Canon Eos 350D pod MsWindows Vista64

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • MadMax

Canon Eos 350D pod MsWindows Vista64

Witam, zainstalowałem Vistę w wersji Premium 64bit i niestety nie mogę zgrać zdjęć z aparatu gdzyż Vista nie posiada odpowiednich sterowników a na oficjalnych stronach Canona takowych nie znalazłem, wiem oczywiście że można to obejść za pomoca czytnika kart pamięci...ale wolę to zrobic po kablu. Jeśli tylko znacie jakieś miejsce gdzie można takowych sterowników poszukać to proszę o lnka...z góry dziękuję za pomoc. Pozdrawiam MadMax.
  • popmart
    Pełne uzależnienie
    • 2005
    • 1721

zapewne sterowników takich jeszcze nie ma więc przeproś się z czytnikiem i poczekaj jakiś czas na nowe sterowniki.... pozdro

Komentarz

• mor_feusz
      Pełne uzależnienie
      • 2006
      • 1370

czytnik, czytnik i jeszcze raz czytnik (za 30 PLN WSZYSTKIE PROBLEMY znikna)

Komentarz

• miszaqq
        Uzależniony
        • 2006
        • 678

a ze tak spytam, co cie sklonilo do tego zeby eksperymentowac z vista ? bo znajomi ktorzy kupili niedawno laptopa dostali ten szajs (oczywiscie wszystko legal) ale szybko wrocili do XP'ka bo tam sie wszystko ze soba gryzlo i mulilo
        EOS x2, sloik x5, blyskotki x6

Komentarz

• SdoubleU
          Początki nałogu
          • 2005
          • 437

Vista, niestety jeszcze przez jakieś pół roku, będzie nieużyteczna, właśnie ze względu na braki w sterownikach i problemy z kompatybilnością z oprogramowaniem. I nie dotyczy to tylko niezależnych producentów oprogramowania ale np. Office 2003 pod Vistą nie będzie chodził :-(
          SdoubleU
          ---------------------------
          Canon :-D

Komentarz

• MadMax

Zamieszczone przez miszaqq
            a ze tak spytam, co cie sklonilo do tego zeby eksperymentowac z vista ? bo znajomi ktorzy kupili niedawno laptopa dostali ten szajs (oczywiscie wszystko legal) ale szybko wrocili do XP'ka bo tam sie wszystko ze soba gryzlo i mulilo
            Tak się skałada ze to ja stoję po drugiej stronie biurka...prowadzę sklep komputerowy i w zwiazku z powyzszym muszę być o krok do przodu od moich klientów i chciał czy nie chciał musiałem się przesiąć...już zaczynają pytać i żeby rzetelnie odpowiedzieć muszę znać temat

Komentarz

• SdoubleU
              Początki nałogu
              • 2005
              • 437

Zamieszczone przez MadMax
              Tak się skałada ze to ja stoję po drugiej stronie biurka...prowadzę sklep komputerowy i w zwiazku z powyzszym muszę być o krok do przodu od moich klientów i chciał czy nie chciał musiałem się przesiąć...już zaczynają pytać i żeby rzetelnie odpowiedzieć muszę znać temat
              No to tylko współczuć, nie ma nic bardziej wku... jak niemoc.
              SdoubleU

Komentarz

• Tomasz1972
                Pełne uzależnienie
                • 2005
                • 3042

Na stronie http://software.canon-europe.com/ pojawiło się oprogramowanie pod VISTĘ .

Komentarz

• MadMax

Zamieszczone przez Tomasz1972
                  Na stronie http://software.canon-europe.com/ pojawiło się oprogramowanie pod VISTĘ .
                  Podziękował Co prawda rano tam sprawdzałem i jeszcze ich nie było...dziś był fajny plenerek nad morzem, czekać do jutra na czytnik nie sposób Jeszcze raz dziękuję za zainteresowanie tematem...tak na marginesie jeśli pojawią się pytania w sprawie Visty to chętnie służę pomocą :wink:
                  Ostatnio edytowany przez Gość; 7460.

Komentarz

• Vitez
                    zło konieczne
                    • 2004
                    • 19804

Zamieszczone przez MadMax
                    tak na marginesie jeśli pojawią się pytania w sprawie Visty to chętnie służę pomocą :wink:
                    Po prostu daj znac jak juz bedzie uzywalna

Komentarz

• boski
                      Coś już napisał
                      • 2005
                      • 94

Zamieszczone przez SdoubleU
                      (...) I nie dotyczy to tylko niezależnych producentów oprogramowania ale np. Office 2003 pod Vistą nie będzie chodził :-(
                      bzdura. nie pisz glupot - office 2000, XP i 2003 chodza bez problemu pod Vistami niezaleznie od wersji
                      Loading sig, please wait...
                      |||||||||||||----35%----------------

Canon EOS system

Komentarz

• mor_feusz
                        Pełne uzależnienie
                        • 2006
                        • 1370

Zamieszczone przez SdoubleU
                        Office 2003 pod Vistą nie będzie chodził :-(
                        No niestety mam inne doswiadczenia (dziala z Vista Business). Dziala DPP (nie sprawdzalem innych (uzywam czytnika)).

Komentarz

• SdoubleU
                          Początki nałogu
                          • 2005
                          • 437

Zamieszczone przez boski
                          bzdura. nie pisz glupot - office 2000, XP i 2003 chodza bez problemu pod Vistami niezaleznie od wersji
                          Nie piszę głupot tylko przekazuję informację jakiej udzielił mi sprzedawca w sklepie - Komputronik.
                          SdoubleU

Komentarz

• popmart
                            Pełne uzależnienie
                            • 2005
                            • 1721

sprzedawca z komputronika pewnie ma sprzedawać oFFICE 2006 i nigdy nie był ani nie będzie wiarygodnym źródłem ...

Komentarz

• SdoubleU
                              Początki nałogu
                              • 2005
                              • 437

Zamieszczone przez popmart
                              sprzedawca z komputronika pewnie ma sprzedawać oFFICE 2006 i nigdy nie był ani nie będzie wiarygodnym źródłem ...
                              Na czymś się trzeba oprzeć przy zakupach, trudno najpierw kupić a później testować. Zwłaszcza jeżeli to dotyczy systemu operacyjnego.
                              SdoubleU

Komentarz

Pracuję...