Ekstra, żywność będzie tańsza.
Sondaz Prezydencki {2 tura}
Zwiń
X
-
-
No, zwlaszcza rolnicy sie ucieszaZamieszczone przez Tomasz GolinskiEkstra, żywność będzie tańsza.
Cos czuje, ze Samołobrona będzie popierała rząd max. do następnego lata
Potem po staremu - blokady, wysypywanie zboża, rzucanie plytami chodnikowymi pod Sejmem - znowu bedzie okazja do fajnego flame, no nie Tomek? ;-)
Komentarz
-
-
Tomasz, jeśli przypominasz sobie naszą ostrą dyskusję o głupocie? to ja Cię teraz oficjalnie przepraszam za wszystkie moje uszczypliwe uwagi dotyczące Twoich poglądów politycznych. Miałeś ŚWIĘTĄ rację w kwestii zwycięstwa głupoty w demokracji.300D; 17-40/4L; 24-105/4L; 70-200/4L; 430EXKomentarz
-
Niedługo (po wyborach) nasze skarbonki będą tak wyglądać :-(Canon 20d + Tamron 28-75/2.8 + Canon 70-200/4L + