Panowie.. Kupujemy streamery.
Zwiń
X
-
Tagi: Brak
-
A co masz do streamerow? ;-) Ja uzywam i sobie chwale :-D -
Ja tez mam kilka i sobie chwale. Na szczescie to nie nagrywarka i przestepstwa nie bedze no chyba za DLT tez mi zkonfiskuja.Komentarz
-
Niedlugo beda scigali za wszystko co umozliwia kopiowanie, w tym aparaty fotograficzne :\Canon 50D|Tamron AF 17-50mm 1:2.8|EFS 17-85mm 1:4-5,6 IS|Canon EF 85mm 1:1,8|Canon A-1|Vivitar 28-210mm 1:3,5-5,6 Macro 1:4xKomentarz
-
No własnie nic nie mam, ale moze one będą legalne...Zamieszczone przez muflonA co masz do streamerow? ;-) Ja uzywam i sobie chwale :-D
Komentarz
-
Posiadanie komputera powinno byc poniewaz umozliwia kopiowanie. Niehc najpierw z sejmu wywala - potem z bankow, pozyjemy zobaczymyKomentarz
-
Moim zdaniem nie ma się co zapyziać zaraz, protestować i wystosowywać pisma oraz podpisywać listy protestacyjne.
Tak idiotyczne uchwały lepiej zwyczajnie przeczekać - niech spróbują wprowadzić i sami się ośmieszą.
Przecież to by było jak z tą benzyną zmąconą zielskiem - niemożliwe do wprowadzenia i egzekwowania.Komentarz
-
Komentarz
-
Ciekawe ile "lat pozbawienia wolnosci" za to dostane?? A jak bede chcial sobie dokumenty nagrac na plytke to co, mam sie na pamiec nauczyc??
Co za kraj :-?
Idąc dalej takim tokiem myślenia jak pomysłodawcy to należałoby wszystkich mężczyzn za gwałt zamknąć
Narzędzie jest
Komentarz
-
A projekt UE o dopuszczenie do patentowania kodu np. kliknięcia myszką? (zablokowany nota bene przez Polskę). Lobbing działa wszędzie, nie jesteśmy w tej materii inni.Zamieszczone przez DiegoZyjemy w naprawde zabawnym kraju
Ciekawe jakie miny beda mieli paniowie z RIAA po tym newsie 
Komentarz
-
-
-
W USA ni etakie rzeczy sie zdarzają. Oskarzyli kiedyś 90 letnią babcie o nielegalne ściaganie muzyki. Tyle że babcia nie tylko nie miała komputera ale nie zyła już od lat 10.Zamieszczone przez Tomasz GolinskiLepiej było: w usa oskarżyli kolesia o sciąganie mp3, podczas gdy on nie miał nawet kompa
Pozdrawiam
Zigi40D, c10-22, c15-85, c50/1.4, 70-200L4, 400L5.6, RUP43, Sherpa 600R +inne graty...
Moje wiekowe zdjątka na CB & na obiektywnych - zapraszamKomentarz
-
Komentarz