Gudzowaty ?!?!

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • popmart
    Pełne uzależnienie
    • 2005
    • 1721

Gudzowaty ?!?!

Właśnie przeczytałem w wywiadzie że ów fotograf chwali się że ma uwaga ...

ponad 2 miliony fotek

czy my wszyscy mamy aż tyle ja mam licznik na 26000 po 3 latach z tym że fotek mam o wiele mniej .........
    Ostatnio edytowany przez popmart; 3267.
  • emisiaczek
    Uzależniony
    • 2005
    • 548

czytalem jakis wywiad o nim, nadziany gosc ktory rano jezdzi rowerem, szczerze kazdy z nas ba kazdy na swiecie moglby robic takie same fotki jak on, kasa otwiera wszystkie drzwi, wysylasz swoich ludzi do krajow oni szukaja tematow a ty naciskasz guzik w mk2 Czy to wazne ile pstryknol? Pieniadze podobno szczescia nie daja ale fotografowi daja ma kase na sprzet, podroze, wolny czas i zyje pasja. Kazdy mu wypomina $$$, czy to zle czy dobrze nie wiem chyba normalne, ma piekne fotki, tylko ze wlasnie ten posmak latwizny i brak zmeczenia takimi sprawami jak "skad ja wezme 3tys na bilet do Afryki" powoduje ze ...

Komentarz

• FOTOGRAF
      Uzależniony
      • 2005
      • 762

a o jakiego fotografa chodzi bo sie troche zgubilem...
      Canon? moze niedlugo!

Komentarz

• bundy
        Uzależniony
        • 2006
        • 760

Zamieszczone przez FOTOGRAF
        a o jakiego fotografa chodzi bo sie troche zgubilem...
        O Tomasza Gudzowatego
        1, czarne i białe szkiełka + worek gratów... ale chyba i tak nie umiem robić zdjęć...

Komentarz

• popmart
          Pełne uzależnienie
          • 2005
          • 1721

Zamieszczone przez emisiaczek
          czytalem jakis wywiad o nim, nadziany gosc ktory rano jezdzi rowerem, szczerze kazdy z nas ba kazdy na swiecie moglby robic takie same fotki jak on, kasa otwiera wszystkie drzwi, wysylasz swoich ludzi do krajow oni szukaja tematow a ty naciskasz guzik w mk2 Czy to wazne ile pstryknol? Pieniadze podobno szczescia nie daja ale fotografowi daja ma kase na sprzet, podroze, wolny czas i zyje pasja. Kazdy mu wypomina $$$, czy to zle czy dobrze nie wiem chyba normalne, ma piekne fotki, tylko ze wlasnie ten posmak latwizny i brak zmeczenia takimi sprawami jak "skad ja wezme 3tys na bilet do Afryki" powoduje ze ...

właściwie to mi to wisi ja nie mam takiego zdania, każdy ma na co może sobie pozwolić .... ale 2 miliony weźcie ogarnijcie ile to jest 20 przebiegów dobrej migawki a co z nieudanymi ?

Komentarz

• Jac
            Pełne uzależnienie
            • 2004
            • 4813

to jak sport ekstremalny gdzie komplet opon kosztuje 5k i wystarcza na wyscig silnik? 10h pracy i znacznie wiecej niz 5k... tak na to spojrz... tanio wyjdzie ;-)
            Instagram

Komentarz

• emisiaczek
              Uzależniony
              • 2005
              • 548

Zamieszczone przez popmart
              właściwie to mi to wisi ja nie mam takiego zdania, każdy ma na co może sobie pozwolić .... ale 2 miliony weźcie ogarnijcie ile to jest 20 przebiegów dobrej migawki a co z nieudanymi ?
              Nie rozumiesz, to cos w rodzaju fakbryki. Wyobraz sobie ze masz niograniczone fundusze, pstrykasz Ty i ludzie ktorych wynajmujesz ile chcesz, nic Cie nie ogranicza, trwalosc migawki? Nie ma takiego pojecia, cos sie psuje to masz nowy sprzet, jak kupowanie bulek ...

Komentarz

• popmart
                Pełne uzależnienie
                • 2005
                • 1721

wiecie ja to rozumiem ale i tak jestem przytłoczony ......

Komentarz

• bundy
                  Uzależniony
                  • 2006
                  • 760

A może Gudzowaty ma po prostu taki ciężki paluch (coś jak ciężka noga u kierowców) i jak tylko dotknie spustu, to jego F5-ka (chyba tym kiedyś focił - nie posądzam go raczej o cyfrę) już zwija film do kasety zanim on zdejmie paluszek :-) I może stąd te dwa miliony fot ;-)
                  1, czarne i białe szkiełka + worek gratów... ale chyba i tak nie umiem robić zdjęć...

Komentarz

• popmart
                    Pełne uzależnienie
                    • 2005
                    • 1721

2 miliony fot w analogu no masakra uwaga 55,555 36 klatkowych filmów ja jestem sceptyczny bo przez ok 6 lat bez snu co godzinę zmieniałby film ...

Komentarz

• bundy
                      Uzależniony
                      • 2006
                      • 760

Zamieszczone przez popmart
                      2 miliony fot w analogu no masakra uwaga 55,555 36 klatkowych filmów ja jestem sceptyczny bo przez ok 6 lat bez snu co godzinę zmieniałby film ...
                      No co ty :-) Od zmiany filmów to ona prywatnych niewolników (jeden odbiera "wystrzelany" aparat, drugi podaje pełny a trzeci zmienia filmy). Dzięki temu oszczędza czas właśnie na sen ;-) ;-)

Komentarz

• popmart
                        Pełne uzależnienie
                        • 2005
                        • 1721

Sam pewnie w Nigerii czy w Chinach lub lepiej, też miałbym ciężki palec
                        ale 2 milony tyle fotek pewnie nie powstało wogóle do 1939 roku albo dalej .....

Komentarz

• mungo
                          Uzależniony
                          • 2006
                          • 535

Niektórzy mówią, że przy tej ilości zdjęć co on pstryka i przy tych miejscach, do których jeździ, to każdemu znalazła by się fotka, która mogła by w world press photo startować. Poniekąd to prawda. A co do kasy...-ma poprostu 15 razy łatwiej niż zwykły zjadacz chleba

Zaczątek portfolio: link

Komentarz

• bundy
                            Uzależniony
                            • 2006
                            • 760

To wszystko nic - ja go pobiję w jedną dobę :-) Będę chodził przez 24 godziny z włączoną kamerą wideo a potem każdą klatkę potraktuję jako fotkę :-) :-)
                            24 godziny da jakieś 2600000 ujęć :-) ;-) A żeby nie było monotonnie, to zrobię sobie wycieczkę krajoznawczą w jakieś ładne miejsce ;-)

Komentarz

• popmart
                              Pełne uzależnienie
                              • 2005
                              • 1721

mnie tam wychodzi ok 2.070.000 przy 24 ramkach na sek.

Komentarz

Pracuję...