Problem z Capture Remote.

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Bulba

Tak jak napisalem w 1-szym poscie zaktualizowalem to bedziewie do najnowszego, zreszta nie tylko to ale wszystko co sie dalo.
    U mnie pisalo i pisze ze 350D obsluguje.
    A jakbys mogl sprawdzic jaką dokladnie masz/miales wesje i dokladna nazwe tego softu. Moj ma jakis rok no i teraz zostal zaktualizowany.
    Moze Canon dawal rozne wersje do roznych aparatow sprzedawanych w roznym czasie. Nie chodzi mi o wersje programu ,ale moze dawal po prostu inny soft nazywajacy sie podobnie.
    A tego czegos potrzebuje do czujki ruchu i palmtopa. Dawno temu dzialalo mi taka konfiguracja z 10D, poczym pozbylem sie aparatu , tego rozwiazania nie potrzebowalem , a teraz znowu chcialbym sie pobawic.
    Ostatnio edytowany przez Gość; 8211.

Komentarz

• mario1275
      Początki nałogu
      • 2005
      • 420

remotecapture 2.7 działa mi bezproblemu z 300D
      www.modelownia.pl

Komentarz

• Bulba

Zamieszczone przez mario1275
        remotecapture 2.7 działa mi bezproblemu z 300D
        2.7 ? OMG , ja najnowsza mam 1.5 , na stronie Canona tez jest 1.5 jestes pewien? Moj to Remote Capture 1.5.0. dokladnie, nowszej nie widze.

Komentarz

• mario1275
          Początki nałogu
          • 2005
          • 420

tu masz do wersji 2.7.2 ze strony canona a tą wersję 1.5 gdzie znalazłeś??

http://www.canon.com.au/products/cam...0_drivers.html
          www.modelownia.pl

Komentarz

• Bulba

No dzięki. Jestem lekko zaskoczony. Sprawdze czy dziala. Ja wszystko sciagalem z : http://software.canon-europe.com/.

Komentarz

• mario1275
              Początki nałogu
              • 2005
              • 420

o niestety Canon ma to jakoś dziwnie poukładane i czasem trzeba szukać na różnych regionalnych stronach
              www.modelownia.pl

Komentarz

• Bulba

No i niestety. Wogole ta wersja wyglada zupelnie inaczej nize moje i obecna i poprzednie, a do tego wogole nie widzi aparatu. Lipa.....
                Problem nadal nie rozwiazany.

Komentarz

Pracuję...