Polak potrafi
Zwiń
X
-
Tagi: Brak
-
przed chwilą przysłał mi to koleś, genialne, idąc tym tokiem rozumowania, można do Canona podpiąc dowolny obiektyw przy pomocy młotka i superglu
-
hehe.. jakos mnie to nie zdziwilo. (myślałem, że pedałów może nie bedzie
)
Komentarz
-
Zagary na desce rozdzielczej zostaly po prawej stronie, amatorszczyzna, a mogli zamontowac specjalny uklad luster i jeszcze dorzucic jakis pryzmat pentagonalny, soczewke fresnela i byloby po klopocie
, ale na kierunkowskazy to nie mam pomyslu. :wink:
Canon 5DII, 1.8/50, 2/100, 24-70, 70-200
inne sprzetyKomentarz
-
Zawsze można rękę przez okno wyciągnąć, w tym wypadku powinno w samochodzie być zawsze dwóch Polaków
Komentarz
-
-
Niestety to nie jest polska przeróbka, a zdjęcia są nieprawdziwe.Zamieszczone przez mirhon
Oryginalnie samochód był przerobiony z prawostronnego ruchu na lewostronny.
Tutaj oryginały
Cari slot yang beda? SLOT365 siapin link login & daftar alternatif terbaru. Sekali spin bisa bikin senyum lebar tiap hari.
Cari slot yang beda? SLOT365 siapin link login & daftar alternatif terbaru. Sekali spin bisa bikin senyum lebar tiap hari.
PozdrawiamOstatnio edytowany przez vbel; 350.Komentarz
-
No proszę - nie tylko Polak potrafiZamieszczone przez vbelNiestety to nie jest polska przeróbka, a zdjęcia są nieprawdziwe.
Oryginalnie samochód był przerobiony z prawostronnego ruchu na lewostronny.
Komentarz
-
A wystawiony byl do sprzedazy na e-bay'u.
Dowodem glopoty jest jedynie produkowanie takich glopot i wiara w ploty....Komentarz
Komentarz