TPSA - nie taka zła?

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • chuckyy
    Początki nałogu
    • 2005
    • 482

TPSA - nie taka zła?

Od kilku dni mnie tutaj nie było. W pracy nie miałem czasu, a z domu... nie mogłem, bo net chodził mi fatalnie. Wiedziałem od znajomych, że im też. Komuś powiedzieli, że to poważna awaria i potrwa do końca tygodnia. No ale dzisiaj nie wytrzymałem i zadzwoniłem na blue line. Obsłużyła mnie miła i bardzo w temacie pani. Wiedziała w czym rzecz, co sprawdzić. Wypisała zgłoszenie reklamacji. I... po godzinie net w końcu zaczał mi chodzić jak trzeba

Może jednak TSPA i Błękitna Linia nie są takie złe? Piszę to, żeby nie bylo, że Polacy tylko narzekają Ja pochwalę firmę, której z założenia nie znoszę
    | Canon 16-35 2.8 | Canon 24-70 2.8 | Canon 70-200 4 | Canon 85 1.8 USM | Speedlite 580 ex | Omnibounce STOFEN | LumiQuest Soft Screen | transcend 8 GB | kingstone 1 GB ELITE PRO & 2 GB ULTIMATE | Marumi DHG CPL 67, 77, 82 mm | statyw Velbon Sherpa 750R | Lowepro Staelth Reporter 200 AW | Śjakaś inna Lowepro | Military PRO LIMA :] Sporo planów na przyszłość... m.in. 135 L
  • Il fuoco
    Pełne uzależnienie
    • 2005
    • 1025

zażywałeś ostatnio jakieś leki wpływające na postrzeganie rzeczywistości??
    prozac czy coś?
    joke
    a tak na poważnie to byłeś świadkiem cudu
    | yyy...zdjęcia poszedłem robić... |

Komentarz

• chuckyy
      Początki nałogu
      • 2005
      • 482

Zamieszczone przez Il fuoco
      zażywałeś ostatnio jakieś leki wpływające na postrzeganie rzeczywistości??
      prozac czy coś?
      joke
      a tak na poważnie to byłeś świadkiem cudu

:grin:
      Być może - tym bardziej warto się tym pochwalić. Cudy teraz są w modzie
      | Canon 16-35 2.8 | Canon 24-70 2.8 | Canon 70-200 4 | Canon 85 1.8 USM | Speedlite 580 ex | Omnibounce STOFEN | LumiQuest Soft Screen | transcend 8 GB | kingstone 1 GB ELITE PRO & 2 GB ULTIMATE | Marumi DHG CPL 67, 77, 82 mm | statyw Velbon Sherpa 750R | Lowepro Staelth Reporter 200 AW | Śjakaś inna Lowepro | Military PRO LIMA :] Sporo planów na przyszłość... m.in. 135 L

Komentarz

• Jac
        Pełne uzależnienie
        • 2004
        • 4813

rezygnowalem kiedys z telefou w tpsa.... 3 miesiace mnie wylaczali zamist jednego.....a na kilka dni przed wylaczeniem zadzwonila jakas panienka czy nie chce aktwywowac sobie jakis nowych uslug albo zmienic abonament

i drugi przypadek z firmy... w polowie grudnia zamowilem dsl i zostalem poinformowany ze w ciagu dwoch tygodni montaz.... w polowie stycznia zlozylem reklamacje, przyszedl gosciu jeszcze raz i przeprosil ale im sie zgubilo wszystko, dopiero na poczatku lutego zalozyli...

i mogl bym tak dlugo wyliczac...
        Instagram

Komentarz

• Tomasz1972
          Pełne uzależnienie
          • 2005
          • 3042

też nie znosiłem , ale jak mi pół roku temu internet przestał chodzić to się zagotowałem . Już miełm dzwonić do TPSA, ale się połączenie nawiązało ale .........szybsze o 2X . Jak na razie mam neostradę 256 za cenę 128 bez dopłat , :-)

Komentarz

• DoMiNiQuE
            Pełne uzależnienie
            • 2004
            • 3548

Ciesze sie, ze zostales profesjonalnie i milo obsluzony :-)
            Ja natomiast nie mialem tyle szczescia z telekomuna Tyle co ja przez nich nerwow napsulem i wydalem pieniedzy na wyjasniane ich bledow to moje... Nie dam sobie dobrego slowa na tp.sa powiedziec

Komentarz

• Il fuoco
              Pełne uzależnienie
              • 2005
              • 1025

kolejny cud...
              kto jest szefem France Telecom? może trzeba gościa beatyfikować?

