moze ktos chce gmail?

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • piotrkula
    Bywalec
    • 2004
    • 139

moze ktos chce gmail?

ja wiem ze zupelnie nie zwiazane z tematyka forum, ale nie jest to jakies tak komercyjne ogloszenie, a po prostu chec podzielenia sie duza skrzynka.
    o co biega? a no mam wolne zaproszenie do zalozenia kata na google ( gmail, pojemnosc 1G), poki co mozna to zrobic tylko na zaproszenie lub zapisac sie na liste oczekujacych.
    moze komus jest cos takiego potrzebne do archiwizacji maili ( z informacjami na temat sprzetu canona - to taka mala dygresja zeby wypowiedz miala cokolwiek wspolnego z forum), google udostepnia swoje siwetne algorytmy do przeszukiwania tych wiadomosci.

szanowny adminie prosze mnie nie banowac . ja to tak z dobrego serca i dbania o uzytkownikow tego forum
    pozdrawiam
    piotrkula

EOS A2E, Canon 50mm 1.8 Mk I,
    Canon 28-135mm 3.5-4.5 IS, Canon 100-300mm 5.6,
    VG-10, SpeedLite 540EZ
  • hazan
    Zasłużeni
    • 2004
    • 1719

Re: moze ktos chce gmail?

Zamieszczone przez piotrkula
    ja wiem ze zupelnie nie zwiazane z tematyka forum, ale nie jest to jakies tak komercyjne ogloszenie, a po prostu chec podzielenia sie duza skrzynka.
    o co biega? a no mam wolne zaproszenie do zalozenia kata na google ( gmail, pojemnosc 1G), poki co mozna to zrobic tylko na zaproszenie lub zapisac sie na liste oczekujacych.
    moze komus jest cos takiego potrzebne do archiwizacji maili ( z informacjami na temat sprzetu canona - to taka mala dygresja zeby wypowiedz miala cokolwiek wspolnego z forum), google udostepnia swoje siwetne algorytmy do przeszukiwania tych wiadomosci.

szanowny adminie prosze mnie nie banowac . ja to tak z dobrego serca i dbania o uzytkownikow tego forum
    Co ty z tym banodwaniem ? - jak do tej pory tylko z 2 osoby zostały zbanowane
    Pozdrawiam
    Hazan
    Canon-board.info www.pytamy.pl

Komentarz

• piotrkula
      Bywalec
      • 2004
      • 139

Zamieszczone przez hazan
      Co ty z tym banodwaniem ?
      zartowalem,
      to tylko dla tego ze nie w temacie 'canonowskim',
      jak na razie jest super spokoj na tym forum i to mi sie podoba
      pozdrawiam
      piotrkula

VG-10, SpeedLite 540EZ

Komentarz

• Vitez
        zło konieczne
        • 2004
        • 19804

Re: moze ktos chce gmail?

mam wolne zaproszenie do zalozenia kata na google ( gmail, pojemnosc 1G), poki co mozna to zrobic tylko na zaproszenie lub zapisac sie na liste oczekujacych.
        I za ile sprzedajesz te zaproszenia?
        Bo jak free to chyba bym wzial.

Komentarz

• piotrkula
          Bywalec
          • 2004
          • 139

za free, nie sprzedaje, jak bym sprzedawal to bym w "sprzedam" umiescil.
          wyslij mi adres email, gdzie mam zaproszenie przeslac.

[ Dodano: 21 Czerwiec 2004 ]
          no to zalatwione, zaproszenie wyslane: I miejsce: Vitez

teraz jak ktos chce, musi naciagac Viteza,
          a taka uwaga, mozliwosc zaproszen pojawi ci sie za jakies 4-5 dni, moja rada zapros sam siebie (tzn wyslij zaproszenia na inne swoje emaila, jezeli takowe posiadasz) w celu rozmnozenia zaproszen, ja tak zrobilem za jakis tydzien bede mial ewentualnie jeszcze jedno wolne zaproszenie.
          pozdrawiam
          piotrkula

VG-10, SpeedLite 540EZ

Komentarz

• hazan
            Zasłużeni
            • 2004
            • 1719

za free, nie sprzedaje, jak bym sprzedawal to bym w "sprzedam" umiescil.
            wyslij mi adres email, gdzie mam zaproszenie przeslac.

[ Dodano: 21 Czerwiec 2004 ]
            no to zalatwione, zaproszenie wyslane: I miejsce: Vitez

teraz jak ktos chce, musi naciagac Viteza,
            a taka uwaga, mozliwosc zaproszen pojawi ci sie za jakies 4-5 dni, moja rada zapros sam siebie (tzn wyslij zaproszenia na inne swoje emaila, jezeli takowe posiadasz) w celu rozmnozenia zaproszen, ja tak zrobilem za jakis tydzien bede mial ewentualnie jeszcze jedno wolne zaproszenie.
            Vitez - wysli w takim razie do mnie zaproszenie na [email protected]
            Pozdrawiam
            Hazan
            Canon-board.info www.pytamy.pl

Komentarz

• piotrkula
              Bywalec
              • 2004
              • 139

Zamieszczone przez hazan
              Vitez - wysli w takim razie do mnie zaproszenie na [email protected]
              wyslalem zamiast Viteza, bo wlasnie zarobilem kolejne zaproszenia, dajcie znac czy dostaliscie, bo mialem problemy z siecia, jak nie to podesle linki.
              pozdrawiam
              piotrkula

VG-10, SpeedLite 540EZ

Komentarz

Pracuję...