Moja plakietka tez jest
Mam nadzieje ze namierze jeszcze kogoś z Cze-wy
Mapa użytkowników canon-board !
Zwiń
X
-
-
Nieiwem kto jest adminem grupy, ale w opcjach mozna by było ustawić Wycentrowanie na Łódź i przyblirzenie "state size" czy jakos tak, wtedy bedzie ekran obejmował całą Polskę, gdzie jest najwiecej userów.Ostatnio edytowany przez firley; 4591.Problemem fotoamatora jest to, że nie ma on powodów do robienia zdjęć...
Komentarz
-
Ja tam dowodzęZamieszczone przez firleyNieiwem kto jest adminem grupy, ale w opcjach mozna by było ustawić Wycentrowanie na Łódź i przyblirzenie "state size" czy jakos tak, wtedy bedzie ekran obejmował całą Polskę, gdzie jest najwiecej userów.
. Myślałem nad ustawieniem Polski w centrum ale... dlaczego mamy "dyskryminować" przyjaciół mieszkających na obczyźnie?
Myślę że jest ok.
Komentarz
-
Siegen; NiemcyZamieszczone przez minekNa razie tylko .pl.
Niech no Ci co w zagranicy mieszkają się podopisują, to się nieco rozszerzy (-:
PoszłoKomentarz
-
hmmm, no racja yogi. Więc niech i tak bedzie.
Pozdrawiam.Problemem fotoamatora jest to, że nie ma on powodów do robienia zdjęć...
Komentarz
-
Siegen? Czy to Siegen w Sauerlandzie niedaleko Olpe? Jezeli tak, to czolem sasiedzie (byly), mieszkalem ponad rok w Lennestadt-Grevebrueck.Zamieszczone przez Don SzaSzlykosSiegen; Niemcy
Poszło
Bardzo dziekuje :-D Ze swojej strony dodalem troche egzotyki mapie. Canon-board opanowal Azje!Zamieszczone przez yogi-bearJa tam dowodzę
. Myślałem nad ustawieniem Polski w centrum ale... dlaczego mamy "dyskryminować" przyjaciół mieszkających na obczyźnie?
Myślę że jest ok.
Pozdrawiam
DominikEOS 3, EOS 40D, EOS 7D, 17-40 f/4L, 28-135 f/3.5-5.6 IS USM, 75-300 f/4-5.6, 50 f/1.4,
100 f/2.8 Macro USM, 580ex, kilka hoya hmc pro1, Lowepro SR 100 AW, CT AW Fotki tutajKomentarz
-
Witam, jak wszyscy to i ja się dopisałem :] Nawet z fotką <lol> :PKomentarz
-
Done
If your pictures aren't good enough,you're not close enough - Robert Capa
instagram > https://www.instagram.com/cez_lewandowski/Komentarz
-
-
-
-
-
-
Też tam jestem :-)40D + 17-55/2.8 IS USM + 85/1.8 USM + 580EX + Stofen
Pretec 4 GB x133 + Kingston 1 GB x50 + Manfrotto 728B
Lowepro Stealth Reporter D400 AW + Lowepro Nova 2 AW
Moje zdjęcia na Jelonce.com, plfoto i galerii ZSO nr 1 im. S. Żeromskiego w Jeleniej Górze
Mój fotoreportaż z XV Finału WOŚPu i zdjęcie tygodnia na fotopolis.plKomentarz
-
Wpięłem swoją szpilkę
Szkoła fotografowania National Geographic Peter K. Burian, Robert Caputo + Szkoła fotografowania. Krajobrazy Caputo Robert + Nowy podręcznik fotografii John Hedgecoe + Praktyczny kurs fotografii Łukasz Gaweł
Komentarz
Komentarz