pluginy do PS

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Shark-uk
    Bywalec
    • 2006
    • 141

pluginy do PS

Pewnie to dziecinne proste ale jakoś nie moge sobie poradzić z dodaniem plugina do CS2, znaczy się plugina mam np: Draganizer.atn i gdzie go wkleić i jak go później odpalić
    Aha PS mam spolszczony jesli to ma jakąś róźnice.
    Canon EOS 5D | Canon EOS 5D MKII | 70-200 f/2.8 IS USM |Canon 85 f1.2 USM |Canon 35 f1.4 USM |Canon 50 f1.4 USM |Speedlite 580EX | Praktica MTL 5B |Carl Zeiss Jena 29mm f2.8 |Pentacon auto 50mm f1.8 | Miranda ZF-3

martinbartnicki.com
  • SimOn!
    Początki nałogu
    • 2005
    • 371

Wrzuc go do ...\Photoshop CS\Plug-Ins

odpalasz klikajac Filtry jak sie rozwinie menuu powinien byc widoczny na samym dole.
    podpis...

Komentarz

• Shark-uk
      Bywalec
      • 2006
      • 141

no i własnie tu sa schody bo tak własnie robiłem w kilku wersjach czyli wrzucałem do tego katalowu co piszesz lecz w tym katalogu są jeszcze inne katalogi więc był już tab bez katalogu był tez w Adobe Photoshop Only i był też w Adobe Photoshop Only/ filters i dalej jak odpalam PS to nie ma nogdzie pluginów
      aha PS: dzięki za cheć pomocy
      Ostatnio edytowany przez Shark-uk; 7181.
      Canon EOS 5D | Canon EOS 5D MKII | 70-200 f/2.8 IS USM |Canon 85 f1.2 USM |Canon 35 f1.4 USM |Canon 50 f1.4 USM |Speedlite 580EX | Praktica MTL 5B |Carl Zeiss Jena 29mm f2.8 |Pentacon auto 50mm f1.8 | Miranda ZF-3

martinbartnicki.com

Komentarz

• Jacek Deka
        Początki nałogu
        • 2006
        • 356

poszukaj na forum, ten wątek już był
        to nie jest filtr tylko akcja

naciskasz ALT+F9
        po prawej stronie widzisz akcje
        wczytujesz akcję klikając na trójkąt z prawej strony okna akcji
        itd.

Komentarz

• SimOn!
          Początki nałogu
          • 2005
          • 371

ale ...ale... z tego co ja widze to nie jest plug-in tylko akcja do PSa.

W takim razie otwierasz PSa potem klikasz Plik-> Otworz -> i szukasz swojego pliczka z akcja i klikasz go 2x

Zobaczysz ze zaladuje sie do palety Zadania ( to ta gdzie jest Histora i w nastepnej zakladce sa zadania)

Jak tam znajdziesz swaja zaladowana akcje otwierasz fote i naciskasz guziczek "play" i dalej juz samo leci.

EDIT: widze ze kolega byl szybszy
          podpis...

Komentarz

• Shark-uk
            Bywalec
            • 2006
            • 141

O i to sa konkrety udało się dzięki bardzo a pomoc a co do samych pluginów to sprawdze kiedy indziej za rada simona.
            Pozdrawiam

martinbartnicki.com

Komentarz

Pracuję...