Komentarz

• Il fuoco
                Pełne uzależnienie
                • 2005
                • 1025

p.s. - Chuckyy - masz zaje***ty nick - taki na czasie

Komentarz

• chuckyy
                  Początki nałogu
                  • 2005
                  • 482

Zamieszczone przez Jac
                  rezygnowalem kiedys z telefou w tpsa.... 3 miesiace mnie wylaczali zamist jednego.....a na kilka dni przed wylaczeniem zadzwonila jakas panienka czy nie chce aktwywowac sobie jakis nowych uslug albo zmienic abonament
                  To jak w tym mp3 - "Panie Lebiedź..."

Zamieszczone przez Jac
                  i drugi przypadek z firmy... w polowie grudnia zamowilem dsl i zostalem poinformowany ze w ciagu dwoch tygodni montaz.... w polowie stycznia zlozylem reklamacje, przyszedl gosciu jeszcze raz i przeprosil ale im sie zgubilo wszystko, dopiero na poczatku lutego zalozyli...

i mogl bym tak dlugo wyliczac...
                  U mnie w firmie z DSLem też było ciekawie. 4Mbity śmigały tak już od miesiąc i nagle wszystko padło. Informatyk dzwoni na błękitną linię. Pan go wypytał o co biega i nagle mówi - Ale przecież ten DSL u was nie będzie chodził, bo jesteście za daleko od centrali DDDDDDDDDDD A kumpel do niego - ale przez miesiąc jakoś chodził i problemów nie było. Pan: Aha... to sprawdzę co się stało.

Komentarz

• chuckyy
                    Początki nałogu
                    • 2005
                    • 482

p.s. - Chuckyy - masz zaje***ty nick - taki na czasie
                    Od 8 lat mam ten nick. Ale wiesz skąd się wziął? Właśnie od tego typa, który jest teraz na czasie :]

Komentarz

• Il fuoco
                      Pełne uzależnienie
                      • 2005
                      • 1025

nie gadaj że umiesz kopniaki z półobrotu to może też zdjęcia robisz z półobrotu i niepotrzebujesz wizjera bo na każdym dSLR masz LCD??!!

wow
                      to ja proszę o autograf

p.s.widziałeś kiedyś żywą anakondę?

Komentarz

• maciekw
                        Coś już napisał
                        • 2005
                        • 76

Ja też miałem przygodę z TEPSą.W grudniu ubiegłego roku, po roku od podpisania umowy o neostradę dzwoni do mnie pan z Reszowa i proponuje neostradę!!!!!!Kiedy dowiedział się że takową już od roku posiadam wielce się zdumiał,zastanowił....i zaczął przepraszać że to wina bazy danych.Po czym szybko się wyłączył....

Komentarz

• Tomasz1972
                          Pełne uzależnienie
                          • 2005
                          • 3042

Zamieszczone przez maciekw
                          Ja też miałem przygodę z TEPSą.W grudniu ubiegłego roku, po roku od podpisania umowy o neostradę dzwoni do mnie pan z Reszowa i proponuje neostradę!!!!!!Kiedy dowiedział się że takową już od roku posiadam wielce się zdumiał,zastanowił....i zaczął przepraszać że to wina bazy danych.Po czym szybko się wyłączył....
                          To normalne :-)

Komentarz

• Il fuoco
                            Pełne uzależnienie
                            • 2005
                            • 1025

moja haciendę ostatnio nachodziła grupka TP-sańskich akwizytorów.chcieli mi jakąś tam ofertę zaproponować bo przeszedłem to TELE2.
                            powiem tylko tyle: MAM DUŻEGO PSA - DOGA NIEMIECKIEGO.
                            a ludzie z TPsa już więcej się nie pojawili... ciekawe dlaczego przecież bramka była zamknięta

Komentarz

• chuckyy
                              Początki nałogu
                              • 2005
                              • 482

nie gadaj że umiesz kopniaki z półobrotu to może też zdjęcia robisz z półobrotu i niepotrzebujesz wizjera bo na każdym dSLR masz LCD??!!

wow
                              to ja proszę o autograf

p.s.widziałeś kiedyś żywą anakondę?
                              Niezupełnie. To było związane z lekcją matematyki i zagięciem mojej wychowawczyni, której nikt nie trawił. Skojarzyło się to komuś z nieugiętością chucka norrisa i tak zostało :P

Komentarz

Pracuję...