To może niech ktoś zrobi taki firmware, który będzie całkowicie eliminował ze zdjęć kolor ŻÓŁTY
Forumowe szelki
Zwiń
X
-
-
-
-
-
Pewnie będzie zaraz tyle wzorów ile forumowiczów mZamieszczone przez Jacjuz dawno mowilem zeby zrobic okulary
.... na wiosne beda jak znalazl :-)
TARGOWICA !VETA itd.
No ale tak może na serio, jaki jeszcze gadget może nas "uwspólnić" ?_______________________________________________
taaaaa... Fed, Zorka 5, Zuch Digital, Smena 16:9
ha!Komentarz
-
prywatny samolot z logo forumZamieszczone przez b'Artjaki jeszcze gadget może nas "uwspólnić" ?
''tylko dla forumowiczow''Canon? moze niedlugo!Komentarz
-
Wzor moze byc tylko jeden - Das Bonken BrylenZamieszczone przez b'ArtPewnie będzie zaraz tyle wzorów ile forumowiczów m
TARGOWICA !VETA itd.
Komentarz
-
-
-
przeciez zawsze mozna wybudowac pas startowy z logoZamieszczone przez Tomasz1972Lepiej chyba śmigłowiec :-) Mniej miejsca do lądowania potrzebuje :-)
Pozdrawiam
Riccardo
--
Fuji & RicohKomentarz
-
JAK W KAŻDEJ MIEJSCOWOŚCI :-) To ja jestem za :-)Zamieszczone przez Riccardoprzeciez zawsze mozna wybudowac pas startowy z logo
Komentarz
-
ale jak bedziesz lecial a380 to wiekszy szpanZamieszczone przez Tomasz1972Lepiej chyba śmigłowiec :-) Mniej miejsca do lądowania potrzebuje :-)
jeszcze moze jakies sklep canon by sie tam walnefo i jakis sklep z zywnoscia i zyc i nie umierac tylko latac i robic zdjecia
Canon? moze niedlugo!Komentarz
-
ROTLZamieszczone przez birezWzor moze byc tylko jeden - Das Bonken Brylen
aaaaaaaaaaaale popatrzcie TU http://www.digital.pl/gadzety/index.htm
any comments?
Moim zdaniem koledzy maja bardzo ładnie zorganizowane forum.
nooooooooooo teraz mnie zabiją
Ostatnio edytowany przez b'Art; 1617._______________________________________________
taaaaa... Fed, Zorka 5, Zuch Digital, Smena 16:9
ha!Komentarz
-
nie no... to co rozpoczynamy zbiorke kasy na samolot z logiem forum? wtedy ni******om galy wyleca
Canon? moze niedlugo!Komentarz

Komentarz