Bijemy rekord Firefox 3.

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Coronado
    Początki nałogu
    • 2005
    • 291

Bijemy rekord Firefox 3.

Jak na razie Polska calkiem niezle sie prezentuje

Moja galeria: MyLightscapes.com
    Chcesz na swoich zdjęciach? Jest na to świetny sposób: zajrzyj tutaj lub tutaj.
  • bercow
    Bywalec
    • 2007
    • 226

czyli ze FF to jedyna zrodlo na swiecie o zachaze zachodniej, zawsze, nawet w atlasie, to jest biale miejsce, i pisze brak danych
    Canon EOS 40D;Sigma 50 F1.4 EX DG HSM
    dzooma, ja też tak czytałem... w ogóle ja pięćdziesiątką to bym wszystko fotografował
    nie rozumiem po co inne obiektywy wyprodukowali ;D

Komentarz

• westu
      Bywalec
      • 2006
      • 153

No Polska nawet nieżle się prezentuje na tle innych krajów

Komentarz

• HuleLam
        Pełne uzależnienie
        • 2006
        • 1641

Zamieszczone przez bercow
        czyli ze FF to jedyna zrodlo na swiecie o zachaze zachodniej, zawsze, nawet w atlasie, to jest biale miejsce, i pisze brak danych
        a jak to będzie po polsku?
        Fotograf platoniczny

Komentarz

• ArturBonoVox
          Uzależniony
          • 2007
          • 684

Rekordu chyba nie bedzie :P

Komentarz

• liquidsound
            Pełne uzależnienie
            • 2006
            • 1956

Z innej beczki. Macie moze problem z wyswietlaniem fotek w FF?? Albo np z co chwilowym automatycznym odswiezaniem??
            1Dx, 5D III, 33, 650, 20 2.8 , 24L, S35 1.4, 50L, 85L II, C70-210 3.5-4.5, 600EX-RT, 580EX,
            Było: 1Ds mk II, 1D mk III, 6D, 5D, 40D,600D, 350D, Z16 2.8, 24L II, 35L, 85 1.8, 50 1.4, 24-70L II, 24-70L, T28-75, 28 1.8, 35 2.0, T S-M-C 50 1.4., 430EX II

Komentarz

• sniper88
              Pełne uzależnienie
              • 2007
              • 1156

U mnie wszystko dziala w porzadku, za to nie mam zadnego odpowiednika Exif-viewera ktory by mi dzialal, a to troche wkurza No i oczywiscie juz dawno poruszony temat szybkiej odpowiedzi tez sie u mnie pojawia ale poza tym jest niezle
              WWW | 500px | IG
              Semper in altum

Komentarz

• n0wy
                Dopiero zaczyna
                • 2006
                • 24

Zamieszczone przez liquidsound
                Z innej beczki. Macie moze problem z wyswietlaniem fotek w FF?? Albo np z co chwilowym automatycznym odswiezaniem??
                Ja mam.

Żaden plik w necie z rozszerzeniem .jpg nie chce mi się załadować i faktycznie zauważyłem automatyczne odświeżanie co jakiś czas (na stronach, gdzie wcześniej tego nie było).

Ktoś zna rozwiązanie problemu?

Komentarz

• Tomasz Golinski
                  Pełne uzależnienie
                  • 2004
                  • 8623

Zamieszczone przez sniper88
                  U mnie wszystko dziala w porzadku, za to nie mam zadnego odpowiednika Exif-viewera ktory by mi dzialal, a to troche wkurza No i oczywiscie juz dawno poruszony temat szybkiej odpowiedzi tez sie u mnie pojawia ale poza tym jest niezle
                  Próbowałeś Fxix? http://ted.mielczarek.org/code/mozilla/fxif/
                  30D | 85/1.8 | 135/2 | 70-200/4 | T17-50/2.8 | 100-300/4.5-5.6 | 50/1.4 | 650 | 430EX | Sherpa 600r
                  Zdjęcia - Iran, folk, jazz, wątek galeriowy

Komentarz

• sniper88
                    Pełne uzależnienie
                    • 2007
                    • 1156

Wlasnie ten mi nie dziala A innego pod FF3.0 nie znalazlem. Pobawie sie jutro wieczorem z przeinstalowywaniem firefoxa i zobacze co z tego wyjdzie
                    WWW | 500px | IG
                    Semper in altum

Komentarz

• Bahrd
                      Pełne uzależnienie
                      • 2007
                      • 3053

Zamieszczone przez liquidsound
                      Czasami u mnie w FF2/XP znika zdjęcie, jeśli jest zbyt duże (ale po kliknięciu - czyli powiększeniu - już je widać.

