Amerykańska legitymacja prasowa

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Oakhallow
    Początki nałogu
    • 2005
    • 258

Amerykańska legitymacja prasowa

Czy w Polsce coś takiego ma szanse być honorowane, np na konferencjach prasowych??
    40 years and over 90,000 members later, the mission of IFPO is to be the primary source of support for the universe of freelance photographers and journalists.

Oakhallow
  • Triszer
    Bywalec
    • 2004
    • 191

Ja Ci za 100$ taką wystawię i będzie miała identyczną moc jak ta hamerykańska

Komentarz

• Theoo
      Bywalec
      • 2006
      • 157

Zamieszczone przez Triszer
      Ja Ci za 100$ taką wystawię i będzie miała identyczną moc jak ta hamerykańska
      Stary - drogi jesteś. U mnie 80$ w 3 językach + bonus smycz na szyję i dyplom z Corela a z dopiskiem ważna na calym świecie i poza
      MOŻE MI SIĘ CHCEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!

Komentarz

• Jac
        Pełne uzależnienie
        • 2004
        • 4813

legitymacja jest tyle warta ile wystawca jest wstanie zaplacic za akredytacje na rozne imprezy. wiec sobie sam odpowiedz...
        No chyba ze bedziesz udawal amerykanina i probowal wchodzic za free, ale wtedy to ja nawet ci ja wystawie za 60$
        Instagram

Komentarz

• Theoo
          Bywalec
          • 2006
          • 157

Zamieszczone przez Jac
          legitymacja jest tyle warta ile wystawca jest wstanie zaplacic za akredytacje na rozne imprezy. wiec sobie sam odpowiedz...
          No chyba ze bedziesz udawal amerykanina i probowal wchodzic za free, ale wtedy to ja nawet ci ja wystawie za 60$
          W zwiazku z tym że IFPO nic nie płaci za akredytacje/ chyba się nie mylę/ więc płacisz sam. To samemu też można na drukarce machnąć taki papier.
          Zresztą już były na forum poruszane kwestie "legitek" ich ważności etc. Tylko jeżeli masz zbedne 100$ to proszę bardzo. Kolejny papierek do ...... niczego tak naprawde
          MOŻE MI SIĘ CHCEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!

Komentarz

• Oakhallow
            Początki nałogu
            • 2005
            • 258

IFPO nic nie płaci za akredytacje/ chyba się nie mylę/
            Oczywiście, że nie płaci.

Jak się tempu przyjrzeć bliżej to jest to niesamowita maszynka do wyciągania pieniędzy od ludzi żadnych profi-gadżetów. Choć być może w warunkach amerykańskich się to sprawdza.
            Żeby w ich programu w pełni skorzystać (podręczniki, stock (w którym trzeba płacić za możliwośc sprzedazy zdjęć ), strona www, mail, konkursy itp.) to trzeba tak koło 1000$ wpompować.

Oakhallow

P.S.
            A tak swoją drogą jeśli jest podaż to gdzieś musi być popyt. Może rozkręcić forumową firmę akredytacyjną i rozsyłać takie gadżety po świecie...

Komentarz

• swiderski
              Początki nałogu
              • 2006
              • 338

No ale zawsze można pochwalić się przed kolegami, jaki to z nas "zawodowiec", ze nawet legitymacje z USA mamy
              Lepiej zamówić sobię ID od Diodaka- przynajmniej nie kosztuje 100$
              350D z gripem + kit + 28-105 USM + 380EX

Komentarz

• zabol
                Uzależniony
                • 2005
                • 643

a ja bym sie nie chwalił że z usa jestem, bo często za to że sie jest z usa można po USzAch dostać

Komentarz

Pracuję...