UPOWAŻNIENIE Z KURII - grupa Kraków/Częstochowa, początek września

Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Gaga

nie no, spoko, dzięki wielki Zakk, ale nie róbmy chaosu, ja się tu pojawiam czasem, robię listę do częstochowy

(NAZIWSKO I ADRES, Panie i Panowie;
    tel ułatwi kontakt)

jak da radę to mogę również urządzić posrednictwo matryyy... logistyczne i dobrać ludzi z jednego miasta tudzież okolic lub gdzieś z-podrodze do jednego auta - co by było taniej i weselej :grin:
    (więc jak ktoś ma auto i chce towarzystwo to piszcie ile osób możecie zabrać)

Komentarz

• Michal-Czuba
      Zablokowany
      • 2005
      • 356

Ciekawe, czy nie zbiorą się takie tłumy, jak po ID Gaga - jak rozumiem można się jeszcze zapisać, więc wysyłam priv.

Komentarz

• Gaga

ależ ja wysyłam listę pod koniec sierpnia - miejsc nikomu nie zabraknie

Michal-Czuba> ja to widzę niemal jak pielgrzymkę na jasną górę!

Komentarz

• Michal-Czuba
          Zablokowany
          • 2005
          • 356

Myślę, że ksiądz by się ucieszył, gdyby zobaczył kościół pełen fotografów - tych profi i amatorów A bardziej by się ucieszył z - no to teraz od każdego po 5 dych...

Gaga - ja to widzę jak nieformalny zlot Canon-board

Komentarz

• tyrpin
            Coś już napisał
            • 2005
            • 55

Bardzo optymistycznie to wszystko wygląda - oby Wam się udało. Niestety, ja musiałem cierpieć (jestem loozak wyznaniowo) przez 2x po 6 godzin w kościelnej ławce. Taki jest ponoc wymóg (tak przynajmniej poinformował nas prowadzący kurs ksiądz) Komisji Episkopatu Polski ds. Liturgii i Duszpasterstwa Liturgicznego. A wszystko to dla świadectwa ukończenia kursu i żółtego kartonika ze zdjęciem, który jeszcze sie nie przydał pomimo fotografowania 9 imprez.
            pozdrawiam

Komentarz

• mrek
              Początki nałogu
              • 2004
              • 331

Zamieszczone przez Gaga
              HA!

Prześmiewcy!

Niosę dobre wieści!
              Otóż w Krakowie kurs dopiero we wrzesniu i trwa dwa dni... ale to już nie jest chyba ważne , bo dzwoniłam do księdza z Częstochowy (izi!) i gość jest totalnie wyluzowany

ja pytam kiedy.. a ksiądz, że "ooooj szkoda że pani wcześniej nie skontaktowała się, bo można było już to załatwić a teraz jestem dosłownie na walizkach i wracam w pierwszych dniach września"
              A we wrześniu będzie to wyglądało tak, jak ustaliliśmy: ja wyślę ksiedzu kartkę z danymi wszystkich osób, które reflektują na upoważnienie (wtedy już będzie gotowe do odbioru), ustawimy się z nim na odbiór, dostaniemy rozporządzenie kurii W SPRAWIE>>, przy okazji pro forma "wykładzik" a raczej nazwaliśmy to sobie "akcentem tego co najważniejsze", (max 15 min, ripek ) i.... wsio
              A w którym to kosciele bedzie?
              Fotografowalem kiedys w klasztorze - byl tlok. Zawedrowalem do katedry (zdaje sie, ze to najdluzszy kosciol w Polsce, 100 m czy cos?), a tam piekne fotograficznie pustki.
              Pozdrawiam
              Marek
              -----------
              canon user

Komentarz

• Loram
                Początki nałogu
                • 2005
                • 325

mnie nie ma w kraju od 30.08.2006-15.09.2006. Jeśli kurs wypadnie w tym terminie to odpadam :-(
                MichalRamza.pl / FOTOGALICJA.PL

O mnie...

Komentarz

• Gaga

Loram> i everybody !

jeśli nie zbierzemy się "w kupie" na jeden termin proponowany przez księdza - to marudom wpiszę na forum numer tel. do neigo - niech sami proszą o indywidualną audiencję. Sądzę, że nie będzie żadnego problemu ALE NIE OBIECUJĘ ;-)
                  A może będą dwa pobliskie terminy?

i błagam - nie piszcie mi kiedy kto może a kiedy nie...

... bo ja osobiście od serca wszystkim wam życzę wiecznych wakacji ! żebyście zawsze MOGLI

Komentarz

• Gaga

Odnośnie pytań o KAMERZYSTÓW:

http://www.kck.diecezja.pl/kursy.htm -> skoro w krakowie upoważnienie jest dla obu fachów to pewno tak to działa wszędzie
                    :-)

Komentarz

• Zakk Wylde
                      Początki nałogu
                      • 2006
                      • 349

A więc gaga cytuje

Kurs odbywa się w sali "Kordelianum" przy ul. Św. Marka 10 w Kra-kowie. Są to dwa spotkania w godz. 16.00 - 19.00. Uczestnicy kursu przy-noszą: zdjęcie, zaświadczenie z parafii oraz wpłacają 120 zł.Otrzymują legitymację ze zdjęciem.
                      zaświadczenie z parafii ,,, by będzie pięknie jak pojedziemy i nam nie da legitek bo nie mamy takiego :/
                      sprzęt | | |

Komentarz

• ripek
                        Pełne uzależnienie
                        • 2005
                        • 1486

LOL - a jak ktos nie chodzi do kosciola w celach stój-i-rzuc-na-tace to nie moze dostac takiej legitki? :P
                        Canon G10, WP-DC28, :grin: 5d mkIII:grin: 5d mkI 17-40L 24LII 35L 85LII 580II

Komentarz

• Zakk Wylde
                          Początki nałogu
                          • 2006
                          • 349

Nie wiem.,..,,,

Moj tata jak chciał załatwiac sobie legitke to własnie potrzebował od proboszcza paierek (który tez kosztuje co łaska ) i nie dostał bo powiedział ze nie chodzi do kościoła (czytaj. nie dajesz na tacę)

Więc lepeij miec niz nie mieć.

Ale ja tez nie chodze do kościoła i dostane taka legitkę od zaraz
                          sprzęt | | |

Komentarz

• mkwiek
                            Uzależniony
                            • 2006
                            • 862

nie róbcie jaj - jakie znowu pozwolenia??? to fotograf nie wierzący nie może robić zdjęć?? czasami mam wrażenie, że kościół jest popi.....

ja niedługo idę do proboszcza ale w innej sprawie to może to od razu załatwię, ale to są po prostu hece!!
                            I am FX

Komentarz

• ripek
                              Pełne uzależnienie
                              • 2005
                              • 1486

Wiecie co - to moze ja sobie po prostu wydrukuje ? Tylko zalatwie skan ;P
                              Canon G10, WP-DC28, :grin: 5d mkIII:grin: 5d mkI 17-40L 24LII 35L 85LII 580II

Komentarz

• Vitez
                                zło konieczne
                                • 2004
                                • 19804

Zamieszczone przez mkwiek
                                nie róbcie jaj - jakie znowu pozwolenia??? to fotograf nie wierzący nie może robić zdjęć?? czasami mam wrażenie, że kościół jest popi.....

ja niedługo idę do proboszcza ale w innej sprawie to może to od razu załatwię, ale to są po prostu hece!!
                                Nie hece a przepisy:
                                http://canon-board.info/showthread.php?t=7340

Komentarz

Pracuję...