Zamieszczone przez Tomasz Golinski
USA vs EU
Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X
-
USA vs EU
Im to zwisa, tylko Ty z niezrozumiałą troską przejmujesz się tak bardzo tą "umierającą" Unią
A tak Stany, jak i ta biedna Unia sobie doskonale bez Twoich porad dają radę
Tagi: Brak -
Przecież ten wątek zaczął się od informacji, że Canonowi zależy, żeby płacić cło i podatki w Europie. Więc do czego zmierzasz?Zamieszczone przez Jurek PliethIm to zwisa, tylko Ty z niezrozumiałą troską przejmujesz się tak bardzo tą "umierającą" Unią
A tak Stany, jak i ta biedna Unia sobie doskonale bez Twoich porad dają radę
30D | 85/1.8 | 135/2 | 70-200/4 | T17-50/2.8 | 100-300/4.5-5.6 | 50/1.4 | 650 | 430EX | Sherpa 600r
Zdjęcia - Iran, folk, jazz, wątek galeriowy
-
Do tego, że z uporem maniaka, przy każdej okazji podkreślasz swoje preferencje polityczne, tudzież sympatie i antypatie. Osobiście wolałbym, aby forum było apolityczne i komu jak komu, ale moderatorowi szczególnie na tym powinno zależeć!Zamieszczone przez Tomasz GolinskiWięc do czego zmierzasz?Komentarz
-
Nic nie pisałem o preferencjach politycznych, tylko o faktach. Zabolało Cię najbardziej chyba stwierdzenie: "umierająca Unia" -> spójrz więc w statystyki: demograficzne, ekonomiczne...Zamieszczone przez Jurek PliethDo tego, że z uporem maniaka, przy każdej okazji podkreślasz swoje preferencje polityczne, tudzież sympatie i antypatie. Osobiście wolałbym, aby forum było apolityczne i komu jak komu, ale moderatorowi szczególnie na tym powinno zależeć!
Poza tym, nie wiem, czemu powinno mi zależeć, żeby forum było apolityczne. Hazanowi też na tym nie zależało i pozwalał na wątki polityczne.30D | 85/1.8 | 135/2 | 70-200/4 | T17-50/2.8 | 100-300/4.5-5.6 | 50/1.4 | 650 | 430EX | Sherpa 600r
Komentarz
-
Wcale mnie to nie zabolało, nie znasz moich poglądów politycznych i na pewno na tym forum nie będę ich wyłuszczał! Jednak kogoś innego, kto ma skrajnie prounijne poglądy, mogło zaboleć, czy wreszcie to zrozumiesz?Zamieszczone przez Tomasz Golinski...Zabolało Cię najbardziej chyba stwierdzenie: "umierająca Unia" -> spójrz więc w statystyki: demograficzne, ekonomiczne...
Dlatego, że już jeden bęcwał sobie przykleił awatara z przekreśloną kaczką, za chwile inny przyklei sobie podobiznę Tuska na tarczy strzelniczej, a trzeci księdza Rydzyka z jakąś zakonnicą... No i zacznie się normalna pyskówka, bo każdemu z nas na forum wolno mieć odmienne poglądy i sympatie polityczne, bo przecież łączy nas miłość i uwielbienie do CanonaZamieszczone przez Tomasz GolinskiPoza tym, nie wiem, czemu powinno mi zależeć, żeby forum było apolityczne. Hazanowi też na tym nie zależało i pozwalał na wątki polityczne.
Komentarz
-
Jak ktoś ma skrajnie pronikonowe poglądy, to go test 5d będzie bolał. W tym wątku nie dyskutujemy o UE jako takiej, ale m.in. o jej wpływie na ceny Canonów. Wszystko jest na swoim miejscu. Jedni, jak Iczek, chcą drogiego sprzętu, reszta chce taniego. Nie wiem, w czym problem.Zamieszczone przez Jurek PliethWcale mnie to nie zabolało, nie znasz moich poglądów politycznych i na pewno na tym forum nie będę ich wyłuszczał! Jednak kogoś innego, kto ma skrajnie prounijne poglądy, mogło zaboleć, czy wreszcie to zrozumiesz?
Od cięcia pyskówek są moderatorzyDlatego, że już jeden bęcwał sobie przykleił awatara z przekreśloną kaczką, za chwile inny przyklei sobie podobiznę Tuska na tarczy strzelniczej, a trzeci księdza Rydzyka z jakąś zakonnicą... No i zacznie się normalna pyskówka, bo każdemu z nas na forum wolno mieć odmienne poglądy i sympatie polityczne, bo przecież łączy nas miłość i uwielbienie do Canona
, a niesmaczne awatary nie mają nic wspólnego z polityką tylko z chamstwem.
