Jedna mala uwaga, takich "ambitnych" projektow z zasady nie robi sie w HTML. Jedyne rozwiazanie to engine PHP + SQL...
szukam webmaster'a...
Zwiń
X
-
-
Pewnie ze tak, chyba ze ambitny projekt to 7 stron statycznych i menuZamieszczone przez AndeeJedna mala uwaga, takich "ambitnych" projektow z zasady nie robi sie w HTML. Jedyne rozwiazanie to engine PHP + SQL...
Komentarz
-
Fajnie, ja tez mam pomysl i szukam frajera, jacys chetni? :d
A tak na powanie, to godzina mojej pracy kosztuje, od 20 pln w gore, to czemu mialbym to robic za darmo?Komentarz
-
Czasem trzeba popracowac troche, za darmo, zeby potem wiecej zarobic
Komentarz
-
a ktos ci kazal?, bo nie rozumiem w czym problem... Gdybym mial ta wiedze ktorej oczekuje iczek... watek byl by juz zamkniety...ale niestety nie moge w tym pomoc...Zamieszczone przez yasinFajnie, ja tez mam pomysl i szukam frajera, jacys chetni? :d
A tak na powanie, to godzina mojej pracy kosztuje, od 20 pln w gore, to czemu mialbym to robic za darmo?
To sie nazywa bezinteresowna pomoc... nie wszystko robi sie dla kasy...Komentarz
-
Jac - popieram. Ja np. mam wiedzę i czas, ale najzwyczajniej w świecie mi się nie chce ;-) a poważniej mówiąc, nie spełniam warunku "o dwóch miesiącach". Ale jeśli ktoś ma ochotę - to czemu nie?Komentarz
-
-
icek:
zmien podejscie i rozpisz projekt; widac sa chetni i prace mozna podzielic.
W ten sposob osiagniesz cel.
Podobnie sa realizowane projekty open source itp. jakby kolesie zadali ludzi 8h na dobe w przeciagu dluzszego czasu to soft jak linux bylby w fazie jak sprzed 10 lat.Komentarz
-
yasin: tani jestes ... pomysl dlaczegoZamieszczone przez yasinFajnie, ja tez mam pomysl i szukam frajera, jacys chetni? :d
A tak na powanie, to godzina mojej pracy kosztuje, od 20 pln w gore, to czemu mialbym to robic za darmo?Komentarz
-
AGO, Andee - dzieki za porady. Skontaktowalo sie ze mna pare osob. Juz wiem, ze pomysl z HTML to niewypal i bedzie to wlasnie jak zalecanie PHP plus baza.
W sumie mam wrazenie, ze strona ruszy 1 stycznia. Nadal prowadze rozmowy z paroma osobami, ktorym niniejszym dziekuje za profrsjonalne podejscie i czas, ktory juz poswiecili!
Za darmo.
Licze , ze jak To ruszy to zainteresujecie sie calością.
Gdybyscie mieli jakies dodatkowe sugestie to z gory dzieki za pomoc.Komentarz
-
Komentarz