Mamy identyfikatory

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Diodak
    Uzależniony
    • 2005
    • 696

Mamy identyfikatory

Założyłem nowy temat, bo do starego nie wszyscy zainteresowani zaglądali. Mam dobre wieści z drukarni :grin: ... identyfikatory są już wydrukowane i spersonalizowane i dzisiaj po południu (lub najpóźniej jutro rano) miały być wysłane kurierem. Jutro dostanę numer listu przewozowego i w razie czego będę śledził, czy paczka gdzieś nie zginie po drodze .

Odnośnie pytania z poprzedniego tematu, to karty zamawiałem nie w Stalowej Woli a w Rudzie Śląskiej bo nie chodziło po prostu o drukarnię offsetową, tylko o wyspecjalizowaną firmę drukującą karty plastikowe. Gdybym mógł te karty wykonać w pierwszej lepszej drukarni to pewnie wybrałbym jedną, ze swojego miasta .

Co do wysyłki kart do forumowiczów, prawdopodobnie nie wrócę na ten weekend do domu jak przyjdą karty, dlatego wysłałbym je dopiero za tydzień w piątek. Niestety "wycieczka" do domu kosztuje mnie 45zł, a mój studencki budżet jest ograniczony (już i tak nikt mi nie odda pieniążków za telefony do drukarni chociaż niektórzy twierdzili, że wydawanie na telefony to mój obowiązek skoro się podjąłem zadania). Chyba, że ktoś ma ochotę zrobić mi taki prezent, to pojadę i wyślę identyfikatory w ten piątek . Tak czy siak czekam na paczkę ze kartonikami.

Od razu mówię, że nie odpowiadam, jeśli drukarnia coś przeinaczyła w projekcie bo to by było niedorzeczne... niby mówili, że zrobili według projektu, ale wiadomo jak to bywa... oby były fajne .
    EOS 450D, EF 24mm 1.4 L, EF 50mm 1.2 L, EF 24-105mm L, EF-S 10-22mm
  • boski
    Coś już napisał
    • 2005
    • 94

moze daj gdzies na jakis ftp projekt do obadania
    Loading sig, please wait...
    |||||||||||||----35%----------------

Canon EOS system

Komentarz

• Venio
      Pełne uzależnienie
      • 2005
      • 1084

kurna... ruda śląska?? Przeciez to 15 minut odemnie samochodem :/

Komentarz

• Vitez
        zło konieczne
        • 2004
        • 19804

Zamieszczone przez Diodak
        Co do wysyłki kart do forumowiczów, prawdopodobnie nie wrócę na ten weekend do domu jak przyjdą karty, dlatego wysłałbym je dopiero za tydzień w piątek. Niestety "wycieczka" do domu kosztuje mnie 45zł, a mój studencki budżet jest ograniczony
        1) A musza ci to slac do domu? Nie moga do miejsca w ktorym aktualnie sie znajdujesz?

2) Jak ja studiowalem to rodzice zwracali mi za podroz w obie strony ze studiow do domu (Warszawa <-> Lublin) + dorzucali jeszcze fure zarcia. No ale to kazdy indywidualnie ze swoimi rodzicami ma rozne stosunki .

Komentarz

• maro25
          Początki nałogu
          • 2005
          • 318

no to jakaś optymistyczna wiadomość na dzisiejszy dzień

Komentarz

• arkadyt
            Dopiero zaczyna
            • 2005
            • 34

Witam.
            Jakie warunki trzeba spełnić, aby otrzymać taki identyfikator?
            Pozdrawiam
            Arkady
            Arkady
            EOS 550D, KIT 18-55 IS, Sigma 18-200 DC, Speedlite 430EX

Komentarz

• Venio
              Pełne uzależnienie
              • 2005
              • 1084

Zamieszczone przez arkadyt
              Witam.
              Pozdrawiam
              Arkady
              haha oplułem sobie monitor

Komentarz

• Polaco
                Pełne uzależnienie
                • 2005
                • 1135

Zamieszczone przez arkadyt
                Witam.
                Pozdrawiam
                Arkady
                Warunki:
                1. Kandydad na identyfikatora musi byc uzytkownikiem Canona od conajmniej roku.
                2. Posiadac conajmniej jedna L'ke.
                3. Pojawic sie na 2-ch plenerach.

A tak na seri oto poczekac na nowe wydrukowanie identyfikatorow (musi sie uzbierac jakas tam wieksza grupa).
                Canon 20D + kit, Tamron 28-75 F/2.8, Canon 70-200 F/4, w planach cala reszta
                Troche moich knotow

Komentarz

• KuchateK
                  Pełne uzależnienie
                  • 2005
                  • 4895

Podstawa to regularnie przegladac forum zeby nie przegapic ewentualnego watku o nastepnej puli identyfikatorow, potem szybko sie dopisac na liste i zaplacic a nie obudzic sie cztery tygodnie po zamknieciu listy z "ja tez bym chcial"
                  ...

