znak wodny

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • mientki
    Coś już napisał
    • 2004
    • 57

znak wodny

Znacie może jakiś program który na zbiór plików graficznych naniesie jakieślogo lub napis? Najlepiej z przeźroczystością. Musze zabezpieczy trochę zdjęć przed publikacją.
    Canon eos 30d, 300d, EF 17-40 L, EF-S 18-55 mm, EF 50 mm f/1.8, Sigma 70-300 mm APO, CF 256, CF 1024, EX 550 + T1
    www.tucki.pl
  • Tomasz Golinski
    Pełne uzależnienie
    • 2004
    • 8623

irfan view nanosi napisy. nie wiem czy przezroczyste
    30D | 85/1.8 | 135/2 | 70-200/4 | T17-50/2.8 | 100-300/4.5-5.6 | 50/1.4 | 650 | 430EX | Sherpa 600r
    Zdjęcia - Iran, folk, jazz, wątek galeriowy

Komentarz

• p13ka
      Pełne uzależnienie
      • 2004
      • 1013

Re: znak wodny

Zamieszczone przez mientki
      Znacie może jakiś program który na zbiór plików graficznych naniesie jakieślogo lub napis? Najlepiej z przeźroczystością. Musze zabezpieczy trochę zdjęć przed publikacją.
      Wypróbuj ReaWatermark . Prosty i wygodny. Czasem go stosuję do seryjnego znakowania zdjęć. Kontrola nad przezroczystością jest 100%.

Komentarz

• krecio
        Początki nałogu
        • 2004
        • 470

Popieram! ReaWatermark skutecznie sobie radzi ze znakowaniem. Tani i prosty w obsludze, a ma calkiem spore mozliwosci edycji wlasnego znaku.
        pozdr.
        krecio

5D + 5D Mk III

Komentarz

• namoamo
          Uzależniony
          • 2009
          • 928

Odgrzeję, bo w wyszukiwarce nie znalazłem więcej info..

Znaki wodne można umieszczać we wszystkich programach graficznych, jak i w specjalnych, dedykowanych. To jest jasne. Natomiast moje pytanie brzmi: jak stworzyć swój wlasny znak wodny Często widzę na różnych pracach unikalne podpisy, z fantazyjną czcionką, podkreśleniami, zawijasami, etc.. i ciekawi mnie gdzie/w czym mozna stworzyć własny, orginalny watermark?
          Flickr

Komentarz

• Merde
            Grzeczny i układny podpis
            • 2008
            • 7756

Zamieszczone przez namoamo
            Znaki wodne można umieszczać we wszystkich programach graficznych, jak i w specjalnych, dedykowanych. To jest jasne. Natomiast moje pytanie brzmi: jak stworzyć swój wlasny znak wodny Często widzę na różnych pracach unikalne podpisy, z fantazyjną czcionką, podkreśleniami, zawijasami, etc.. i ciekawi mnie gdzie/w czym mozna stworzyć własny, orginalny watermark?
            Odpowiedź zawarta w pytaniu (podkreśliłem). Fantazyjny podpis to może być po prostu pismo odręczne (tablet może znacznie pomóc).
            I don't pretend to understand Brannigan's Law. I merely enforce it

Komentarz

Pracuję...