Nowy Canon - oto cała prawda (a może półprawda?)
Zwiń
X
-
Tagi: Brak
-
-
Zwłaszcza wbudowany wibrator... ;-)
Ustawiasz sobie na statywie kadr z ogniskową np. 200mm, chwytasz za wężyk spustowy (nie chcąc poruszyć) i na ułamek sekundy przed wyzwoleniem migawki, aparatem zaczyną trząść bo Twoja druga połówka dzwoni że obiad czeka... ;-)
Oczywiście to fake - spójrzcie na inne "newsy"...
Ostatnio edytowany przez Jerry99; 2792.Komentarz
-
-
zawsze mozna podpiac zestaw sluchawkowyZamieszczone przez Jacno i jak by sie trzymalo aparat przy uchu z przypietym np 70-200 2.8IS :-)
Komentarz
-
... ktory bedzie sluzyc jako wezyk spustowyZamieszczone przez [DoMiNiQuE]zawsze mozna podpiac zestaw sluchawkowy
Canon 30DKomentarz
-
-
ciekawe czy gry java będą działać, bo jak nie to straszny badziew, i czy będą dzwoki polifoniczne?
Komentarz
-
witam jestem tu nowy ale jak coś takiego zrobi Canon to ja z tej przesiadam się na konkurencję
( mam nadzieję że to tylko jakiś żart )
Czarna skrzynka firmy C
Komentarz
-
A jak ja kiedyś napisałem coś w tym stylu o nowym sprzęcie Canona - to przenieśli to do działu "Dowcipy"....PROTESTUJĘ! :-)Komentarz
-
ten watek tez sie kwalifikuje do przeniesienia ...ale niestety moderatorzy spiaZamieszczone przez hekselmanA jak ja kiedyś napisałem coś w tym stylu o nowym sprzęcie Canona - to przenieśli to do działu "Dowcipy"....PROTESTUJĘ! :-)
Komentarz
-
-
Dlaczego do konkurencji? Tam dają kolorowe wyświetlacze?Zamieszczone przez Lodekwitam jestem tu nowy ale jak coś takiego zrobi Canon to ja z tej przesiadam się na konkurencję
( mam nadzieję że to tylko jakiś żart )
Komentarz
-
-
Ciekawostka ale dla kogo ma być to cacuszko? Napewno nie dla uczestników CB.EOS 5D/BG-E4, EOS-300V, EF 16-35/2.8 | EF 24-105/4 | EF 70-200/2.8| EF 100-400/4.5-5.6 | EF 15/2.8 Fisheye | EF 35/1.4 | EF 135/2| EF 100/2.8 Macro | EF MP-E 65/2.8 Macro | Lensbaby Composer | 580 EX II | MR-14EX | PowerShot SX1 IS, Gitzo 1540, 682B
Komentarz
Komentarz