Mś'2006

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Jac
    Pełne uzależnienie
    • 2004
    • 4813

moze sie komus przyda, co gdzie i kiedy ogladac ;-)
    mundial.pdf
    oraz:
    • Polsat Sport Codziennie o 23:00 magazyn sportowy "Mundial"
    • TVN 24 Od 3 do 10 czerwca specjalne wydanie "Szkła kontaktowego" o 22:00 z Niemiec, Codziennie o 00:05 "Studio mundialowe" dwudziestominutowy serwis specjalny poświęcony Mundialowi, w jego ramach są przewidziane zestawienia, analizy, reportaże, komentarze, wywiady z zawodnikami itd., Podczas najważniejszych meczy specjalne studio na stadionie Legii- trzy wejścia na antene przed, w trakcie przerwy i po meczu
    • Canal + Sport Codziennie od 7 czerwca specjalny, dziesięciominutowy program "Mistrzostwa na +", w którym mistrzostwa będą pokazane z przymrużeniem oka. Ponadto "Dziennik reprezentanta Polski"- relacje jednego z polskich piłkarzy
    • Eurosport Codziennie 20:15 i 23:15 półgodzinne studio Mistrzostw świata (analizy, statystyki, komentarze), najświeższe informacje na temat zespołów
    • Biznes TV Codziennie o 20:40 program "Giełda Mundial", w którym pojawiać się będą m.in. najnowsze notowania bookmacherów, biznesowe kulisy mistrzostw świata, zapowiedzi i analizy meczów czy komentarze znanych osób
    Instagram

Komentarz

• Vitez
      zło konieczne
      • 2004
      • 19804

A ja jak zwykle kibicuje Chorwatom - zazwyczaj dochodzili dalej niz Polacy (i zdziwili mnie przegrywajac z Polska, pewnie wypadek przy pracy ).
      Patriota rowniez nie jestem... a Chorwatow po prostu lubie (bylem tam kilka razy i chetnie bede tam wracal 8) ).
      Ale wcale nie jestem "najarany na maxa" ... ot spojrze sobie czasem na wyniki.
      No a jak nie Chorwaci to rzeczywisice moze Czesi.

Polakom... to w siatkowke bede kibicowal 8) (na zywo w Łodzi, pozostale mecze w TV raczej).

Komentarz

• kami74
        Pełne uzależnienie
        • 2005
        • 1492

A ja sie nie moge skupić dzisiaj w robocie. Szalik sobie powiesilem w pokoju i odliczam do meczu 11:43:34 , 33, 32, 31 ...
        5DII 24105f4L S7030045,6APODG 501.8II 430EX wyposażona w ponton VS600R
        MOJE PSTRYKI NA CB& GALERIA NETOWA

później, późnym popołudniem, gdy cienie będą dłuższe i smutniejsze niż są..

Komentarz

• szwayko
          Pełne uzależnienie
          • 2004
          • 2085

Zamieszczone przez Vitez
          Ale wcale nie jestem "najarany na maxa" ... ot spojrze sobie czasem na wyniki.
          A ja jestem najarany na maxa, to dla mnie jak swieto.
          Dzisiaj spotykamy sie w mieszkaniu u kolegi (kawalera), bedzie rzutnik, bedzie glosno, bedzie piwo, flaga tez jest, no i beda napewno olbrzymie emocje.
          Nawet zona pojela, ze wyjazd do tesciow musi byc przelozony na jutro.
          ;-)

Wkurzylem sie, bo dzisiaj nigdzie nie moglem dostac "Przegladu Sportowego". Juz o 7 rano nie bylo go w kioskach. Nie wiem czemu byl taki maly naklad.
          frickr FB
          www.szwajkowski.pl

Komentarz

• kami74
            Pełne uzależnienie
            • 2005
            • 1492

szwayko o 5 już nie było. Moja, żona też bez cienia sprzeciwu zgodzila sie przełozyć wyjazd do swoich rodziców na jutro. POLSKA BIAŁO-CZERWONI, POLSKA BIAŁO-CZERWONI !!!
            5DII 24105f4L S7030045,6APODG 501.8II 430EX wyposażona w ponton VS600R
            MOJE PSTRYKI NA CB& GALERIA NETOWA

później, późnym popołudniem, gdy cienie będą dłuższe i smutniejsze niż są..

