Pożegnaliśmy Krzywoustego...teraz będzie nami rządzić dwóch Łokietków...super
No to Krzywousty powiedział papa
Zwiń
X
-
No to Krzywousty powiedział papa
Tagi: Brak -
zauwazylem ze prawie wszystkie wiadomosci dotyczace polityki dodajesz Ty :P az tak interesujesz sie polityka?
Canon? moze niedlugo! -
denerwuje mnie po prostu ta cała (photo)szopkaKomentarz
-
Ehhh, za łatwo się wywinął z tych 3 milionów mieszkań. Działał mi na nerwy od jakiegoś czasu, chyba wszystko co mówił było czystą propagadną wymyśloną przez Kamińskiego i Bielana. Do tego jeszcze ostatnio te bezczelne reklamówki PiSu. Zabrakło w nich tylko parafrazy klasyka tego gatunku: "Żeby Polska rosła w siłę, a ludziom żyło się dostatniej", "jesteśmy dziesiątą potęgą gospodarczą świata" etc.Komentarz
-
-
Widzę jeden plus- jesli tralalalalalala Kaczor zostanie premierem, to wreszcie zobaczymy na stanowisku tego, który jest odpowieddzialny za 60% tego burdelu. A dotąd mieliśmy kompletnie patologiczną sytuację jak za komuny- premierem był X a rządził sekretarz partii.
teraz Kaczor dostanie cięgi i będzie się musiał tłumaczyć, czyba, że na premiera da Renatę PEGEER, tak dla jaj... skądinąd nie kaczych, raczej kukułczych.Komentarz
-
jak to było ?? teraz ja jestem sprite a wy pragnienie ??Komentarz
-
powiem jedno masakra .... a marcinkiewicza szykują na prezydenta wawy bo tylko on ma szanse z PO w warszawie .....
masssakra polityka zagraniczna masssakra (a miałem nadzieję że to im przynajmiej wyjdzie)
masssakra.Komentarz
-
-
Currrwa ale kyrk...
Wzieli by się do jakiejś roboty a nie tylko przepychanki, tasowania i naprawa moralności społeczeństwa...Can-on, can-off...Komentarz
-
uwaga, bedzie glosno:
WYJEZDZAJCIE Z TEGO BURDELU POKI JESTESCIE MLODZI!
NIE MARNUJCIE SWOJEGO ZYCIA I ZYCIA SWOICH DZIECI
DLA PSEUDO-WYOBRAZENIA O FAJNYM KIEDYS W PRZYSZLOSCI
KRAJU, W KTORYM PRZYSZLO WAM SIE URODZIC.
TAM NIGDY NIC SIE NIE ZMIENI, niestety...Komentarz
-
snowboarder chyba przeginasz ;-), sa w zyciu wazniejsze rzeczy jak kasa i dobrobyt, jesli ktos ma choc troche poczucia przynaleznosci, patriotyzmy to nie wyjedzie, a jesli wyjedzie to tylko po to zeby zarobic i wrocic ;-)
Mi tu jest lepiej niz by mi bylo chyba gdziekolwiek indziej, a wiesz dlaczego? bo tutaj jest moj DOM, i chocby bylo 100 gorzej to nie wyjadeKomentarz
-
-
nawet jak ci ktos regularnie za przeproszeniem sra na srodku tego DOMUZamieszczone przez Jacbo tutaj jest moj DOM, i chocby bylo 100 gorzej to nie wyjade
i potem kaze klekac i sie modlic, by pam bog posprzatal?
Ile razy chcesz ta kupe sprzatac i potem miec nadzieje, ze juz nastepny
raz to bedzie kwiatek?
Mi nie chodzi o "kase i dobrobyt", jak to powiedziales, lecz o zwykle,
proste i normalne zycie. Wole byc sprzedawca w Gap'ie niz
dyrektorem w tym domu z gownem na srodku...Komentarz

Komentarz