Rok sie konczy......

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • KMV10
    Pełne uzależnienie
    • 2005
    • 2320

2006! doskonałych zdjęć!

*) 2006! = 2,14479447870477e+5755

Komentarz

• -=Festyk=-
      Uzależniony
      • 2005
      • 666

W nadchodzącym roku życzę wam drodzy forumowicze:
      12 miesięcy bezawaryjności sprzętu,
      52 tygodni radości z focenia
      365 dni satysfakcji ze zdjęć
      8760 godzin pracy kart pamięci
      525600 minut bez problemów z AF
      31536000 sekund odczuwalnej ,,świetlistości''

||Galeria

Komentarz

• Macio
        Bywalec
        • 2005
        • 183

Zamieszczone przez -=Festyk=-
        W nadchodzącym roku życzę wam drodzy forumowicze:
        12 miesięcy bezawaryjności sprzętu,
        52 tygodni radości z focenia
        365 dni satysfakcji ze zdjęć
        8760 godzin pracy kart pamięci
        525600 minut bez problemów z AF
        31536000 sekund odczuwalnej ,,świetlistości''
        Fajne fajne A mnie 2005 rok zafundował 350d i pare gratów do niego Bardzo fajny roczek był, oby 2006 zaowocował dalszą rozbudową systemu i dobrymi zdjęciami czego Wam i sobie życzę :-D

Komentarz

• chuckyy
          Początki nałogu
          • 2005
          • 482

Canonowcem i dslrowcem jestem dopiero od miesiąca Focę od dwóch latek, ale tak na dobrą sprawę świadomie będize dopiero teraz - kiedy mam dslr Tak przynajmniej sądzę.
          Życzę wszystkim właśnie tego (słowa zapożyczone z innego forum):

...modeli i modelek ktore nie glupieja na widok obiektywu, zycze wam aby reporterka nie konczyla sie urazami ciala, aby poranne plenery zawsze upiekniala kawa z termosu, aby wieczorne plenery konczyly sie piwkiem z przyjaciolmi, aby trudne warunki na zmiane obiektywu nigdy nie owocowaly brudna matryca, ani piachem rysujacym film, aby baterie rozladowywaly sie tylko wtedy kiedy nie focicie nic istotnego i jestescie w domu, aby robiac makro nigdy robal nie rozgniotl sie szklem, aby GO byla zawsze po waszej stronie, aby slonce bylo zawsze pod kątem 45stopni, aby polar nigdy nie oszukiwal AF ani pomiaru, aby zle wywolane odbitki były niewaszymi odbitkami...

Oraz zycze duzo rozwagi przed nasikaniem spustu i jak najwiecej czasu na przemyslenie kadru i idealne zmierzenie światła. Abyscie na analogu nie marnowali zadnej klatki, a na cyfrach nie marnowali czasu na zgrywanie zbednych zdjec.

Poza tym, zycze wszystkim dSLRa z duza matryca, malymi szumami, kompletu stałek i dwóch dobrych zoomow, lampy z LP powyzej 50, dobrego zestawu makro, wiecznych baterii, niebrudzacych sie filtrow, statywu na ktorym mozna siadac, a ktory wazy 2kg oraz wygodnej torby i zawsze takich warunkow, jakie sobie zazyczymy!
          | Canon 16-35 2.8 | Canon 24-70 2.8 | Canon 70-200 4 | Canon 85 1.8 USM | Speedlite 580 ex | Omnibounce STOFEN | LumiQuest Soft Screen | transcend 8 GB | kingstone 1 GB ELITE PRO & 2 GB ULTIMATE | Marumi DHG CPL 67, 77, 82 mm | statyw Velbon Sherpa 750R | Lowepro Staelth Reporter 200 AW | Śjakaś inna Lowepro | Military PRO LIMA :] Sporo planów na przyszłość... m.in. 135 L

