Nowy domownik
Zwiń
X
-
Tagi: Brak
-
-
Coż to za bestia??
Owczarek Kominiarza??
Piękna psina...
BTW, ja tez mam nowego (poprzedniego psa co zapodałem na forum* już nie ma
- został po nim tylko identyfikator i... okulary)
Sorki, ale się podłączę
Ladies and Gentlemans! oto nowa NIUNIA Zielonego
* poprzednia PSINAKomentarz
-
-
-
Fakt, nie podałem rasy.
To czarny labrador.
Święta racja. Bo koty, jak się przekonałem, nie bardzo się do tego nadają, chyba że się ma coś baaardzo szybkostrzelnego (przynajmniej w przypadku mojego rusa).można na nim wypróbowywać nowe obiektywy
OakhallowOstatnio edytowany przez Oakhallow; 3539.Komentarz
-
Właśnie takiego chcę kupićZamieszczone przez OakhallowFakt, nie podałem rasy.
To czarny labrador.
Oakhallow
Komentarz
-
-
Jakbyś mógł podać cenę zakupu oraz czy jstest z papierem czy bez . jak coś to PW , pozdrawiamKomentarz
-
Poczekaj jeszcze ca 14 miesięcy, to mój będzie płodził pierwsze szczeniaki... :grin:Właśnie takiego chcę kupić
Rzeczywiśce wyglądają na większe pieszczochy. Czarny budzi jakiś taki respekt na ulicy. Nie wspominając już, że ludzie czasami mylą czarne laby z rotwailerami. Nawet mój weterynarz od kota wygłosił ciekawą teorię, że tylko biszkopty są nieagresywne, a czarne i czekoladowe gryzą. Gdyby nie radził sobie tak dobrze z kotem...Heh, ja jednak wolałbym biszkoptowego.
OakhallowOstatnio edytowany przez Oakhallow; 3539.Komentarz
-
PoczekamZamieszczone przez OakhallowPoczekaj jeszcze ca 14 miesięcy, to mój będzie płodził pierwsze szczeniaki... :grin:
Zamieszczone przez OakhallowRzeczywiśce wyglądają na większe pieszczochy. Czarny budzi jakiś taki respekt na ulicy. Nie wspominając już, że ludzie czasami mylą czarne laby z rotwailerami. Nawet mój weterynarz od kota wygłosił ciekawą teorię, że tylko biszkopty są nieagresywne, a czarne i czekoladowe gryzą. Gdyby nie radził sobie tak dobrze z kotem...
Oakhallow
łysi też są bardziej agresywni
Komentarz
-
-
-
-
Komentarz

Komentarz