Zamieszczone przez Venio
Wojsko --- jak go uniknac:)
Zwiń
X
-
-
-
-
nie był bym tego pewien bo chyba żółtodziobowi nie dadzą karabinu to nie wojska sowieckie; tak mi się wydaje, jak by się postrzelił to przecież by ich mógł pozwać do sądu :wink:Zamieszczone przez osasaHmm, ale każdy Imigrant w wieku od 18 do 26 roku życia ma obowiazek zarejestrować sie do Selective Service, i na wypadek wojny idzie do woja. A jak wiadomo amerykańskie wojny bywają przekichane
wiem tyle ze należy się zarejestrować u nich i zadecydować czy idziesz do wojska czy nie, jezeli się nie zarejestrujesz grozi Ci grzywna lub kara więzienia
naszczescie zawodowi obsługują łodzie podwodneZamieszczone przez marcingreenŻe niby do czołgu, ani do łodzi podwodej nie wejdę czy cuś...
Are you brave enough?Komentarz
-
-
W każdej armii każdy żołnierz przechodzi podstawowe szkolenie obsługi bronii. Sovietom też nie ma co ubliżać. Są bardziej obyci z bronią niż my.Zamieszczone przez GaGaceknie był bym tego pewien bo chyba żółtodziobowi nie dadzą karabinu to nie wojska sowieckie; tak mi się wydaje, jak by się postrzelił to przecież by ich mógł pozwać do sądu :wink:
pozdro
romeroD80 + N18-55, T55-200, Sunpak PZ42X,
300D + C18-55, C50, T80-210, S18-125 DIGIMATE III, 430exKomentarz
-
-
Mój kumpel z roku tak miał - poległ na sesji, po 3 tygodniach miał juz zaproszenie na roczne wakacje u białych niedźwiedzi.Zamieszczone przez Tomasz GolinskiDwukrotna nieusprawiedliwiona nieobecność na ćwiczeniach, informacja do dziekana, pismo do WKU, armia czeka-wzywa z daleka
A tak po za tym gdzie się kończy sens i logika - zaczyna się armia.jakieś D + sporo zapałuKomentarz
-
-
Mój teściu ma astygmatyzm i inne wady wzroku również, po studiach sam się zgłosił, strzelał najlepiej na kompanii. Do dzisiaj strzela rekreacyjnie...Zamieszczone przez nastierstala,poglebiajaca sie wade wzroku przy jednoczysnym astygmatyzmie, to mam szanse na D lub przynajmniej B kategorie?Komentarz
-
rany, bonk, to ty masz żółte papieryZamieszczone przez bonkna badaniu u psychiatry powiedzia tylko ze czuje dosc silny lek przed wojskiem i zle sie czuje w duzych grupach. ze takie miejsca dzialaja na mnie depresyjnie. i wogole czuje silny wstret do armii.
no i dostalem kategorie D.
a wiecie, jaki kraj (w europie, w europie) jest najlepiej wyszkolony i uzbrojony? dosłownie po same zęby?Zamieszczone przez romeroW każdej armii każdy żołnierz przechodzi podstawowe szkolenie obsługi bronii. Sovietom też nie ma co ubliżać. Są bardziej obyci z bronią niż my.
a swoją drogą mnie niestety armia ominęła (minister zwolnił cały roczniczek), młodszy kolega poszedł na 6 m-cy i sobie chwalił 8) ja musiałem obejść się smakiem, tylko mi obiecywali: takiś chudy, to do czołgów pójdziesz... dwa pociski więcej da się załadować
i teraz tylko mam na pamiątkę te dwa pociski obok telewizora
pozdro.,
m.
kolega - ten młodszy, co poszedł do woja - na początku strzelał tak sobie (w dodatku z wydzielanej na sztuki amunicji) i wtedy - na tej strzelnicy, co się idzie i strzela do wyskakujących sylwetek - sierżant mu powiedział: "luzik, spokojnie, nie tak nerwowo, jak do teściowej, chłopie, jak do teściowej"Zamieszczone przez RoutlawMój teściu ma astygmatyzm i inne wady wzroku również, po studiach sam się zgłosił, strzelał najlepiej na kompanii. Do dzisiaj strzela rekreacyjnie...
i od tamtej pory zawsze miał 10/10 i był najlepszy i dostawał całą krzynkę pestek :-D
pozdro.,
m.
Ojciec w sumie ma cukrzyce, ale on to ma w *upie. Jedyne co, to zasypia przy każdej okazji
Niby się powstrzymuje od cukru - do kawy daje słodzik a poźniej... tak czy siak z 2 czy 3 ciacha ku temu
Komentarz
-

Komentarz