M jak milosc

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Cichy
    Pełne uzależnienie
    • 2004
    • 7450

Ja oglądam. Pojutrze brodacz wykituje :-D
    O obiektywach wiem prawie wszystko

Komentarz

• nonaC

Zamieszczone przez marcingreen
      Tak się składa, że naród kocha takie seriale. Kocha także filmy "Nigdy w życiu", "Ja wam pokażę" i tego typu produkcje.
      Sprawa, jest prosta. Filmy są łatwe w odbiorze, pełno w nich szczęścia, miłości, życie jest kolorowe, wszystko jest łatwiejsze, nie trzeba za dużo myśleć by coś zrozumieć... i to w tym chodzi.
      Stąd te rekordy popularności.
      Jak to określiło AntyRadio: "coś w tym g*wnie musi być"
      Wybierając się na taki film, przeciętny Kowalski czy Kowalska, może zapomnieć o świecie, o tym co się w Polsce dzieje, o tym, że politycy to kretyni, o tym, że Rydzyk trzyma rząd w garści, o tym, że w pracy ujnia, że wypłata nie ta, że zupa za słona, że nie ma za co remont zrobić...
      I tak się to kręci...
      nawet taki dwuwersik jakis czas temu napisalem:

powieść grocholi
      i w glowie sie p******i

Komentarz

• gawryl
        Uzależniony
        • 2004
        • 810

Zamieszczone przez Cichy
        Ja oglądam. Pojutrze brodacz wykituje :-D
        jaki brodacz? o co chodzi?
        350d, KIT 18-55, 50/f1.8, 100-300/f4.5-5.6 USM, 420EX. www.gawryl.pl

Komentarz

• Cichy
          Pełne uzależnienie
          • 2004
          • 7450

No ojciec klonów umrze w poniedziałek.

Będzie ciekawie.

Komentarz

• Zielony
            Pełne uzależnienie
            • 2005
            • 2928

Zamieszczone przez Cichy
            No ojciec klonów umrze w poniedziałek.

Będzie ciekawie.
            Kurde, czemu??
            Nie jestem na bieżąco Mama mi wszystko zgrywa na VHS - oglądam z opóźnieniem

PS. Madzia też już 'poleciała'??
            sigpic

Komentarz

• Zaku
              Bywalec
              • 2005
              • 108

widze że nie trzeba oglądać tego taśmiemca :-D
              wystarczy zawitać na to forum i wszystko człowiek nadgoni, lepsze niż zgrywanie ich na VHS i oglądanie z opóźnieniem
              40D,12-24, 18-55, 50 f/1,8; 24-105 f/4 IS, 70-200 f/4, 430EX

Komentarz

• Cichy
                Pełne uzależnienie
                • 2004
                • 7450

Pikawa mu nie wytrzyma. Kipnie w poniedziałek. Madzia już się wywinęła, w poniedziałek jeszcze będzie się chciała bzyknąć ze starym Kamila i to będą niestety jej ostatnie chwile w serialu. Siwy kopnie ją w tyłek i ze starej paczki już nie bedzie miała nikogo, z kim bedzie mogła się puścić, tak, że siłą rzeczy jej rola się skończyła :-)

Komentarz

• DoMiNiQuE
                  Pełne uzależnienie
                  • 2004
                  • 3548

Zamieszczone przez Cichy
                  Pikawa mu nie wytrzyma. Kipnie w poniedziałek. Madzia już się wywinęła, w poniedziałek jeszcze będzie się chciała bzyknąć ze starym Kamila i to będą niestety jej ostatnie chwile w serialu. Siwy kopnie ją w tyłek i ze starej paczki już nie bedzie miała nikogo, z kim bedzie mogła się puścić, tak, że siłą rzeczy jej rola się skończyła :-)
                  Cichy, przerazasz mnie Czyzby kolejne hobby zaraz po fotografii?

Komentarz

• Zielony
                    Pełne uzależnienie
                    • 2005
                    • 2928

Zamieszczone przez Nemeo
                    Jak bardzo trzeba się nudzić, żeby patrzeć na taki szajs ?
                    Mówisz o "M jak Miłość" czy ogólnie o tego typu produkcjach filmowych?

"Tylko mnie kochaj" po trzech tygodniach wyświetlania zobaczyło jakieś 800tyś ludzi.
                    "Komornika", który porusza sprawy społeczne zaledwie 150tyś.

Więc doskonale wychodzi na wierzch to, na co w dzisiejszej Polsce jest zapotrzebowanie. W Polsce, gdzie władza centralna, nadająca ton naszemu życiu, jest zbieraniną najgorszych ludzi jacy wogóle mogli tam trafić.

Zapotrzebowanie na marzenia czy bardziej na rzeczywistość??
                    Na fałszywe marzenia. Ludzie na to chodzą, tak jak chodzą na amerykańskie filmy akcji. Natomiast kino społeczne nie cieszy się wcale takim powodzeniem, jak mogło by się wydawać.
                    Dlaczego?
                    Bo widz za bardzo nie che się identyfikować z rzeczywistością. Ona mu doskwiera na co dzień, ma z nią mnóstwo problemów, a obejrzenie filmu o społecznej wymowie tych problemów nie rozwiąże. Co najwyżej może przynieść jakąś ulgę, że ktoś w ogóle o tym mówi, ale nic pozatym.

