Canon jako dysk?

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Vitez
    zło konieczne
    • 2004
    • 19804

Zamieszczone przez micles
    KONIEC DYSKUSJI!
    Ale... mój kompakt HP jaki miałem przed 400D miał taką możliwość! Do d... te Canony!!!1!1!111

Komentarz

• micles
      Zablokowany
      • 2006
      • 4359

Jak ktoś jest taki zdolny, to może napisać sterownik do 400d, żeby widziało go jako dysk. Pewnie nie obyłoby się również z wrzuceniem do 400d przerobionego firmware'a. Powodzenia. Ja wolałem wydać 30zł na czytnik i cieszyć się pełnym transferem karty. (2gb = 3min)

Komentarz

• Musical box
        Dopiero zaczyna
        • 2007
        • 40

wgrywanie zdjęć na compact flash bez czytnika

Mam problem tak jak w temacie. Usilnie próbuję wgrać zdjęcia na kartę compact flash, ale nie posiadam czytnika kart. Aparat który posiadam to 30D. Jeśli wiecie jak poradzić to proszę piszcie.
        P.S. sprawa jest dosyć pilna.

Komentarz

• Musical box
          Dopiero zaczyna
          • 2007
          • 40

------
          mojego posta można uważać za nieważnego. Został przyklejony. A po przeczytaniu tego wątku do którego został podpięty znalazłem odpowiedź, a raczej pewność że jej nie znajdę.

Komentarz

• mor_feusz
            Pełne uzależnienie
            • 2006
            • 1370

Zamieszczone przez Musical box
            ------
            mojego posta można uważać za nieważnego. Został przyklejony. A po przeczytaniu tego wątku do którego został podpięty znalazłem odpowiedź, a raczej pewność że jej nie znajdę.
            A chocby 2 posty wyzej. NIE da sie - mam nadzieje ze odpowiedz udzielona

Komentarz

Pracuję...