Problem tkwi w agresywnym marketingu Nikona. Po prostu zbyt dużo naprodukowali, a towar nie chce się sprzedawać. Ot co!
Nowy Fotokurier - 20D do E500
Zwiń
X
-
-
ostatnio czytalem wprost przeciwne informacje, zwiekszenie zysku i sprzedazy, i nie byly to materialy Nikona wiec napisz prosze skad masz takie info?.Zamieszczone przez JSKProblem tkwi w agresywnym marketingu Nikona. Po prostu zbyt dużo naprodukowali, a towar nie chce się sprzedawać. Ot co!Komentarz
-
Jestescie gorsi od Fotokuriera! Co nie wydaje sie byc mozliwe na tym forum. Dwie strony i nic, nic konkretnego o porownaniu 20D do E500. Nalezaloby sie odniesc do testu, sposobu przeprowadzenia, metodyki, no i oczywiscie wnioskow. A tu tylko placz jaki ten Fotokurier do kitu bo lubi Nikona.
Czesc,Ch.Analog ma "dusze".Komentarz
-
Chomsky, pewnie dlatego że większośc tak jak ja nie czytała całego testu wnikliwie tylko "przerzucała w empiku". Zdanie ktore zacytowałem dla mnie jasno pokazuje hmm... tendencje tego pisma. Bo konkluzja jest taka, przynajmnie ja to tak odebrałem: 20D jest nieznacznie lapszy od totalnie amatorskiego E500, ale tak naprawde oba sa do ****, bo The best jest Nikon D200.5DII 24105f4L S7030045,6APODG 501.8II 430EX wyposażona w ponton VS600R
MOJE PSTRYKI NA CB& GALERIA NETOWA
później, późnym popołudniem, gdy cienie będą dłuższe i smutniejsze niż są..Komentarz
-
Jak zwykle to wyjasnia wszystkie kwestie i usprawiedliwia kazdy wynik testuProblem tkwi w agresywnym marketingu Nikona. Po prostu zbyt dużo naprodukowali, a towar nie chce się sprzedawać. Ot co!
20D Wypadl tylko odrobine lepiej od Olego - wszystkiemu winny marketing Nikona! Jestem pod wrazeniem tego stwierdzenia. Oby tak dalej kolezanki i koledzy.
Komentarz
-
Nie wiem czy marketing Nikona czy preferencje redaktorów, ale dla mnie wyżej cytowany wtręt jest ewidentny.Zamieszczone przez Piotr MileckiJak zwykle to wyjasnia wszystkie kwestie i usprawiedliwia kazdy wynik testu
20D Wypadl tylko odrobine lepiej od Olego - wszystkiemu winny marketing Nikona! Jestem pod wrazeniem tego stwierdzenia. Oby tak dalej kolezanki i koledzy.5DII 24105f4L S7030045,6APODG 501.8II 430EX wyposażona w ponton VS600R
MOJE PSTRYKI NA CB& GALERIA NETOWA
później, późnym popołudniem, gdy cienie będą dłuższe i smutniejsze niż są..Komentarz
-
Dlaczego wypowiedz JSK traktujesz jak glos prawie 5k uzytkownikow forum?Zamieszczone przez Piotr MileckiJak zwykle to wyjasnia wszystkie kwestie i usprawiedliwia kazdy wynik testu
20D Wypadl tylko odrobine lepiej od Olego - wszystkiemu winny marketing Nikona! Jestem pod wrazeniem tego stwierdzenia. Oby tak dalej kolezanki i koledzy.Komentarz
-
Szczerze przyznam że nie rozumiem tego wątku. I o co to bicie piany. Czy dlatego że jakaś tam gazeta napisała że 20D jest prawie taki sam jak E-500 od razu oznacza że wszystkie wasze 20-stki stały się gorsze ?Komentarz
-
ja za Driverem. niech sobie Fotokurier smoli jakie tam bzdury im wygodnie. nie pierwsze to i nie ostatnie pismo, ktore "drukuje wyniki".
tak nawiasem mowiac, to zwolennikom recenzji polecam obejrzec recenzje Oly E-330 na dpreview. pierwszy raz widze, zeby Askey tak bez ogrodek pojechal po czymsKomentarz
-
NieZamieszczone przez DriverSzczerze przyznam że nie rozumiem tego wątku. I o co to bicie piany. Czy dlatego że jakaś tam gazeta napisała że 20D jest prawie taki sam jak E-500 od razu oznacza że wszystkie wasze 20-stki stały się gorsze ?
nie o to chodzi.
Ale
1. Takie teksty obrażają moją inteligencję
2. Musiałem znajomemmu tłumaczyć dwie godziny, że:
- taki test to nie wyrocznia i najlepiej przetestować samemu,
- to co można uzyskać za pomocą jednego i drugiego body przekracza prawdopodobnie i jego i moje umiejętności robienia zdjęć,
- dużo lepsze porównania body osiąga się stosując do testów optykę, która nie jest ogranicznikiem jakości.
Dla mnie to nie polemika ze stwierdzeniem, że Nikon lepszy od Canona, tylko o ETYCE tego Kto wciska masom kit (nie szkło kitowe
)
Pawel Woo
Komentarz
-
Az se przeczytam w Empiku ten test. Musze zobaczyc co Was tak rozezlilo bo sami nie jestescie (w stresie) wstanie tego wyartykulowac.
czesc.ch.Analog ma "dusze".Komentarz
Komentarz