Pozegnanie Canona po 8 latach

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • 7four
    Uzależniony
    • 2009
    • 850

Odp: Pozegnanie Canona po 8 latach

Pewnie wyznawca religii MAC OS (MAC vs. WINDOWS) zabrał się, za szerzenie wiary SONY vs. DSLR. Metoda, argumenty, zachowanie te same.
    Panowie, żadnym, ale to żadnym korpusem (na 100% z wypisanej listy większości nie posiadał) nie da się ostrych zdjęć zrobić, za to z SONY, od razu.
    "Internety" to zapamiętają i będą powtarzać do znudzenia, aż stanie się ogólnie panującą opinią , czyli prawdą.

Komentarz

• robertskc7
      Pełne uzależnienie
      • 2010
      • 1513

Ja, jako posiadacz 5mkIII wolę powtarzać do bólu słowa Whitesmokestudio - "Ostrość jest przereklamowana"
      www.robertzbiec.pl

Komentarz

• jan pawlak
        Pełne uzależnienie
        • 2012
        • 4335

Zamieszczone przez robertskc7
        Ja, jako posiadacz 5mkIII wolę powtarzać do bólu słowa Whitesmokestudio - "Ostrość jest przereklamowana"
        Nie stać mnie było by zostawić sobie 5D3 (czego żałuję) przy przechodzeniu na nową technologię (bezlusterkowce).
        "Trafiłem" na A7R2, jest po prosu lepszy (dla mnie) od 5D3 co nie zmienia faktu że 5D3 jest bardzo dobry

jp
        puste opakowania po EF 24-70/2,8 I, 580EX, GP-E2 oraz 2 statywy i pilot RMT-DSLR2
        Sony A7R Mark III,[B] FE 1.8/20G, FE 1.4/35GM, 85mm 1:1.4 DG DN, FE 1.8/135GM,
        http://www.dpreview.com/galleries/51.../photos#page=1
        public.fotki.com/janusz-pawlak/

Komentarz

• Pawel92
          Początki nałogu
          • 2009
          • 340

Dajmy może już autorowi tego wątku odetchnąć. Znalazł aparat, który robi ostre zdjęcia. Wypada pogratulować i wspólnie się cieszyć. Wszyscy koledzy przechodzący podobne rozterki a używający sprzętu, który autor już przetestował (patrz lista sprzętu) powinni wiedzieć, co im pozostaje uczynić.
          Pozdrowienia,
          Paweł

Zdjęcia

Komentarz

• zdebik
            Pełne uzależnienie
            • 2013
            • 4087

Sony star eater tyle w temacie lepsiejszosci Sony.
            https://500px.com/Rafal_S

Komentarz

• akustyk
              gajowy
              • 2004
              • 12226

Zamieszczone przez Pawel92
              Dajmy może już autorowi tego wątku odetchnąć. Znalazł aparat, który robi ostre zdjęcia. Wypada pogratulować i wspólnie się cieszyć. Wszyscy koledzy przechodzący podobne rozterki a używający sprzętu, który autor już przetestował (patrz lista sprzętu) powinni wiedzieć, co im pozostaje uczynić.
              Amen...
              www albo tez flickr

Komentarz

Pracuję...