SILKYPIX Developer Studio 3 - można ściągać

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • mirhon
    Pełne uzależnienie
    • 2005
    • 1025

SILKYPIX Developer Studio 3 - można ściągać

Przypominam że jest to edytor RAW.
    Można ściągnąć wersje free :-), nie wiem na ile okrojona w stosunku dp pełnej.

http://www.isl.co.jp/SILKYPIX/english/download/
    Canon 20d + Tamron 28-75/2.8 + Canon 70-200/4L + Speedlite 550ex
  • slawi_3000
    Uzależniony
    • 2006
    • 568

Bardzo dobry rawdeveloper. Zastanawiałem się kiedyś nad jego rutynowym stosowaniem. Ma wbudowane zaawansowane zarządzanie barwą z np. predefiniowaną kolorystyką Velvii i Portry. Fajne. Na pewno bardzo dobry, jeżeli ktoś chce szybko uzyskiwać standardowe, atrakcyjne jpgi bez ślęczenia nad suwakami. O ile wiem, jest standardem dołączanym do dSLR Panasonica. Wersja free (okrojona, niestety, o wiele ciekawych funkcji) na pewno pozwala osiągać efekty lepsze od DPP w zakresie koloru i tonalności.

Komentarz

• tadek
      Początki nałogu
      • 2004
      • 468

[QUOTE=mirhon;246046]na ile okrojona w stosunku dp pełnej.

QUOTE]

ktos wie???
      350 D z gripem, sigma 18-125, kit, 580 ex, 2x1GB ELITE PRO I 512 ZWYKLA OBIE KINGSTON + 256 od canona

Komentarz

• tadek
        Początki nałogu
        • 2004
        • 468

Zamieszczone przez mirhon
        na ile okrojona w stosunku dp pełnej.
        ktos wie???
        350 D z gripem, sigma 18-125, kit, 580 ex, 2x1GB ELITE PRO I 512 ZWYKLA OBIE KINGSTON + 256 od canona

Komentarz

• PawelB
          Uzależniony
          • 2005
          • 578

Jest zestawienie funkcji na stronie programu: http://www.isl.co.jp/SILKYPIX/englis.../ds3/function/ opcje na szarym tle są tylko w wersji pełnej
          Fomei PRV-3 w środku EOS 50D, EOS 10D, jakieś szkła i miejsce na nowe zakupy.

Moje gnioty
          Moje gnioty 2

Komentarz

Pracuję...