Ja też, już jestem
Mapa użytkowników canon-board !
Zwiń
X
-
-
A jakim cudem się dodajecie? Bo jak ja klikam na http://www.frappr.com/canonboard
to wyskakuje komunikat że nie można połączyć się z witryną.Starając się być obiektywnym, wyrażam jednak subiektywną opinę.Komentarz
-
Wygląda na to, że ten serwer leży. Pytanie tylko czy od 20 minut, czy np. od 2 tygodni...A jakim cudem się dodajecie? Bo jak ja klikam na http://www.frappr.com/canonboard
to wyskakuje komunikat że nie można połączyć się z witryną.Komentarz
-
-
Jak ktoś coś chlapnie to Vitez pierwszy.
Ale jak coś konkretnego trzeba zrobić to jakoś tu nikt z wierchuszki nawet nie pomyśli żeby zajrzeć. Jak mawia Ferdynand "Gadać to każy by chciał ino robić nie ma komu"Starając się być obiektywnym, wyrażam jednak subiektywną opinę.Komentarz
-
Ale trollujesz. A co 'wierchuszka' ma do tego serwisu?
To zupełnie zewnętrzna, osobna strona na której każdy może sobie 'mapkę' założyć.
Administrator (a wspomnę że jest tylko jeden - Hazan) forum Canon-Board nie ma żadnego wpływu ani potrzeby posiadania takiego wpływu na działalność serwisu frappr.com .
Równie dobrze mógłbyś się 'wierchuszki' czepiać że GG/nasza-klasa/facebook/allegro padło i z kolegami z Canon-Board nie możesz się skontaktować
.
Komentarz
-
Przepraszam, nie wiedziałem że to sprawa zewnętrzna.Starając się być obiektywnym, wyrażam jednak subiektywną opinę.Komentarz
-
-
-
Czyli, że już nieaktualne?
Szkoda...fajnie by było wiedzieć czy gdzieś blisko można znaleźć kogoś z CB i wyskoczyć gdzieś.Komentarz
-
Może w takim razie warto stworzyć nową mapę?500d + KIT + 50/1.8 + Super-Takumar 50/1.4 + Samyang 85/1.4 + Speedlite 430 EZKomentarz
-
-
Jako że brak możliwości edycji postów to się dopisuję pod sobą.
Taka trochę prowizorka, ale nic lepszego na razie nie znalazłem.
Wejdź na www.gmail.com
Zaloguj się na konto:
[email protected]
hasło: tjmufcbi
U góry wybieramy opcję: -> więcej -> Mapy
Otworzy się nowe okno, w którym wybieramy opcję "Moje mapy". Następnie z lewej strony widzimy w panelu "Moje mapy" mapkę o nazwie "Canon Board" (publiczna).
Klik w nią i po załadowaniu wybieramy "EDYTUJ". Wtedy można "się dodać".
Pamiętamy o zapisaniu.
Chętnych zapraszam do testów.
Ja się już wpisałem.Komentarz
-
Też jestem. Może się przyjmie.Jako że brak możliwości edycji postów to się dopisuję pod sobą.
Taka trochę prowizorka, ale nic lepszego na razie nie znalazłem.
Wejdź na www.gmail.com
Zaloguj się na konto:
[email protected]
hasło: tjmufcbi
U góry wybieramy opcję: -> więcej -> Mapy
Otworzy się nowe okno, w którym wybieramy opcję "Moje mapy". Następnie z lewej strony widzimy w panelu "Moje mapy" mapkę o nazwie "Canon Board" (publiczna).
Klik w nią i po załadowaniu wybieramy "EDYTUJ". Wtedy można "się dodać".
Pamiętamy o zapisaniu.
Chętnych zapraszam do testów.
Ja się już wpisałem.Komentarz
-
Złodziej będzie zachwycony. Adresy, wyszczególnienie sprzętu, i inne dane.Starając się być obiektywnym, wyrażam jednak subiektywną opinę.Komentarz
Komentarz