Aperture 2
Zwiń
X
-
-
moj sprzet to mb pro 2.2 + 2 GB i z obrobka rawo z 40D spokojnie daje sobie rade. PS tez jeszcze na tym kompie nie dostal mi zadyszki, ale jak to mowia - ram to ram, im wiecej tym lepiej.2 puszki, pare sloikow i obgryzione jablko do pracy
moje wypociny, moje studio - "trzy sześć studio", fotograf na ślub - wrocławKomentarz
-
Swego czasu jak pracowałem w DTP to dawało radę jakoś przydzielać ram do poszczególnych programów. Muszę tego poszukać być teraz też tak jest. Tak czy siak na razie żadnej jeszcze zadyszki, czy innej wtopy z iMac'em nie miałem (...odpukać...)
Pozdrawiam.Komentarz
-
bo Aperture 2 generalnie chodzi znacznie szybciej jak jedynka i o dziwo co jest wrecz niespotykane przy dzisiejszym trendzie pisania kolejnych wersji softu ma jakby mniejsze wymagania systemowe i mniej obciaza system w stosunku do jedynki
EOS Digital 17-200; f/1.4; f1.8; f/4; ; IS; Speedlite 580EX + AppleKomentarz
-
mam aperture 2 na macbooku pro (2.16 CoreDuo) i przy 1GB bylo gorzej niz zle a jak dolozylem druga kosc i w sumie mam 2GB calkiem przyjemnie ale jeszcze nie umiem sie nim obslugiwac tak jak sie nalezyFotografia to pasja, moj Blog o fotografi, fotograficznie o wszystkim.Komentarz
-
a co tu umiec? to dosc lopatologiczny program i bardzo intuicyjny a jak chcesz potrenowac to polecam ten link
wprawdzie dotyczy to jedynki ale generalne zasady dzialania programu sie nie zmienily
EOS Digital 17-200; f/1.4; f1.8; f/4; ; IS; Speedlite 580EX + AppleKomentarz
-
wiem że można na pewno więcej niż to co ja umiem
Fotografia to pasja, moj Blog o fotografi, fotograficznie o wszystkim.Komentarz
-
Tutoriale dla A2: http://www.apple.com/aperture/tutorials/PozdRufka
Flowenol
-------------------------------------------------------------
Life is too short for reading MTF charts.
Craig16229Komentarz
-
Komentarz