stocki i sprzedaż zdjeć

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • italy
    Uzależniony
    • 2011
    • 507

Odp: stocki i sprzedaż zdjeć

Zamieszczone przez Macios
    A swoją drogą ciekaw jestem ilu z użytkowników tego forum żyje ze stocków?
    Żyć się nie wyżyje . .Ale dorobić jakąś cyfrę w miesiącu można -jak najbardziej.Inaczej się to ma do fotografii produktowej.Tu już można -choć z poświęceniem - zarobić na siebie.Ze stocków można jedynie raz na jakiś czas za sprzedaż na wyłączność zarobić jakąś cyfrę z 3 zerami po niej

--- Kolejny post ---

Zamieszczone przez Merde
    Landszafcik... a to niespodzianka.
    Spodziewałem się czegoś bardziej generycznego, użytecznego biznesowo, w stylu "uścisk dłoni dwóch krawaciarzy".
    Merde , życie jest pełne niespodzianek Ty charujesz nad detalami a ktoś podczas spaceru zarobi na widoczku Co nie ujmuje nic autorowi powyższego zdjęcia

Komentarz

• Macios
      Uzależniony
      • 2005
      • 692

Italy - ja żyję ze stocków
      galeria

Komentarz

• tomek293
        Dopiero zaczyna
        • 2008
        • 27

Zamieszczone przez Macios
        Dobra robota Tomek!
        dzięki wielkie zająłem sie tym po paru latach, gdzie robiłem foty i....i byly tylko na dysku. Z lenistwa tylko na jednym stocku wystawiam foty, ale wiem, że niektórzy z tego potrafią żyć. Jednak wymaga to ciezkiej pracy, cierpliwosci, systematycznosci i-> najlepiej robić pod stocki foty a nie tak jak ja- hobbistycznie, turystycznie dodaje wszystko, bez skupienia sie na jakieś kategorii zdjeć, poszukiwania niszy. Ogollnie powaznym ludziom nie polecam wkurza sie człowiek tylko jak odrzucają foty z byle powodów ale komus kto ma czas, duzo zdjeć i...i np szuka $ na jakis obiektyw "marzeń" to warto
        http://submit.shutterstock.com?rid=977390

Komentarz

• tomek293
          Dopiero zaczyna
          • 2008
          • 27

Macios - niesamowity poziom, fajny styl prac -> z ciekawości mogę zapytać ile miesięcznie wyciągasz na samym shutterze?
          http://submit.shutterstock.com?rid=977390

Komentarz

Pracuję...