więc i ja się wpiszę
IDENTYFIKATORY I SMYCZE - III tura
Zwiń
X
-
-
Zamówienia
Tylu chętnych na smycze było a teraz tak mało zamówień... nie ociągamy się i zamawiamy bo potem znowu braknie :PEOS 450D, EF 24mm 1.4 L, EF 50mm 1.2 L, EF 24-105mm L, EF-S 10-22mmKomentarz
-
ja sie na to nie pisze, ID Canona niczemu praktycznemu nie sluzy, a jesli ktos chce sie afiszowac to jego sprawa - jest na to "paragraf w psychologii", pozdro...Komentarz
-
info na głównej stronie i PV do wszystkich by przyspieszyło sprawę niektórzy żadko bywają na forum a do hydeparku też zaglądają żadziej.Zamieszczone przez DiodakTylu chętnych na smycze było a teraz tak mało zamówień... nie ociągamy się i zamawiamy bo potem znowu braknie :P
udeż do admina III tura szybko się zakończy.Komentarz
-
I my rowniez witamy na forum.Zamieszczone przez boniekja sie na to nie pisze, ID Canona niczemu praktycznemu nie sluzy, a jesli ktos chce sie afiszowac to jego sprawa - jest na to "paragraf w psychologii", pozdro...Komentarz
-
No Koledzy zamawiajcie czym prędzej, bo się chcę poafiszować troszkę
(w praktyce może to wszak poprawić samopoczucie). Aha, i używajcie opcji NOWE POSTY! Raz po raz jacyś gorliwi coś tu skomentują
Komentarz
-
-
całe forum płacze z tego powoduZamieszczone przez boniekja sie na to nie pisze, ID Canona niczemu praktycznemu nie sluzy, a jesli ktos chce sie afiszowac to jego sprawa - jest na to "paragraf w psychologii", pozdro...
a jesli tak sie ta psychologia afiszujesz to polecam raczej TO forum - http://www.psychologia.apl.pl/forum/index.php .. na pewno sprawdzi sie lepiej niz CB
Ostatnio edytowany przez Kubak82; 4962.Komentarz
-
A czy ja, skromny lurker, też mogę się załapać?
A przy okazji, tak się składa że to mój pierwszy post, więc chciałbym się ze wszystkimi przywitać.Can-on, can-off...Komentarz
-
Kto jest za? Dziekuje...Zamieszczone przez p_larA czy ja, skromny lurker, też mogę się załapać?
Kto przeciw? Dziekuje...
Kto sie wstrzymal? Dziekuje...
Glosowalo: 1
Za: 1
Przeciw: 0
Wstrzymalo sie: 0
Jednomyslnie stwierdzilem w glosowaniu, ze mozesz
...Komentarz
-
Ile smyczy potrzeba do realizacji? Bo cos ok 100 juz jest zamówionych...
Jeśli zmówię teraz jeszcze jedną sztukę będzie mi to wysłane jako jedno zamówienie jeśli dane będą identyczne?Komentarz
-
Minimum:Zamieszczone przez HivIle smyczy potrzeba do realizacji? Bo cos ok 100 juz jest zamówionych...
Jeśli zmówię teraz jeszcze jedną sztukę będzie mi to wysłane jako jedno zamówienie jeśli dane będą identyczne?
smycze - 200 szt.
id - 100 szt.
Jak wcześniej będzie komplet smyczy to zamówię i wyślę do wszystkich którzy zamówili tylko smycze i odwrotnie jesli najpierw będziemy mieli komplet identyfikatorków.Ostatnio edytowany przez Diodak; 2436.EOS 450D, EF 24mm 1.4 L, EF 50mm 1.2 L, EF 24-105mm L, EF-S 10-22mmKomentarz
-
Dziękuję Waszmości za ten jednoosobowy sejmikZamieszczone przez KuchateKKto jest za? Dziekuje...
Kto przeciw? Dziekuje...
Kto sie wstrzymal? Dziekuje...
Glosowalo: 1
Za: 1
Przeciw: 0
Wstrzymalo sie: 0
Jednomyslnie stwierdzilem w glosowaniu, ze mozesz

Składam zatem zamówienie...Can-on, can-off...Komentarz
-
Zamówiłem, ale jakbym chciał sprawdzic stan swojego zamówienie, to jest taka opcja? Chodzi o to, że zamawiałem, jak formularz był testową wersją, i zamawiałem zaraz potem, jak już ruszył. Teraz już nawet dobrze nie pamiętam co i ile
.
Dałoby się otrzymywać np. automatyczne potwierdzenie złożenia zakupu, albo chociaż sprawdzenie stanu już istniejącego?Komentarz
-
Ja mam małe pytanko, na forum mam nik towersivy chciałbym aby na indetyfikatorze był sam "towers" da rade tak zrobic??
PozdrawiamKomentarz
Komentarz