Komentarz

• arkadyt
                    Dopiero zaczyna
                    • 2005
                    • 34

Zamieszczone przez KuchateK
                    Podstawa to regularnie przegladac forum zeby nie przegapic ewentualnego watku o nastepnej puli identyfikatorow, potem szybko sie dopisac na liste i zaplacic a nie obudzic sie cztery tygodnie po zamknieciu listy z "ja tez bym chcial"
                    Dzięki za wyjaśnienie.
                    Nie przegapiłem, tylko posiadaczem Canona jestem od tygodnia i mniej więcej od tego czasu userem tego forum. Tak więc wcześniej nie miałem okazji, ale teraz śledzę na bieżąco bardzo interesujące wątki.
                    Pozdrawiam.
                    Arkady
                    EOS 550D, KIT 18-55 IS, Sigma 18-200 DC, Speedlite 430EX

Komentarz

• MarekC
                      Uzależniony
                      • 2005
                      • 647

Zamieszczone przez Vitez
                      No ale to kazdy indywidualnie ze swoimi rodzicami ma rozne stosunki .
                      Vitez, twa pewność siebie powala mnie ;-)
                      Znam kilka osób, które zawsze miały i mają doskonałe stosunki z rodzicami, ale mimo to chcieli się jak najszybciej usamodzielnić.
                      Kumpela nawet odmówiła rodzicom mieszkania jakie jej kupili na Ursynowie. Całe studia sama się utrzymywała, co teraz bardzo procentuje w Rzymie, gdzie nie miała "obrzydzenia" pracować najpierw jako pokojówka za 3..4 EUR/godz, a następnie recepcjonistka w jakims hoteliku na Zatybrzu. Teraz z narzeczonym otworzyła własną szkołę językową, stać ją było na kupienie mieszkania w centrum miasta....a zaczęło się jak u Diodaka, że nie miała na pociąg osobowy z Wawy do Radomia
                      Pozdrawiam
                      Marek

Komentarz

• popmart
                        Pełne uzależnienie
                        • 2005
                        • 1721

ojejej jaka piękna historia aż łza sie wyciska

Komentarz

• sergi
                          Początki nałogu
                          • 2004
                          • 413

Zamieszczone przez Vitez
                          Jak ja studiowalem to rodzice zwracali mi za podroz w obie strony ze studiow do domu (Warszawa <-> Lublin) + dorzucali jeszcze fure zarcia. No ale to kazdy indywidualnie ze swoimi rodzicami ma rozne stosunki .
                          Vitez pomyśl czasem zanim coś nastukasz...
                          stosunki z rodzicami swoją drogą a to czy rodzice mają z czego placic podroze, studia, cotygodniowy transport do domu czy wyzywienie swoich dzieci to druga sprawa. Nie każdy ma dzianych starych, nie każdy też lubi sępić kase od nich.
                          Nie pisze tutaj oczywiscie o Diodaku tylko ogólnie zaznaczam ze sytuacja czasami jest ciezka. Nie jedni rodzice poswiecaja wiele aby pozwolic swoim dzieciom ukonczyc szkoły...
                          5DmkII, Canon 24-70 f/2.8, Canon 85 f/1.8, Canon 70-200 f/4, 430 EX
                          :: Banki Zdjęć - sprzedaż zdjęć w agencjach microstock
                          :: Motywy wordpress

Komentarz

• pn_
                            Zablokowany
                            • 2005
                            • 857

Zamieszczone przez Vitez
                            2) Jak ja studiowalem to rodzice zwracali mi za podroz w obie strony ze studiow do domu (Warszawa <-> Lublin) + dorzucali jeszcze fure zarcia. No ale to kazdy indywidualnie ze swoimi rodzicami ma rozne stosunki .
                            Ja na studiach robilem wszystko, zeby odciazyc rodzicow, poniewaz glupio mi bylo ciagle wyciagac do nich reke jako doroslemu czlowiekowi. Pracowalem wieczorami w skladzie gazety codziennej, pisalem artykuly do PCKuriera, handlowalem ciuchami na rynku, naprawialem komputery, pisalem programy na zamowienie. Mozliwosci sa duze.

Komentarz

• GoTo
                              Bywalec
                              • 2005
                              • 163

Zamieszczone przez Diodak
                              Założyłem nowy temat, bo do starego nie wszyscy zainteresowani zaglądali. Mam dobre wieści z drukarni :grin: ... identyfikatory są już wydrukowane i spersonalizowane i dzisiaj po południu (lub najpóźniej jutro rano) miały być wysłane kurierem. Jutro dostanę numer listu przewozowego i w razie czego będę śledził, czy paczka gdzieś nie zginie po drodze .
                              I super, o takie właśnie wiadomości chodzi :grin:
                              Co do zmuszania do wydatków na telefony (bo to pewnie do mnie) - chodziło mi tylko o właściwe i konkretne informowanie na forum o sprawie, podkreślę konkretne, bo z tym były małe problemy.
                              Ale nie warto do tego wracać - ważne są efekty. I jeśli wiem jaki jest aktualny stan mogę spokojnie i cierpliwie czekać na kolejne kroki.

Komentarz

Pracuję...