Witam i pytam czy spotkaliście się z czymś takim a mianowicie przeszukiwałem dysk programem do odzyskiwania danych z możliwością podglądu zdjęć i teraz najlepsze pliki raw na podglądzie otwierane sa natychmiast ale to nie o to chodzi bo jak zobaczyłem w jakiej jakości są wyświetlane to szczenka mi opadła bo nie spotkalem do tej pory programu do rawów by miał taki podgląd dokładny i takiej rozdzielczości.
RAW - y
Zwiń
X
-
Tagi: Brak
-
Jakbyś jeszcze napisał jakim to cudownym programem robiłeś to może by się dało na ten temat pogadać.
Prawdopodobnie otwierały się zaszyte jpegi zrobione z ustawieniami aparatu. One zwykle wyglądają ładnie i ostro jeśli w aparacie masz saturacje i sharpnes na +3 albo i więcej.
EDIT: Faststone też to potrafi.
Janusz,
Old enough to know better - but I do it anyway. -
Recower My Files
Na dzień dzisiejszy mam orginalny od Canona DPP i nie podoba mi się podgląd
Czy jest coś lepszego lub jakaś aktualizacja?Komentarz
-
Cztery czarne eosy, pół-eos i pentax... a dokładniej to tutajKomentarz
-
Komentarz
-
Komentarz
-
Komentarz
-
Komentarz
-
OT
Avadra_K, czemu Twoja stopka gada w pięknym, lecz martwym języku?
nie każdy ma na półce "Sentencje łacińskie", nie każdy ma się czym salwować...
OTu koniecKomentarz
-
Każdy, kto to czyta ma na półce Google
Zamieszczone przez googleArs non habet osorem nisi ignorantem. Sztuka nie ma wroga, chyba w ignorancieKomentarz
-
co tylko udowadnia, że ja zbyt tradycyjna jestem...
ja zawsze szperam w papierach ;-)
pora się zreformować!
a łacinę na tyle znam [moja zasuszona łacinniczka do tej pory śni mi sie po nocach - apage & a kysz!], żeby taką sentencję zrozumiec, bałam się tylko, co będzie, gdy inni pójdą śladem Avadry i niedługo na forum zaczną się prawdziwe lingwistyczne schody... ;-)Komentarz
-
OKi, Oki specjalnie dla Ciebie przybliżone tłumaczenie:
Ars non habet osorem nisi ignorantem. Sztuka nie ma wroga, chyba w ignorancie. :rolleyes:
(sztuka nie ma wroga, chyba że w ignorancie
)
- słabym głosem zapytała Małgorzata. - - zachrypiał -
. "Mistrz i Małgorzata" M BułhakowKomentarz
-
Komentarz
-
No to dodaj tylko, że Twoje "&" jest łacińskie a nie angielskie
A co do schodów - każdy chwali się tym co ma - jedni mięśniami a drudzy zwojami...EOS - conditio sine Kwanon...Komentarz
Komentarz