Komentarz

• -=Festyk=-
            Uzależniony
            • 2005
            • 666

Zamieszczone przez chuckyy
            Oraz zycze duzo rozwagi przed nasikaniem spustu[...]
            Nie wiem jak reszta,ale mi się jeszcze nie zdażyło sikać na spust migawki

||Galeria

Komentarz

• chuckyy
              Początki nałogu
              • 2005
              • 482

Nie wiem jak reszta,ale mi się jeszcze nie zdażyło sikać na spust migawki
              Tak to jest jak kopiuje się czyjś tekst bez dokładnego sprawdzenia
              | Canon 16-35 2.8 | Canon 24-70 2.8 | Canon 70-200 4 | Canon 85 1.8 USM | Speedlite 580 ex | Omnibounce STOFEN | LumiQuest Soft Screen | transcend 8 GB | kingstone 1 GB ELITE PRO & 2 GB ULTIMATE | Marumi DHG CPL 67, 77, 82 mm | statyw Velbon Sherpa 750R | Lowepro Staelth Reporter 200 AW | Śjakaś inna Lowepro | Military PRO LIMA :] Sporo planów na przyszłość... m.in. 135 L

Komentarz

• Il fuoco
                Pełne uzależnienie
                • 2005
                • 1025

ostro ostro
                | yyy...zdjęcia poszedłem robić... |

Komentarz

• Coronado
                  Początki nałogu
                  • 2005
                  • 291

A mi sie wlasnie laduja akumulatorki i za pare godzin wyjezdzam w gorki zeby pofocic na koniec starego i poczatek nowego roku. Ma byc sporo sniegu i nawet burze wiec moze cos fajnego ustrzele. A sobie i wszystkim zajmujacym sie fotografia w wolnym czasie zycze aby takich chwil kiedy mozna wyskoczyc na focenie bylo w Nowym Roku duzo wiecej!

A sobie jeszcze zycze aby w tym Nowym Roku udalo mi sie uruchomic serwis foto przy ktorym dlubie juz od kilku lat... ;-)

Pozdrawiam
                  Coronado

Moja galeria: MyLightscapes.com
                  Chcesz na swoich zdjęciach? Jest na to świetny sposób: zajrzyj tutaj lub tutaj.

Komentarz

• birez
                    Uzależniony
                    • 2005
                    • 609

Zamieszczone przez Coronado
                    A mi sie wlasnie laduja akumulatorki i za pare godzin wyjezdzam w gorki zeby pofocic na koniec starego i poczatek nowego roku. Ma byc sporo sniegu i nawet burze wiec moze cos fajnego ustrzele.
                    Wyjezdzajac nie mozna zapomniec o spakowaniu sprzetu do odpowiedniego plecaka.
                    Osobiscie polecam Tamraca (wersja sylwestrowa):

Komentarz

• Robson01
                      Pełne uzależnienie
                      • 2005
                      • 1574

W wersji sylwestrowej to raczej szampan a nie wino.
                      Canon
                      Nie kłóć się z idiotami - ściągną cię na swój poziom i pokonają doświadczeniem...

Komentarz

• Raff
                        Uzależniony
                        • 2005
                        • 778

Plecak fajny Też się czaje na Tamrac'a. A w ogóle no to tego, no - Dosiego

Komentarz

• -=Festyk=-
                          Uzależniony
                          • 2005
                          • 666

A co to za obiektyw ten po prawej?

||Galeria

Komentarz

• birez
                            Uzależniony
                            • 2005
                            • 609

Zamieszczone przez Robson01
                            W wersji sylwestrowej to raczej szampan a nie wino.
                            Wole juz robic zdjecia Nikonem, nizli szampan pic.

Komentarz

• Pszczola
                              Pełne uzależnienie
                              • 2004
                              • 1760

Jak to jaki? KIT. Denko od butelki - przed odcieciem reszty od denka ;-)
                              EOS 300v + BP, EOS 350d, EFs 18-55 3.5-5.6 II, EF 28-90 4-5.6 II, EF 75-300 4-5.6 III, EF 50mm 1.8 II, EF 85mm 1.8, Auto Revuenon 135 2.8, Pentacon 200 4, 430EX + rożny osprzęt; FED 5B; LOMO LK-A; Lubitel 166B; Minolta AF Big-Finder; Umax AstraCam 1000

Komentarz

• K2_verti
                                Bywalec
                                • 2005
                                • 214

jakaś nowa firma vin garria:wink: - chyba jakieś stałe szkiełko 200mm

cobym sobie życzył - abym wreszcie dostał tą kasę UE na sprzęt. mam wielką nadzieję, że 2006 zacznie się wspaniale!!

a co bym wam życzył: aby światełko było z wami przez cały nowy roczek!!
                                D3, D700, 24-70/2.8 (N), 70-200 VRII(N), SB-900(N), 50/1.8 (N)

Komentarz

Pracuję...