30D | 85/1.8 | 135/2 | 70-200/4 | T17-50/2.8 | 100-300/4.5-5.6 | 50/1.4 | 650 | 430EX | Sherpa 600r
Komentarz
-
Z jakiegoś powodu, którego tylko mogę się domyślać, udajesz, że chodzi wyłącznie o awatary. A choćby Twój ostatni tekst o ZUS'ie, który "nas okrada" pisany pod adresem pracownika tej instyutucji, był Twoim zdaniem na miejscu?Zamieszczone przez Tomasz Golinski... a niesmaczne awatary nie mają nic wspólnego z polityką tylko z chamstwem.
To mniej więcej, jakbym napisał, że wszyscy pracownicy naukowi w Polsce, to stado baranów. Jakbyś się poczuł?Komentarz
-
Ten pracownik sam wie o tym, co widać z jego wcześniejszych postów... A gdybyś napisał o pracownikach naukowych to bym się nijak nie poczuł. Takie zdanie łatwo sobie wyrobić obcując z losową próbkąZamieszczone przez Jurek PliethZ jakiegoś powodu, którego tylko mogę się domyślać, udajesz, że chodzi wyłącznie o awatary. A choćby Twój ostatni tekst o ZUS'ie, który "nas okrada" pisany pod adresem pracownika tej instyutucji, był Twoim zdaniem na miejscu?
To mniej więcej, jakbym napisał, że wszyscy pracownicy naukowi w Polsce, to stado baranów. Jakbyś się poczuł?
Co więcej, mogę sam napisać, że uniwersytety znajdują się prawie w sytuacji pasera
Komentarz
-
-
Tomasz, przyznaję Ci rację, chociaż jak to mawia Twój imiennik - przecież to hydepark, a tu wszystko wolno :wink: No więc umówmy się, że nie wszystko, toteż przepraszam za tego bęcwała, co mi się napisało, a nie powinnoZamieszczone przez VitezTomek z Jurkiem - darujcie sobie zanim doprowadzicie do zamkniecia watku
.
Komentarz
-
Andrzej, dzięki tym dodatkowym pieniądzom jak je nazywasz, to w Europie w karetce pogotowia jeździ autentyczny lekarz, a w USA tylko sanitariuszZamieszczone przez snowboarder...Przeciez z tych dodatkowych pieniedzy z podatkow to raj na ziemi powinien tam kwitnac....
"Aż" 14 dniowego urlopu i to dopiero po 10 latach pracy, też nie ma co wam zazdrościć...
Itd.Komentarz
-
I tego wszystkiego dowiedziales sie, jak tu byles na wakacjach?Zamieszczone przez Jurek Plieth..."Aż" 14 dniowego urlopu i to dopiero po 10 latach pracy, też nie ma co wam zazdrościć...
Itd.
Zreszta na tego typu dyskusje nie mam ochoty...
Poki co chlopak chce kupic 70-200 f4L i najlepsza cena, jaka
znalazl w PL, to 2500zl...Komentarz
-
Również i tego, że przyjeżdżając do nas do Polski masowo korzystacie z usług medycznych. To tak jak najbardziej a'propos :rolleyes:Zamieszczone przez snowboarderI tego wszystkiego dowiedziales sie, jak tu byles na wakacjach?...Ostatnio edytowany przez Jurek Plieth; 676.Komentarz
-
Mialem zpasowac, ale jak ktos wypisuje takie bzdety, to mnie skreca.Zamieszczone przez Jurek PliethRównież i tego, że przyjeżdżając do nas do Polski masowo korzystacie z usług medycznych. To tak jak najbardziej a'propos :rolleyes:
Po pierwsze nie "korzystacie", bo nie korzystam, sluzba zdrowia prawie
mnie nie zabila kiedys w Polsce, wiec bym byl idiota, zeby sie znowu
narazac majac najlepsza tu.
Ciekawych masz znajomych, u ktorych byles na tych wakacjach. Out.Komentarz
-
Zamieszczone przez snowboarderMialem zpasowac, ale jak ktos wypisuje takie bzdety, to mnie skreca.
Po pierwsze nie "korzystacie", bo nie korzystam, sluzba zdrowia prawie
mnie nie zabila kiedys w Polsce, wiec bym byl idiota, zeby sie znowu
narazac majac najlepsza tu.
Ciekawych masz znajomych, u ktorych byles na tych wakacjach. Out.
Jakaś nowa kolebka medycyny z wielowiekową tradycją?
EDIT: A w Leśnej Górze był?
Komentarz
Komentarz