Zamieszczone przez Raf_1975
                    A wywód w sumie wporzo
                    sigpic

Komentarz

• Zielony
                      Pełne uzależnienie
                      • 2005
                      • 2928

Zamieszczone przez Cichy
                      Madzia już się wywinęła, w poniedziałek jeszcze będzie się chciała bzyknąć ze starym Kamila.
                      Poważnie?? Tak daleko zaszła z tym starym??

W sumie, w "Młodych Wilkach" fajna dupencja z niej była...
                      sigpic

Komentarz

• gawryl
                        Uzależniony
                        • 2004
                        • 810

Zamieszczone przez Cichy
                        ja mysle inaczej - choc co do glownej tezy, ze wykipuje sie zgadzam . moja wersja odcinka: (w poniedzialek) publicznie oglosi, ze jest kobieta o imieniu Wanda. dodatkowo: wyzna milosc do stefana, tego niemca, i nawiazujac do prastarej historii rzuci sie ze skarpy w odchlan morza.....
                        350d, KIT 18-55, 50/f1.8, 100-300/f4.5-5.6 USM, 420EX. www.gawryl.pl

Komentarz

• Raff
                          Uzależniony
                          • 2005
                          • 778

No Madzia jak to mucha bzyka to tu to tam, nawet powiatowo czy też wojewódzko

Komentarz

• Cichy
                            Pełne uzależnienie
                            • 2004
                            • 7450

E tam. Niemiec, po perypetiach z Małgosią oraz następnie z Elką (która po latach odkrywszy fakt, że w dzieciństwie była chłopcem a chore marzenia jej bogatych rodziców, by mieć córkę dzięki chirurgii plastycznej zostały zrealizowane, wyjeżdża jako wolontariuszka z ramienia telewizji Trwam z misją do Ugandy) zadurza się w matce Małgosi, Barbarze i uciekają wspólnie do południowej Bavarii, gdzie otwierają zakład produkujący serki homogenizowane. Doświadczenie Barbary w dojeniu krów wespół z nadzwyczajnymi umiejętnościami Stefana w ubijaniu piany ręcznie, praktykowane często podczas nieobecności Małgosi przynoszą określony skutek i gwarantują firmie Stefana sukces rynkowy.

Tymczasem Lucjan, załamany zaistniałą sytuacją oraz dobity pierwszą w życiu porażką w szachy z Kisielem wyjmuje z szafu przykurzony zbójnicki uniform, i wyjeżdza samotnie w Karkonosze zaszywając się w jednej z jaskiń.
                            Ślad po nim zaginął, choć nietrudno powiązać jego pobyt w górach z pogłoskami o tajemniczym gwałcicielu owiec w okolicach Szklarskiej Poręby.

Marek, który po opuszczeniu pubu przez Stefana i Elkę prowadzi klub nocny z nowym wspólnikiem - Egonem. Okazuje się, że ten był alfonsem w jednym z zakopiańskich domów publicznych i podstępem zdobywa udziały w pubie z myślą o otwarciu takiej placówki w Lipnicy. Interes mimo początkowego sprzeciwu mieszkańców kręci się całkiem nieźle. Najlepszym klientem domu okazuje się Kisiel - a burdelmamą zostaje Simona. Hanka nie akceptuje nowego interesu męża i wyjeżdża na studia do Warszawy. Tutaj zostaje zauważona przez jednego z warszawskich fotografików, po namowie i próbnej sesji fotograficznej dostaje propozycję zdjęć w Playboyu i magazynie "Mój Pies". Kamil, który po waśniach w mieszkaniu studenckim oraz kłótni z ojcem wyprowadza się z mieszkania studenckiego i zostaje żigolo.

Niezwykłe wieści napływają też z domu Marty. Norbert podczas wspólnego wypadu na szybowce z Jackiem i Łukaszem wypada z samolotu, szczęśliwie mając spadochron. Uderzając o ziemię doznaje urazu kręgosłupa i odzyskuje wład w nogach. Marta zaś po wydaleniu z sądu za noszenie zbyt faszystowskich fryzur dostaje się przypadkiem na casting do radia Maryja i wygrywa konkurs na prowadzącą wieczorne pasmo dla dzieci "Lepszy Rydz niż maminy cyc".

CDN. :-D

Komentarz

• muflon
                              Pełne uzależnienie
                              • 2004
                              • 6763

A na koniec okazuje się, że wszyscy są od dawna zarejestrowani na CB :-D
                              zdjęcia lotnicze - zdjęcia ogólnie - airshow-reviews.com

Komentarz

• -=Festyk=-
                                Uzależniony
                                • 2005
                                • 666

Zamieszczone przez muflon
                                A na koniec okazuje się, że wszyscy są od dawna zarejestrowani na CB :-D
                                A i tak biegają z Nikonami

||Galeria

Komentarz

Pracuję...