IDENTYFIKATORY I SMYCZE - IV tura

Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • GRZECHU
    Dopiero zaczyna
    • 2004
    • 36

A ja cierpliwie poczekam i też się doczekam
    50D; 17-50 2.8; 50 1.8; 70-200 4 IS L; Speedlite 580EX II

Komentarz

• CoNic
      Bywalec
      • 2006
      • 185

Jak widać po ilości zamówień, wystawienie na stronę główną informacji pomogło i to bardzo :-)
      Szkoła fotografowania National Geographic Peter K. Burian, Robert Caputo + Szkoła fotografowania. Krajobrazy Caputo Robert + Nowy podręcznik fotografii John Hedgecoe + Praktyczny kurs fotografii Łukasz Gaweł

Komentarz

• Peri Noid
        Uzależniony
        • 2006
        • 604

Ale ciągle za mało :-(
        Praktica MTL 5B, RevueFlex 5005, PSix, EOS 30D+opcjonalna matówka z klinem, worek szkiełek, jakaś lampa i statyw :-)

Komentarz

• root
          Bywalec
          • 2006
          • 146

można wiedzieć ilu jest już chętnych na takie gadżety i ilu brakuje ? (:
          :}

Komentarz

• CoNic
            Bywalec
            • 2006
            • 185

Kliknij w linka w pierwszym poście, tam masz ilość zamówień. Wymagana ilość to o ile się nie mylę 200 smyczy i 100 identyfikatorów.
            Szkoła fotografowania National Geographic Peter K. Burian, Robert Caputo + Szkoła fotografowania. Krajobrazy Caputo Robert + Nowy podręcznik fotografii John Hedgecoe + Praktyczny kurs fotografii Łukasz Gaweł

Komentarz

• Karlolek
              Dopiero zaczyna
              • 2006
              • 37

A ja mam pytanie: Co jest nadrukowane po drugiej stronie identyfikatora? Bo na zdjęciu jest przedstawiony tylko awers. I drugie: Czy identyfikatory z poszczególnych tur różnią się czymś od siebie, czy są identyczne? Dzięki za informację.
              EOS 300 | BP-200 | EF 28-80 mm f/3.5-4.5 | EF 75-300 mm f/4-5.6 III
              EOS 350D | Delta BG-E3 | EF-S 18-55 mm f/3.5-5.6 II | 2 x CF Kingston 1 GB Elite Pro 50x

Komentarz

• KubaN

Sądze, że niczym się nie różnią ;-) po prostu zamawiana jest dana liczba identyfikatorów na raz bo wychodzi taniej, tak więc dlatego jest to podzielone na tury, zamówień jest odpowiednia liczba, pieniążki wpłynęły, zamawiamy, wysyłamy i następna tura itd.

Mam rację?

Komentarz

• KuchateK
                  Pełne uzależnienie
                  • 2005
                  • 4895

Ludzie, czytajcie... Choc ten jeden post na poczatku.

Zamieszczone przez Karlolek
                  A ja mam pytanie: Co jest nadrukowane po drugiej stronie identyfikatora? Bo na zdjęciu jest przedstawiony tylko awers.
                  Jest napisane pod drugim zdjeciem pierwszego posta w tym watku.*

Zamieszczone przez Karlolek
                  Czy identyfikatory z poszczególnych tur różnią się czymś od siebie, czy są identyczne? Dzięki za informację.
                  Wszystkie sa takie same. Pomijajac oczywiscie dane wlasciciela

Zamieszczone przez KubaN
                  Sądze, że niczym się nie różnią ;-) po prostu zamawiana jest dana liczba identyfikatorów na raz bo wychodzi taniej, tak więc dlatego jest to podzielone na tury, zamówień jest odpowiednia liczba, pieniążki wpłynęły, zamawiamy, wysyłamy i następna tura itd.
                  Mam rację?
                  Mniejsze o koszty. Nie my placimy Mniej jak 100 identyfikatorow i 200 smyczy po prostu nie da sie zamowic bo nikt nie chce tak malo zrobic, stad taka ilosc wymaganych chetnych

Co do tur to mechanizm jest prosty... Jak juz zakonczono pierwsza serie zamowien nagle pojawilo sie wiele postow z "ja tez chce takie". Stad druga, trzecia i obecnie czwarta tura. Patrzac na mizerne tempo przyrostu zamowien jest to prawdopodobnie ostatnia na dluzszy czas. Wiec jesli ktos nie jest zdecydowany to moze byc pewien, ze w przyszlosci dlugo nie bedzie okazji do zamowienia.

* Po obu stronach jest to samo.
                  ...

Komentarz

• Diodak
                    Uzależniony
                    • 2005
                    • 696

Jeszcze potrzeba zamówień na 21 sztuk plakietek i zamawiamy drukowanie. Chętnych na 200 smyczy raczej braknie, dlatego zamówię za swoje pieniądze tyle ile braknie do 200 a potem będzie mozna sobie przez jakiś czas zamawiać tak jak to było po III turze .
                    EOS 450D, EF 24mm 1.4 L, EF 50mm 1.2 L, EF 24-105mm L, EF-S 10-22mm

Komentarz

• MaciekH
                      Uzależniony
                      • 2006
                      • 662

Takie poprostu dociekliwe pytanko mam: można gdzieś sprawdzić ile osób już dokonało zamówień żeby sie dowiedzieć kiedy mniej wiecej bedą zamówienia realizowane?
                      20D+BG-E2 | 28-105/3.5-4.5 | 70-200/2.8 | 50/1.4 | 580EXII | EF-430 | Naneu | 600R

Komentarz

• Vitez
                        zło konieczne
                        • 2004
                        • 19804

Zamieszczone przez MaciekH
                        Takie poprostu dociekliwe pytanko mam: można gdzieś sprawdzić ile osób już dokonało zamówień żeby sie dowiedzieć kiedy mniej wiecej bedą zamówienia realizowane?
                        A czytasz czasem forum czy tylko piszesz? 5-6 postow nad toba... posty numer 49 i 50 .

Komentarz

• orte
                          Bywalec
                          • 2006
                          • 172

Zamieszczone przez Diodak
                          Jeszcze potrzeba zamówień na 21 sztuk plakietek i zamawiamy drukowanie.
                          Widzę że wynik się poprawił przez te 2 dni
                          Trochę pomogłem ;-)

Komentarz

• karol.pilch
                            Dopiero zaczyna
                            • 2006
                            • 31

Ludzie, zamówcie jeszcze 10 identyfikatorów, bo się doczekać tu wszyscy nie możemy!

Komentarz

• KuchateK
                              Pełne uzależnienie
                              • 2005
                              • 4895

Dziesiec to nie, ale ze dwa to moge sie dorzucic
                              Jeden juz popsulem a drugi sie jakos tak zgubil
                              ...

Komentarz

• Diodak
                                Uzależniony
                                • 2005
                                • 696

Mamy taką sytuację że jest prawie koniec zbierania zmamówień ale brakuje 1/5 wpłat .
                                Ostatnio edytowany przez Diodak; 2436.
                                EOS 450D, EF 24mm 1.4 L, EF 50mm 1.2 L, EF 24-105mm L, EF-S 10-22mm

Komentarz

Pracuję...