pomóżcie mi w tym skanie. jego stan jest beznadziejny a koleżanka prosiła mnie bo potrzebuje do pracy mgr na dziś wieczór/jutro rano. ja coś kombinowałem ale wiem, że u nas na forum jest kilku geniuszy PS i na pewno potraficie lepiej. pomożcie, chodzi o to aby nadawał się do pracy mgr i był po prostu ładny
potrzebna pomoc w obróbce
Zwiń
X
-
potrzebna pomoc w obróbce
pomóżcie mi w tym skanie. jego stan jest beznadziejny a koleżanka prosiła mnie bo potrzebuje do pracy mgr na dziś wieczór/jutro rano. ja coś kombinowałem ale wiem, że u nas na forum jest kilku geniuszy PS i na pewno potraficie lepiej. pomożcie, chodzi o to aby nadawał się do pracy mgr i był po prostu ładny
dzięki
I am FXTagi: Brak -
chyba jednak szybciej to przerysujesz niz poprawisz...
imho szkoda zachodu,
POZDRAWIAM -
no pomojemu tez latwiej i szybciej bedzie to przerysowac w corelu, mozna to robic w max 30 minut i bedzie wygladalo naprawde profipodpis...
Komentarz
-
-
-
Prosze bardzo. Nudzilo mi sie w pracy, a ze lubie klikac to wyklikalem
Bedziesz musial sobie jedynie pokolorowac bo za bardzo nie wiedzialem co i jak 
Na PW wysle Ci namiary na PSD. Jest sporo wiekszy i na warstwach wiec bedziesz mogl latwo wrzucic kolor i poprawic ewentualne bledy.Komentarz
-
dobra, czekam, super i dzięki
chyba zrobię konkurs bo mam już w sumie dwa projekty - każdy zupełnie inny. Koleżanka będzie mogła wybierać
powiem jej, żeby rozdała jakieś nagrody
I am FXKomentarz
-
Komentarz
-
Komentarz
-
Komentarz
-
no w ****ch sie poprzewracalo od tego dobrobytu, masz dwa a jeszcze ci malo
mkwiek dopiero przeczytalem twoja prosbe o pomoc, a ze inni byli szybsi w niesieniu pomocy to po co ja mam rysoawac to samo.
moze innym razem jak bedziesz mial cos bardziej kolorowego :P
Komentarz
-
Komentarz
-
spoko bonk
SimOn! i DoMiNiQuE - dziękuje Wam za pomoc. Obaj przesłaliście fajne pliki. DoMiNiQuE czarno biały z konturami, SimOn! kolorowy bez konturów
powiem Wam, że dałem oba koleżance i ucieszona na maksa. macie od niej pozdrowienia i ogrom uścisków
oczywiście nie mógłbym skłamać, że to moje 
jeszcze raz WIELKIE DZIĘKI
będziecie w kraku - przypomnieć się
stawiam piwo
I am FXKomentarz
-
-

Komentarz