poczta e-mail

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Vitez
    zło konieczne
    • 2004
    • 19804

Zamieszczone przez yogi-bear
    Również używam gmail ale jest jeden dosyć poważny problem. Wykupiłem domenę *.pl w "nazwa.pl" i pojawia się problem z przekierowaniem na moje konto gmail. Kiedy ktoś z posiadaczy gmail wyśle mi maila otrzymuje wiadomość od serwera że nie życzę sobie korespondencji od niego. Problem jest tylko i wyłącznie kiedy nadawca jest userem gmail. Pisałem do nich o problemie... Nie wiem czy to przypdkiem nie moja wina. Może ktoś miał podobne kwiatki?

Wyglada na to ze nazwa.pl wpisali sobie wszystkich uzytkownikow gmail na blackliste jako spamerow.

Komentarz

• minek
      Pełne uzależnienie
      • 2005
      • 1386

Zamieszczone przez Vitez
      Wyglada na to ze nazwa.pl wpisali sobie wszystkich uzytkownikow gmail na blackliste jako spamerow.
      To dziwne, bo gmail podobno nie tylko skutecznie nie przyjmuje spamu, ale też wysyłać nie pozwala: http://bash.org.pl/38470

A odnośnie prywatności ... Hmm... Google jak to google - wszak to wyszukiwarka. Kiedyś ktoś będzie szukał przepisu na sernik i google poda mu treść listu od cioci z mojej skrzynki (-:

Jedna rzecz mi tylko nie pasuje - ten ich patent ,,sercz zamiast sort''. Zdarzyło mi się dostać od kogoś maila ze zdjęciem. Duzym. Nie znam tego kogoś, bo tylko dałem mu maila żeby wysłał. I wysłał. Bez treści, z jakims tematem, nie pamiętam jakim. I teraz w kilkuset zdjęciach jak niby mam to znaleźć?
      A tak bym sobie posortował po rozmiarach i szybko doszedł, bo pamiętam mniej więcej jakie to wielkie było.

Komentarz

• snowboarder
        Pełne uzależnienie
        • 2004
        • 1358

gmail jest generalnie OK, ale ciagle zdarza mu sie miec "czkawke".
        Jesli wysylasz do kogos mail i on czeka powiedzmy na telefonie, zeby
        go odebrac, to bardzo czesto sa opoznienia. Wysylasz drugi raz, a
        raptem po 10 minutach maile przychodza razem.
        Obawiam sie, ze gmail sie rozrosl nieco ponad jego przygotowana
        przepustowosc. Zabawa zaczyna byc dosc ryzykowna,
        bo praktycznie wszyscy go uzywaja, a nie wydaje sie byc niezawodny.
        I dlaczego ciagle jest niby w fazie beta i potrzeba te glupie zaproszenia?
        Czyzby bali sie, ze jeszcze szersze otwarcie go wylozy?

Komentarz

• yogi-bear
          Początki nałogu
          • 2005
          • 366

Zamieszczone przez Vitez
          Raczej nie bo komunikat generowany jest przez serwer gmail. Możliwe że to jakiś sposób zabezpieczeń przed spamem.. bardzo dziwny sposób

Komentarz

• Michal-Czuba
            Zablokowany
            • 2005
            • 356

Ma ktoś może wolne zaproszenie gmail? Jeśli tak to baaaardzo ładnie bym się o nie uśmiechał [email protected]

Komentarz

• yogi-bear
              Początki nałogu
              • 2005
              • 366

Zamieszczone przez Michal-Czuba
              Ma ktoś może wolne zaproszenie gmail? Jeśli tak to baaaardzo ładnie bym się o nie uśmiechał [email protected]
              poszło

Komentarz

• Michal-Czuba
                Zablokowany
                • 2005
                • 356

Serdecznie dziękuję

Komentarz

• Jac
                  Pełne uzależnienie
                  • 2004
                  • 4813

poszlo

EDIT: no to masz dwa :-)
                  Instagram

Komentarz

• Metus
                    Początki nałogu
                    • 2005
                    • 424

zalozylem na home.pl i jestem zadowolony. za kilka dni zrobie przelew i bede juz pelnoprawnym userem. Dzięki... ps ta cena... :/
                    pozdrawiam
                    Metus

Komentarz

• piast9
                      Pełne uzależnienie
                      • 2005
                      • 3267

JA też mam na home.pl i bardzo sobie chwalę. Konto mam tam od dawna, wtedy można było za jakieś 100PLN (nie pamiętam) wykupić sobie konto na zawsze, co uczyniłem
                      650D, T 12-24 4.0, S 30 1.4, S 18-35 1.8, C 70-210 3.5-4.5, C 50 2.5 macro, M42: Praktica LLC, Jupiter 9, Pentacon 135 2.8, Orestegor 300 4.0

Komentarz

• Pszczola
                        Pełne uzależnienie
                        • 2004
                        • 1760

Zamieszczone przez piast9
                        wtedy można było za jakieś 100PLN (nie pamiętam) wykupić sobie konto na zawsze, co uczyniłem
                        To było 150 zł + vat
                        EOS 300v + BP, EOS 350d, EFs 18-55 3.5-5.6 II, EF 28-90 4-5.6 II, EF 75-300 4-5.6 III, EF 50mm 1.8 II, EF 85mm 1.8, Auto Revuenon 135 2.8, Pentacon 200 4, 430EX + rożny osprzęt; FED 5B; LOMO LK-A; Lubitel 166B; Minolta AF Big-Finder; Umax AstraCam 1000

Komentarz

Pracuję...