samoobrona

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Michal-Czuba
    Zablokowany
    • 2005
    • 356

Zamieszczone przez [DoMiNiQuE]
    FOTOGRAF, nie daj sie! Blysnij mu lampa w oczy pelna moca i w nogi
    Tiaa, szeregiem 580ex na M 1/1 :P

Komentarz

• birez
      Uzależniony
      • 2005
      • 609

Zamieszczone przez Michal-Czuba
      Tiaa, szeregiem 580ex na M 1/1 :P
      Z wlasnego doswiadczenia wiem (pozdrowienia dla Leminy), ze wystarczy jedna 580 z niewielkiego dystansu, jeszcze jak jest ciemno....
      Z tym ze spidlajty nie zostaly zaprojektowane jako narzedzie do walki i uzycie w boju moze byc nie wygodne i niekoniecznie skuteczne.

Komentarz

• maku
        Uzależniony
        • 2004
        • 563

Fotohgraf jeśli chcesz się „postawić” to niestety musi to być bardzo skuteczne. Sądząc z twojego wieku i naświetlonej przez ciebie sytuacji to raczej nie masz na to szans. Problem w tym że gnojek musiałby dostać przy konfrontacji naprawdę porządne lanie tak by przez myśl nie przeszedł mu rewanż. Pozostają ci więc metody cywilizowane i niestety też nie zawsze łatwe w zastosowaniu: rodzice (to naprawdę żadna hańba) nauczyciele i wychowawcy itd. Tak jak pisałem takich ludzi można odstraszyć niestety tylko siłą. Tobie jej nie starczy i nie łam się tym że dla poskromienia bydlaka poprosisz o pomoc. Po to właśnie ta pomoc jest by normalni ludzie mogli z niej korzystać w walce z chamstwem. A korzystając z takiej pomocy unikasz przynajmniej upodobnienia się do prześladowcy.

Komentarz

• storm
          Bywalec
          • 2004
          • 183

Fotograf: Powiedz rodzica, i moze zapisz sie na kurs samoobrony etc.
          Tak czy siak jak koleszka bedzie chcial ci manto sprawic to to zrobi, wiec lepiej wyjsc z tego z twarza, i nie jako ofiara.

Komentarz

• Zielony
            Pełne uzależnienie
            • 2005
            • 2928

Jedno jest pewne. Miej oczy szeroko otwarte.
            Tak czy siak są i sposoby na większego/silniejszego.
            Np. patyk w kółko jak pojedzie na rowerze.
            No, ale w sytuacji jak do czegoś już doszło
            Poprostu biegnij. Dorośniesz to oddasz.
            sigpic

Komentarz

• FOTOGRAF
              Uzależniony
              • 2005
              • 762

dzieki za pomoc ;-) rodzicom juz powiedzialem. ale i tak juz sie wszystko wyjasnilo, kiedy dzis przyszedlem z dwoma kolegami i tylko porozmawiali to koles mial nogi ja z waty. jednak sprawdza sie przyslowie '' mocny ale tylko w grupie '' przy nich powiedzial ze juz mnie nie tknie. ale i tak mam oczy szerko otwarte. a gaz jednak odpada, muj kolega mial go i kolezanka przez przypadek prysnela w niego kiedy mial otwartya buzie i dostalownie kolega nie wiedzial co sie dzieje, tak go zaczelo busic ze niemogl nic kompletnie nic powiedziec...
              jeszcze raz dzieki
              Canon? moze niedlugo!

Komentarz

• chomsky
                Początki nałogu
                • 2005
                • 485

Uff! Odetchnalem z ulga! Trzymaj sie. Fotograf to gosc i nie leje sie z byle kim!
                Chociaz powinien byc zwinny w nogach a czasem to i w gebie, ale bicie to naprawde ostatecznosc.
                czesc.Ch.
                Analog ma "dusze".

Komentarz

• cood
                  Coś już napisał
                  • 2006
                  • 94

Sztuka walki bez walki.
                  BRUZLI byłby z Ciebie dumny.

a.
                  cood [czyt. kud]
                  http://endofchaos.com - zrobiłem kilka galerii foto.
                  przyszła też pora na moją własną www.adamstepien.com
                  moja galeria na CanonBoard http://canon-board.info/showthread.php?t=10641

Komentarz

• McKane
                    Pełne uzależnienie
                    • 2004
                    • 2015

Jesli masz uzywac gazu to tylko zelowe bo te mozna uzywac w zamknietym pomieszczeniu nie narazajac takze siebie na jego dzialanie.

Generalnie jednak nie oplaca sie wdawac w starcia ... moga sie wydarzyc rozne nieprzewidywalne rzeczy ktorych potem mozesz mocno zalowac. Od rozwiazywania tego typu problemow w Twoim wieku sa przede wszystkim rodzice, dyrektor szkoly jesli ma to z nia zwiazek i policja.
                    http://www.bykom-stop.avx.pl/

Najnowsze fotografie cegiel znajdziesz w mojej galerii http://canon-board.info//showthread.php?t=11296

Komentarz

• mattnick
                      Pełne uzależnienie
                      • 2006
                      • 1735

http://taser.pl/video/hans.wmv zawsze skuteczny...
                      30D, C 17-40 f4 , 50 f1.8, 70-200 f4 , 430 ex, oraz -=iii=<)
                      CZYTAĆ I PAMIĘTAĆ !!!!

Komentarz

Pracuję...