Czy są to moje źle wykonane fotki - np niedoświetlone odpowiednio czy tez rzeczywicie ten aparat bardziej szumi od 20 na wyższych czułościach już od iso 400 ???
Szumy w 1d mk IIn
Zwiń
X
-
Tagi: Brak
-
-
-
Antyreklama?
A może nostalgia...5DmII/BG-E6 + 1DmIII | EF 17-40/4 L | EF 28/1.8 | EF 50/1.4 | EF 85/1.8 | EF 70-200/2.8 L
RS-80N3 | Speedlight 580 EX II + Sigma EF-500 DG Super | Manfrotto 055CLB + 141RC
Zamieszczone przez Jac'z nad miski'
5DmII/BG-E6 + 1DmIII | EF 17-40/4 L | EF 28/1.8 | EF 50/1.4 | EF 85/1.8 | EF 70-200/2.8 L
RS-80N3 | Speedlight 580 EX II + Sigma EF-500 DG Super | Manfrotto 055CLB + 141RC
.................................................. .................................................. .......
.................................................. .................................................. .......
.................................................. .................................................. ......
szumy ?Eos 1D Mark IV + maleńka szklarnia elek oraz jeden Zeiss:-DKomentarz
-
-
Komentarz
-
Dzięki, że mi o nich przypomniałeś.:-DEos 1D Mark IV + maleńka szklarnia elek oraz jeden Zeiss:-DKomentarz
-
pytam nie bez kozery - pierwszy raz pstrykałem na szybko po 30 minutowym zapoznawaniu się ze sprzetem - jutro co prawda zobaczę fotki i to da mi jakiś obraz. Oszołom więc powiedz mi - czy pracując z lampą wprowadzasz jakąś korektę - masz 580 więc podobnie do mnojego zestawu - ja strzelałem z głowicą odchyloną do 45 stopni z odbiciem od białej zasłonki lampy i pracowałem na 1250 ISO.Analog i cyfraKomentarz
-
dżizzz...Zamieszczone przez DarekSzupytam nie bez kozery - pierwszy raz pstrykałem na szybko po 30 minutowym zapoznawaniu się ze sprzetem - jutro co prawda zobaczę fotki i to da mi jakiś obraz. Oszołom więc powiedz mi - czy pracując z lampą wprowadzasz jakąś korektę - masz 580 więc podobnie do mnojego zestawu - ja strzelałem z głowicą odchyloną do 45 stopni z odbiciem od białej zasłonki lampy i pracowałem na 1250 ISO.
to mogłeś poczekać do jutra, a nie wyskakujesz z topiciem z którego nic nie wynika i nikt nic nie wie...
PS. zachowujmy poziom panowie, czasami mam wrażenie że któryś z WAS złośnicy
zakłada nowe konto żeby wzbudzić conieco na forum...
teraz wam będzie po głowie chodzić, co?
Komentarz
Komentarz