Dzien zaskoczonego drogowca

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Coronado
    Początki nałogu
    • 2005
    • 291

Zamieszczone przez Venio
    ja chce do LA
    Zawsze chyba trawa u sasiada jest bardziej zielona. Ja natomiast tesknie za sniegiem i nie moge sie doczekac jakiegos wyjazdu w gorki. Od kilku dni w LA wieje wiatr Santa Ana - upiornie suchy i goracy. Jest strasznie upalnie ale wieczorkiem (wczoraj) mozna wyjsc na zer i zrobic taka fote:

Kliknij obrazek, aby uzyskać większą wersję

Nazwa: emo14.jpg
Wyświetleń: 1
Rozmiar: 418,5 KB
ID: 2118525

Pozdrawiam
    Coronado

Moja galeria: MyLightscapes.com
    Chcesz na swoich zdjęciach? Jest na to świetny sposób: zajrzyj tutaj lub tutaj.

Komentarz

• KuchateK
      Pełne uzależnienie
      • 2005
      • 4895

Zamieszczone przez Venio
      ja chce do LA
      Ja tez

No to ja tak z zachoda zgnilego niedobrego cos napisze

Sniegu w tym roku jeszcze nie bylo... Mrozu tez nie bardzo. Generalnie opady czegokolwiek mizerne. W telewizji standardowo: widok z wielkiej hali z gorami posypki, reporter przed calym sznurem pelnych posypki plugow... Prognozy mowia ze ma padac... Czekaja Na ulicach spotkac mozna od czasu do czasu patrole posypkowozow jezdzace bez celu.

A sniegu jak nie bylo tak nie ma i nikt nie wie czy bedzie
      ...

Komentarz

• mxdanish
        Uzależniony
        • 2005
        • 632

Zamieszczone przez Coronado
        Zawsze chyba trawa u sasiada jest bardziej zielona. Ja natomiast tesknie za sniegiem i nie moge sie doczekac jakiegos wyjazdu w gorki. Od kilku dni w LA wieje wiatr Santa Ana - upiornie suchy i goracy. Jest strasznie upalnie
        Może mała wymianka?
        Muszę jechać w góry na miesiąc... to może Ty pojedziesz za mnie, a ja wpadnę do Ciebie w ten okropny, ciepły klimat i pogrzeję sobie zadek
        5DmII/BG-E6 + 1DmIII | EF 17-40/4 L | EF 28/1.8 | EF 50/1.4 | EF 85/1.8 | EF 70-200/2.8 L
        RS-80N3 | Speedlight 580 EX II + Sigma EF-500 DG Super | Manfrotto 055CLB + 141RC

Komentarz

Pracuję...