I z mojej strony gratulacje!
No to Tymon!
Zwiń
X
-
-
jeszcze raz dziękuję wszystkim.
kurcze, nie udało mi się namówić żeby wyłączyli im prąd, także coś z fisutu świeciłoZamieszczone przez gietrzyJakieś foto? Oczywiście bez lampy.
zaraz poprzebieram to co dwudziestką napstrykałem o ile nie padnę na pysk, bo 3h snu niestety swoje robią.
tylko którego? ;-) oszczędzę mu dylematów systemowych, tym bardziej, że ja sam je ciągle mam. 20D tak klapie migawką, że syn się zdenerwował. no i w ten sposób poszły dwie 120-tki w kwadratach z Mamiyii C330. 10x ciszej.Zamieszczone przez JacKup mu Canona :-)
profilab właśnie zabrał się za negatywy 120-tek. czyli we wtorek je będę miał, bo niestety z Dzikiej wysyłają na Plac Mirowski :-(Zamieszczone przez kami74Czekamy na skany ze średniego formatu
gra i buczy bebopKomentarz
-
-
-
-
Kolejny tatuś gratulacjeZamieszczone przez bebop1:45 dzisiaj w nocy urodził mi się syn, Tymon.
BTW fajne imie !!Komentarz
-
-
do mamiyii się lepiej przyzwyczaił ;-)Zamieszczone przez Jacniech sie przyzwyczaja :wink:
to pytanie? bo becikowe dla wszystkich to chyba cały czas znak zapytania...Zamieszczone przez JacBTW: zalapal sie na becikowe
gra i buczy bebopKomentarz
-
dzięki.Zamieszczone przez PikczerW takim razie wszystkiego ..... :-P
za późno. Ilford robi Delte tylko czarno-białąZamieszczone przez Pikczerps
tylko mu B&W sesji nie rob

na marginesie tematu czy cz-b czy nie: zrobiłem Tymonowi zdjęcia na sali porodowej no może 30 sek. po narodzeniu. czyli jeszcze w śluzie, hardkor, krew, pępowina nie przecięta etc. kolor dziecka jest siny. 5 minut później dziecko robi się czerwonawe (czy raczej w kierunku wiśniowego) a po następnych 5 minutach jest normalnie różowiutkie, jak każde niemowle.
nie wyobrażam sobie pokazywania dziecka w tym momencie w innej kolorystyce niż cz-b. chyba że do pisma z tematyki położnictwo, ale to już nie ja i nie Tymon ;-)gra i buczy bebopKomentarz
-
Komentarz
-
-
-
Witam,
no to gratulacje, niech rośnie zdrowy.
Piękny okres Ci się w życiu zaczyna.
Ja przechodziłem go 1,5 roku temu.
pozdrowionka dla rodzinki___
CanonKomentarz
-
Gratulacje !
A wiesz , ja też zastanawiałem się kiedy już zaczynać , ale byłem tak urzeczony tym , co się działo , że przy obu swoich chłopakach zaczekałem , aż wszyscy się uspokoją i wtedy tylko kilka zdjęć zrobiłem . Musi wystarczyć , zresztą dla mnie nie to było najważniejsze .Zamieszczone przez bebopzrobiłem Tymonowi zdjęcia na sali porodowej no może 30 sek. po narodzeniu.Komentarz
-
A powiedz mi: Nie ma problemu po porodzie wejsc z aparatem i fotke cyknac?Zamieszczone przez bebopresztę narazie sobie daruję, aż do wyrobienia zdania czy to są zdjęcia dla mnie, rodziny, znajomych czy do pokazania gdziekolwiek indziej.Sprzęt: Canon + wymienne obiektywy + zewnętrzna lampa błyskowaKomentarz

Komentarz