Komentarz

• JSK
              Początki nałogu
              • 2006
              • 318

Postanowiłem uczcić mecze Polskiej reprezentacji wybierając się w tych dniach na wycieczki górskie.
              I tak:
              - dzisiaj Biskupia Kopa w Górach Opawskich (piwo po czeskiej stronie)
              - 14.06 Ślęża
              Ot, taki to ze mnie kibol.
              :-D :-D :-D :-D

Komentarz

• _invictus
                Bywalec
                • 2006
                • 143

ja tez już nie mogę się doczekać, nawet nie tyle meczu, co spotkania z kumplami, oglądniemy mecz i potem do samego rana przy konsoli i PES5 spędzimy czas
                ...i też czechom kibicuje

Komentarz

• JSK
                  Początki nałogu
                  • 2006
                  • 318

Biorąc pod uwage wynik, to trochę szkoda. Mogło być 3:2. Ale gdyby było 7:0 to może ktoś by nie tylko Janasowi oberwał jaja i rozpieprzył cały ten przestępczy PZPN. Bo tam jest przyczyna. Na boisku obserwowaliśmy efekt końcowy.

Komentarz

• adamek
                    Pełne uzależnienie
                    • 2004
                    • 2265

Nic to. Piłkarskie Święt o trwa dalej.
                    Przecież grają jeszcze BRazylia, Anglia i Holandia (I Hiszpania która jak zwykle odpadnie góra w ćwierćfinale )
                    Miłego dnia
                    adam jastrzębowski
                    cyfra i analog. obiektywy, statyw i monopod
                    tu tu

Komentarz

• p_lar
                      Początki nałogu
                      • 2006
                      • 287

Iii tam, czym wy się łudzicie, przecież te łosie z grupy nie wylezą. Co najwyżej będzie powtórka z Korei/Japonii. Wczoraj obejrzałem w knajpie mecz Niemcy-Kostaryka a jak dostaliśmy pierwszego gonga od Ekwadoru, opróżniłem szklanę i poszedłem do chaty. "Janas" :-D na tych mistrzostwach nie widze. Szkoda prądu...
                      Can-on, can-off...

Komentarz

• aptur
                        Pełne uzależnienie
                        • 2005
                        • 3837

Dzisiejszy hit - Argentyna - WKS. Zawsze jakoś Argentynie kibicowałem choć jakimś zatwardziałym fanem nie jestem

Komentarz

• zanussi
                          Pełne uzależnienie
                          • 2006
                          • 1696

Argentyna - WKS?..... chyba Argentyna - ŁKS chciałeś napisać???
                          Oko plus aparat - dobrana para.

Komentarz

• adamek
                            Pełne uzależnienie
                            • 2004
                            • 2265

NO, to to będzie strzelanina.
                            Miłego dnia
                            adam jastrzębowski
                            cyfra i analog. obiektywy, statyw i monopod
                            tu tu

Komentarz

• zanussi
                              Pełne uzależnienie
                              • 2006
                              • 1696

wiem adamek wiem... nasz ŁKS dokopie tym z Argentyny... przecież to wioska pod Lesznem... nie ?
                              Oko plus aparat - dobrana para.

Komentarz

• b'Art
                                Początki nałogu
                                • 2005
                                • 370

Nie wiem jak Wam, ale mi jest wstyd... jestem wściekły... przecież Polska to nie z przeproszeniem jakaś Andora tylko 40 milionowy kraj. !!! i taaaaki mecz ? Nie wiem co teraz nasi powiedzą, pewnie trawa miała niespotykaną twardość... Jak zawsze... Ja nie wiem jak my pod tym Grunwaldem wygraliśmy, złośliwi mówią że to tylko marketing Litwinów.... GOOOOOOOOOOORYCZ !!! Teraz moją córka to o Bońku, Lato, Lubańskim -> myśli jak o Grunwaldzie !!! Coraz trudniej wyjaśnić mi słowo DUMA. Janas oddaj mi mistrzostwa !!!
                                Ostatnio edytowany przez b'Art; 1617.

Komentarz

Pracuję...