poprawa pogniecionych zdjęć

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • pietro.s
    Bywalec
    • 2007
    • 140

poprawa pogniecionych zdjęć

hej!
    być może już taki post był (jeśli tak to przepraszam za dublowanie) ale nie mogę znaleźć odpowiedzi,

Chodzi mi o to czy jest funkcja w PS czy innym programie, która pomoże mi poprawić pogięte zdjęcie zeskanowane na kompa. jak na razie robiłem to kopiując kawałek nie pogiętego o danym kolorze elementu zdjęcia i łatałem. Tylko że jest to mozolna praca, a być może jest taka funkcja o której nie wiem w której sie pokazuje ścieżkę pogniecenia i program robi sam?

BTW: czy gdy próbujecie użyć opcji "szukaj" to baner reklamowy przeszkadza wam we wpisywaniu zapytania?
    Piotrek S.
  • kaspeed
    Coś już napisał
    • 2007
    • 93

Stępel, lub pędzel korygujący to chyba najlepsze, można spróbować jeszcze łatkę - ale nie wiem czy to będzie ok. Możesz użyć blura gaussa na całe zdjęcie ale to ekstremalne wyjście.
    Tak banner reklamowy nie tyle przeszkadza co w moim przypadku uniemożliwia edycję zapytania w opcji szukaj - Mozilla Firefox 2.0.0.2
    Jeżeli na św. Prota jest słońce lub słota, to na św. Hieronima jest pogoda albo ni ma ;-)

sigpic

Komentarz

• rene
      Początki nałogu
      • 2006
      • 283

"szuka" - ja sobie radzę w ten sposób że wchodzę na dowolny wątek, przy dowolnym poście klikam "cytuj" i pojawia się nowe okienko bez tego zafajdanego baneru... ale fakt faktem mocno to jest upierdliwe

Komentarz

Pracuję...