rawy bez potrzeby wchodzenia najpierw w Bridge. Po prostu zaznaczałem kilka Rawów i otweirał się moduł Camera RAw ze zdjęciami taśmy filmowej.

Poza tym w podglądzie w Bridge pokazują się ikonki zdjęć, a nie ich podgląd. W Camera Raw jest ok, tyle że musze otwierac Rawy najpierw w Bridge, by potem mi sie otwierały w trybie taśmy w Camera Raw.
      !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
      Już działa, dzięki!
      Ostatnio edytowany przez renes; 8861. Powód: Automerged Doublepost

Komentarz

Pracuję...