Witam i mam pytanie, jaki jest dobry darmowy soft do tworzenia prezentacji zdjęć w internecie ,aby później załączyć fotki na serwer ftp
Jaki soft do prezentacji zdjęć sieci
Zwiń
X
-
Tagi: Brak
-
jalbumCanon EOS 40D;Sigma 50 F1.4 EX DG HSMdzooma, ja też tak czytałem... w ogóle ja pięćdziesiątką to bym wszystko fotografował
nie rozumiem po co inne obiektywy wyprodukowali ;D -
Świetny program o taki właśnie chodziło ,czyli przejrzysty i nie odwracający uwagi.Dzięki i pozdrawiam:wink:Komentarz
-
No to jednak muszę się jeszcze doradzić ,bo nie daję rady.Gdzie założyć darmowy serwer ftp,aby z tego programiku eksportować do serwera.Próbowałem dwa serwery i kicha zwraca jakieś błędy error ocured itp.Mam konto na Jalbum ,ale nic nie kumam co trzeba zrobić ,aby pokazac fotki w necie.Komentarz
-
-
-
Polecam www.slideshowpro.com - sam używam, do tego ma CMS'a
http://www.kadr.org.pl - ... zapraszam...Komentarz
-
-
-
darmowy serw odpada, 60free.ovh.org masz 60MB, ale policz fota3MB 60/3 to 20 fotek, :/ lepiej kupic tani serwer np. inwestnet.com pare groszy a masz sporo wiecej miejscaCanon EOS 40D;Sigma 50 F1.4 EX DG HSMdzooma, ja też tak czytałem... w ogóle ja pięćdziesiątką to bym wszystko fotografował
nie rozumiem po co inne obiektywy wyprodukowali ;DKomentarz
-
bercow, a kto wrzuca 3 megowe foty na swój serwer ??
Raczej 300KB lub nawet mniej, wtedy ponad 200 fotek się zmieści i na jakiś początek w zupełności wystarczy.
ovh.org jest bez limitu transferu
PHP 4 i 5, MySQL 4MB, co też ma swoje dobre strony
Komentarz
-
hmm, wiekszosc galeri, ladnych galeri, ma cos takiego jak miniatura > 800x600 > 100%, oczywiscie te 100% to opcja, ovh ma ten transfer nieograniczony, to jest piekna rzecz, 4MB to duzo jak na baze, nio ale zpodaj np. Gallery 2 i troche fotek, a miejsce sie skonczy, szybko sie skonczy, 60mb to strasznie maloCanon EOS 40D;Sigma 50 F1.4 EX DG HSMdzooma, ja też tak czytałem... w ogóle ja pięćdziesiątką to bym wszystko fotografował
nie rozumiem po co inne obiektywy wyprodukowali ;DKomentarz
-
http://slideshowpro.net/ za 25$ warto nabyc plugin do Lightroom'a (jesli nie masz to od Flash'a - zawsze mozna trial'a zassac) jak sie ma licencje to plugin do PSa gratis. Potezne narzedziePolecam www.slideshowpro.com - sam używam, do tego ma CMS'a
Komentarz
-
-
wiele oglądałem, ale najbardziej mi się podoba freewerowy jalbum- dużo opcji i kontrola nad umieszczanymi albumami40D + 17-85 IS USM + 70-300 IS + Metz 58 AF-1 + lowepro fastpack 350 + Velbon Sherpa 600R + monopod Manfrotto i stalki na M42Komentarz
Komentarz