Zamieszczone przez sniper88
                      Wlasnie ten mi nie dziala A innego pod FF3.0 nie znalazlem. Pobawie sie jutro wieczorem z przeinstalowywaniem firefoxa i zobacze co z tego wyjdzie
                      Mam FF2, ale ten ponoć śmiga z FF 3b: https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/3905
                      EOS - conditio sine Kwanon...

Komentarz

• liquidsound
                        Pełne uzależnienie
                        • 2006
                        • 1956

Mi wywala komunikat ze zdjecie jest uszkodzone i nie moze go wyswietlic (jakiegokolwiek). Do tego co chwile sam sie odswieza
                        1Dx, 5D III, 33, 650, 20 2.8 , 24L, S35 1.4, 50L, 85L II, C70-210 3.5-4.5, 600EX-RT, 580EX,
                        Było: 1Ds mk II, 1D mk III, 6D, 5D, 40D,600D, 350D, Z16 2.8, 24L II, 35L, 85 1.8, 50 1.4, 24-70L II, 24-70L, T28-75, 28 1.8, 35 2.0, T S-M-C 50 1.4., 430EX II

Komentarz

• sniper88
                          Pełne uzależnienie
                          • 2007
                          • 1156

Zamieszczone przez Bahrd
                          Mam FF2, ale ten ponoć śmiga z FF 3b: https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/3905
                          Pod 3.0 RC2 juz nie dziala - blad zgodnosci. Tez go uzywalem z FF2.0 i byl calkiem niezly.

BTW. Fxix juz dziala, przeinstalowanie FF pomoglo
                          WWW | 500px | IG
                          Semper in altum

Komentarz

• Tomasz Golinski
                            Pełne uzależnienie
                            • 2004
                            • 8623

Brak zgodności można przezwyciężyć przy pomocy "Nightly Tester Tools".
                            30D | 85/1.8 | 135/2 | 70-200/4 | T17-50/2.8 | 100-300/4.5-5.6 | 50/1.4 | 650 | 430EX | Sherpa 600r
                            Zdjęcia - Iran, folk, jazz, wątek galeriowy

Komentarz

• bercow
                              Bywalec
                              • 2007
                              • 226

Bijemy rekord Firefox 3.

Mam nadzieje ze nikt nie bedzie zly za ten post, ale kazdy wie ze Firefox to jedyna sluszna przegladarka, userzy Opery zyja w swoim wyimaginowanym swiecie, a IE ma userow przez 5 min po instalacji systemu

Z każdym głównym wydaniem Firefoksa, Mozilla odnotowuje rekordowe liczby pobrań swojej przeglądarki. Tym razem twórcy jednej z najpopularniejszych przeglądarek internetowych postanowili przy okazji... pobić rekord Guinnessa.

Dziś od godziny 19:00 wszyscy pobierający Firefoksa przyczynią się do bicia rekordu Guinnessa. Ci, którzy zadeklarowali swoje uczestnictwo w tym wydarzeniu dostaną dodatkowo maila z przypomnieniem o "Dniu Pobierania 2008".

Na chwilę obecną, deklarację złożyło w sumie ponad 1,5 mln. użytkowników z całego świata. Prawie 100 tys. z nich to Polacy. Warto wspomnieć, że jesteśmy jednym z najaktywniejszych narodów biorących udział w tej akcji. Więcej użytkowników złożyło deklarację jedynie w Stanach Zjednoczonych.

Oczywiście zapisy nie są jeszcze zamknięte i każdy kto chce wziąć udział, może złożyć deklarację na stronach Spread Firefox.

Autor: Paweł Mączka
                              Zdrodlo: http://www.webinside.pl/news/4973
                              Pobierz Firefox 3
                              (klik w obrazek)
                              Canon EOS 40D;Sigma 50 F1.4 EX DG HSM
                              dzooma, ja też tak czytałem... w ogóle ja pięćdziesiątką to bym wszystko fotografował
                              nie rozumiem po co inne obiektywy wyprodukowali ;D

Komentarz

Pracuję...