Vamos Portugal
(What's the f..k znaczy to VAMOS co to wszyscy wykrzykują ?)
kto zdobedzie MS w pilce noznej?
Zwiń
X
-
5DII 24105f4L S7030045,6APODG 501.8II 430EX wyposażona w ponton VS600R
MOJE PSTRYKI NA CB& GALERIA NETOWA
później, późnym popołudniem, gdy cienie będą dłuższe i smutniejsze niż są.. -
"Football comming home"Zamieszczone przez jadeitDeutschland fahren nach Stuttgart
Anglicy mieli w 1996 i 1998 roku bardzo fajny kawalek na temat swojej reprezentacji...
nie zebym byl za nimi, ale tak tylko przypominam klimat mistrzostw '98
Komentarz
-
Po odpadnieciu Argentyny i Brazylii stawialem - final bedzie Francja vs Wlochy. I pewnie sie nie pomyle
.
Komentarz
-
vamos znaczy w tym kontekscie: naprzod, bo boju, po hiszpansku tezZamieszczone przez kami74Vamos Portugal
Komentarz
-
Też tak myśle, ale...pewnie i tak wszystko rozegra sie w ostatnich dodatkowych dwóch minutach dogrywkiZamieszczone przez Vitez...final bedzie Francja vs Wlochy. I pewnie sie nie pomyle
.
Ja stawiam na Francję!!!!
EOS 40D+BG-2N/350D+BGE3; EFS18-55/3,5-5,6 II, C50/1,8, C100/2,8, T28-75/2,8, C100-400IS L, 430EX, DMIII, Lowepro Nova 4 AW/Rover AW II, RUP-43, Sherpa 600R/Phottix KB-1, MARUMI CPL DHG i inne gadżety...
www.tomaszszyszko.plKomentarz
-
Dzieki bo mnie to męczyłoZamieszczone przez Biluvamos znaczy w tym kontekscie: naprzod, bo boju, po hiszpansku tez
później, późnym popołudniem, gdy cienie będą dłuższe i smutniejsze niż są..Komentarz
-
-
Zamieszczone przez kami74Vamos Portugal
"Vamos" en polaco significa "idziemy'' o puede ser "lets go" en ingles... "Vamonos" que parece lo mismo, es "chodźmy"
))
:-)Komentarz
-
-| Canon 5D | Canon 7D |
-| 24-70L | 100-400L | 135L | 50/1.4 | 15-85EF-S | M42 | 580EX |Komentarz
-
W tym kontekscie raczej 'naprzod'. A jaki jest bezokolicznik od 'vamos'?Zamieszczone przez leiho"Vamos" en polaco significa "idziemy'' o puede ser "lets go" en ingles... "Vamonos" que parece lo mismo, es "chodźmy"
))
:-)Komentarz
-
Moim zdaniem bedziemy mieli final Portugalia vs Wlochy i mistrzem beda Wlochy
a Framcja przegra z Niemcami w walce o trzecie miejsce.
Polfinaly sa podobne do mistrzostw w 1982 roku kiedy to w polfinale Wlochy pokonaly Polske i zostay mistrzami swiata. Polska w meczu o trzecie miejsce wtedy pokonala Francje wynikiem 3:2.
Co ciekawe kiedy Polska przegrala 82 roku z Wlochami w polfinalach 2:0 papiezem byl Polak. W tym roku Niemcy przegrali z w polfinalach 2:0 z Wlochami a papiezem jest Niemiec. Ot taka ciekawostka.galeria zdjęć na >>> aroundmyheadKomentarz
-
-
Cóż finał marzeń... Tyle, że nie moich
W sumie nie wiem komu kibicować. Pewnie się zdecyduje w trakcie meczu. No nic poczekamy do następnych mistrzostwmoże któraś z druzyn naprawde grających w piłkę w koncu wygra.
później, późnym popołudniem, gdy cienie będą dłuższe i smutniejsze niż są..Komentarz
-
-
Zielony, napisałem "w piłkę"
Komentarz