pytanie o przerzucenie rawow z aparatu na kompa

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • fotokor1
    Początki nałogu
    • 2006
    • 373

a tak w zoom browserze jak wcześniej podałam

klik acquire & camera setting następnie conect to eos camera i następnie starts to dowload images i zrzucasz
    Ostatnio edytowany przez fotokor1; 7388.
    Dobre body, palnik oraz szkiełka: Canon EF 50/1,8 II, Canon EF 100 f/2.8 Macro USM, Canon EF 70-200/4 , Canon 35 1.4 , canon 17-40/4, canon fish eye, 24-105/4, Bilora 1122 i inne drobiazgi

Komentarz

• fabio

Jest zobaczylem fotki na kompie :-P dzieki chopaki ale troche inaczej doszedlem do tego bo ten "eos utillty" to inna wersja ale jest ok jeszcze raz dziekuje

Komentarz

• fotokor1
        Początki nałogu
        • 2006
        • 373

chłopaki i dziewczyny no nareszcie teraz kolejny etap wywoływanie RAW czyli obróbka
        pozdrawaim
        Dobre body, palnik oraz szkiełka: Canon EF 50/1,8 II, Canon EF 100 f/2.8 Macro USM, Canon EF 70-200/4 , Canon 35 1.4 , canon 17-40/4, canon fish eye, 24-105/4, Bilora 1122 i inne drobiazgi

Komentarz

• janmar
          Pełne uzależnienie
          • 2006
          • 3468

Zamieszczone przez fotokor1
          chłopaki i dziewczyny no nareszcie teraz kolejny etap wywoływanie RAW czyli obróbka
          pozdrawaim
          Żeby nie było fatalnej pomyłki to dziewczyną jest fotokor1,:-P ja jak najbardziej przeciwnie

Komentarz

• fabio

Zamieszczone przez fabio
            Jest zobaczylem fotki na kompie :-P dzieki chopaki ale troche inaczej doszedlem do tego bo ten "eos utillty" to inna wersja ale jest ok jeszcze raz dziekuje
            sorki dziewczyna tez dziekuje

Komentarz

• Vitez
              zło konieczne
              • 2004
              • 19804

Zamieszczone przez fabio
              sorki dziewczyna tez dziekuje
              Znaczy ty jesteś dziewczyną czy dziękujesz dziewczynom ?
              (znowu ten beznadziejny strach przed wiejsko brzmiącą końcówką -om w celowniku liczby mnogiej )

Komentarz

• fabio

ups dziekuje dziewczynom tak napisalem ze tak si cieszylem ze mam rawy na kompie :razz:

Komentarz

• majorjabe

Fabio!

Zdradź tajemnicę jak to zrobiłeś. Zdaje mi się, że mam podobny problem.

Pozdrawiam

Komentarz

• fabio

powiedz jakie masz oprogramowanie
                    a wogole dzis kupilem czytnik do kart pamieci i nie widze sensu zeby wracac do przerzucania zdjec przez kabel ale jak cos to napisz jaki masz program i sprobuje pomoc

Komentarz

• janmar
                      Pełne uzależnienie
                      • 2006
                      • 3468

Zamieszczone przez fabio
                      ups dziekuje dziewczynom tak napisalem ze tak si cieszylem ze mam rawy na kompie :razz:
                      Łooomatko.Fabio mówiłem Ci ze nie jestem dziewczyną.Dziewczyną jest fotokor1.Jest do mnie w ogóle nie podobna.Ja wygladam zawsze mniej więcej tak:

No zlituj sie i powiedz:czy tak wyglada dziewczyna Bo juz sam nie wiem A moze ja sie nie znam
                      Ustalmy to wreszcie.Podziękowales jednej dziewczynie i jednemu chłopcu.[a nie dziewczynom]I żeby mi to było ostatni raz.Pozdrawiam ozięble.
                      Ostatnio edytowany przez janmar; 7379.

Komentarz

• fotokor1
                        Początki nałogu
                        • 2006
                        • 373

a tak wygląda dziewczyna pomagająca czyli ja
                        pozdrawiam

Komentarz

• fabio

Dziekowalem fotokor1 dziewczynie ale myslalem ze moze ktos jeszcze z dziewczyn pomagal i nie chcialem przeoczyc nikogo. A tak wogole janmar niezla laska z Ciebie :-P oczywiscie zartuje mam nadzieje ze nie jestes na mnie zly bo jesli tak to wiecej razy nie pokaze sie na forum :-P Pozdrawiam i jeszcze raz dziekuje wszystkim za pomoc

Komentarz

• janmar
                            Pełne uzależnienie
                            • 2006
                            • 3468

Zamieszczone przez fabio
                            Dziekowalem fotokor1 dziewczynie ale myslalem ze moze ktos jeszcze z dziewczyn pomagal i nie chcialem przeoczyc nikogo. A tak wogole janmar niezla laska z Ciebie :-P oczywiscie zartuje mam nadzieje ze nie jestes na mnie zly bo jesli tak to wiecej razy nie pokaze sie na forum :-P Pozdrawiam i jeszcze raz dziekuje wszystkim za pomoc
                            Spoko,spoko grunt to uśmiech, literówki,stylistyka ,gramatyka i inne ..tyki sa stałym elementem forum. Miło było sie razem pośmiac.Pozdrawiam.:-)

Komentarz

• majorjabe

Canon 350D i oprogramowanie z płytki. Wszystko na Windows XT (64). Instalacja już na trzecim kompie - poprzednie dwie działały bez zarzutu a ta nie chce.

Komentarz

• fotokor1
                                Początki nałogu
                                • 2006
                                • 373

Windows XP 64-bit ?

Komentarz

Pracuję...