Właśnie czy chcielibyście sprzedawać zdjęcia na profesjonalne platformie aukcyjnej przeznaczonej do sprzedaży i kupowania zdjęć ? (oczywiście zdjęcia sprzedawane były by w kilku opcjach : na wyłączność z certyfikatem, certyfikowana kopia itp)
Aukcje zdjęć - ankieta
Zwiń
X
-
Aukcje zdjęć - ankieta
232Tak - chętnie kupiłbym / sprzedał zdjęcia0%215Nie - nie interesuje mnie to0%15Kupuje i sprzedaje zdjęcia poza internetem0%2Tagi: Brak -
Pomysl bardzo fajny!
Rozumiem, ze jak przewazy "TAK", to zadzialasz hazan cos w tym kierunku?- poprawna pisownia i ortografia w internecie
-
-
-
Komentarz
-
-
-
-
-
Jak najbardziej "za". Moze podyskutujemy wiecej o fotkach a mniej o sprzecie
Ale tak wlasciwie to interesuje mnie jak wygladalaby techniczna strona platnosci - szczegolnie mozliwosc zaplaty w innej walucie niz zlotowki (mysle ze interesowaloby to kilka osob na forum).Komentarz
-
no własnie pomysł fajny .. ale w szegółach tkwi diabeu ...
To nie takie proste chyba, stworzyć taka platformę, żeby miało to ręce i nogi . . .zamysł szlachetny jednak. Jestem zaKomentarz
-
29 do 0 do 0. Czy Ty Hazan oby sam nie glosujesz w tej ankiecie?
- poprawna pisownia i ortografia w internecie
Komentarz
-
Już 33 i rośnieZamieszczone przez Drozdi29 do 0 do 0. Czy Ty Hazan oby sam nie glosujesz w tej ankiecie?
Widać że pomysł się podoba, tylko zrobienie czegoś takiego to łatwa sprawa nie jest.
Komentarz
-
Eee tam... kto by tam chciał moje fotki
Komentarz
-
Teoretycznie tak - chociaż ciężko mi sobie wyobrazić, żeby ktoś chciał kupić moje akurat fotki
. Najchętniej bym kupiła gdyby ktoś mojemu dziecku zrobił profesjonalne fotki. Chociaż potrzebuję też coś na ściany do salonu
.
Komentarz
Komentarz