Wielka szkoda, fajny facet, nie tylko na celuloidzie... Coraz lepsze towarzystwo TAM na górze...
Marek Perepeczko nie żyje [*]
Zwiń
X
-
tadekZamieszczone przez muflonOj, po raz kolejny przekonuję się, że wszystko jest względne... Tak jak ogólnie mam alergię na wątki "świeczkowe", tak tu jedyne co mi przyszło do głowy to chwila zadumy i wspomnienia...
:-|350 D z gripem, sigma 18-125, kit, 580 ex, 2x1GB ELITE PRO I 512 ZWYKLA OBIE KINGSTON + 256 od canonaKomentarz
-
-
-
-
-
Widziałem Go kilkakrotnie na giełdzie w Stodole. Nie wiem jednak czy fotografia to był Jego "konik".
Niestety im jesteśmy starsi, tym więcej idoli z dzieciństwa odchodzi...
[i]Komentarz
-
-
-
o 17:15 Rozmowy W Toku gdzie będzie powtorzenie odcinka gdzie on był gościem. Ja wyjątkową obejze sobie.Komentarz
-
["]To prawda, Janosika można ogladać w nieskończoność.Przylaczam sie. Janosik to jeden z niewiele filmow, ktore moglbym ogladac w kolko.Komentarz
-
I ja sie dolaczam.
Kiedys moi rodzice pokazywali mi na filmach jakis starych aktorow i mowili: "patrz, to byla gwazda, jakie fajne z nia filmy byly". Smialem sie jako dzieciak, bo dla mnie to nie gwiazda, tylko staruszek.
A teraz... gwiazdy mojej mlodosci zaczynaja odchodzic. Przychodza nowe a te stare coraz rzadziej graja. Pewnie i ja dzieciakowi jak pokarze dziadka De Niro czy Al Pacino powiem: synu, czy wiesz jaki to aktor byl... A on mi z usmiechem odpali - Tomb Raider, to jest laska.
Coz, nie jestem stary a sam zaczynam dostrzegac przemijanie. Moze dlatego, iz w ciagu zaledwie 4 lat dwie bliskie mi osoby odeszly? A moze dorastam do nieodlacznych atrybutow zycia jakimi jest miedzy inymi - smierc.
Wiem tylko jedno - to nam jest tu z tym zle, oni maja tylko lepiej.Komentarz

Komentarz