Kod aktywacyjny Capture One Phase One
Zwiń
X
-
-
Witam,
zakup na allegro, user polecany na forum: Digital_Warszawa,
karta CF 1GB Extreme III,
nie wiem jak to jest faktycznie z aktywacja,
podzielilem sie tylko faktem, ze aktywowalem i dziala bez problemu,
z tego co widze ciagle sa w sprzedazy.--
Pozdr
St@chuKomentarz
-
dzięki
namierzyłem tę aukcje wczesniej
,
kupimy - zobaczymy
Bieda przeczy matematyce; gdy się ją podzieli na więcej ludzi, nie staje się mniejsza. » Gabriel LaubKomentarz
-
przed chwilą doszła karta
aktywacja bez problemu
Bieda przeczy matematyce; gdy się ją podzieli na więcej ludzi, nie staje się mniejsza. » Gabriel LaubKomentarz
-
Właśnie kupiłem dwie...dla siebie i kolegi.Kod aktywuje wersję która jest do pobrania na stronie po podaniu maila (''waży'' 42,6MB?) Capture One 4 ?
Proszę o info czy o tą chodzi.Komentarz
-
takWłaśnie kupiłem dwie...dla siebie i kolegi.Kod aktywuje wersję która jest do pobrania na stronie po podaniu maila (''waży'' 42,6MB?) Capture One 4 ?
Proszę o info czy o tą chodzi.
zakładasz konto na Capture, ściągasz, instalujesz i podczas pierwszego uruchomienia Aktywujesz kodem Sandiska
-
Komentarz
-
tak jak piszesz
spróbuj to nic nie boli
-
Karty wczoraj doszły....aktywowało się bez problemów
Komentarz
-
Czy przerabialiście już kwestię update'a cC1 3.7.x LE do C1 4.x ??
Jeżeli tak to jak to ugryźć ??(korpus + kit-zoom + krótki tele-zoom + flesz) + (korpus + szeroki-zoom + kit-zoom) + (statyw + monopod) + (błyskograty 2x0.5KW + pudełka + antenki) + (plecak + torby: duża i mała) + 28Gb CF + laptok
=> www.MysiaPercTeam.tk | www.Kanu.pl | Fotografia ślubna | Zdjęcia ślubne | Blog (niekoniecznie) ślubny
Komentarz
-
Może ktoś chce sprzedać sam kod. nie wiem czy to legalne ale potrzebuje kod bez karty.20D SIGMA 18-50 EX Canon 50/1,4Komentarz
-
yeeeeeeeeahhhh! kod działa bez problemu! świetny programik!
Canon 20d Sigma 70-200 f/2.8 Tamron 17-50 f/2.8 Canon 50 f/1,8 .../ /Komentarz
-
Czy ktoś rejestrował może program w ostatnich dniach? Znalazłem karty z kodem na allegro, ale sprzedawca twierdzi, że niestety już nie da się go wykorzystać. Czy na stonce phase one mozna znaleźć jakąś informację na temat tego do kiedy możan wykorzystać te kody? Niestety nie mogę się doszukać. Na forum było, że termin się skończył któregoś tam marca jednak kilka osób zarejestrowało program w kwietniu więc może jest to jeszcze możliwe?Miłego dniamoja wwwKomentarz

Komentarz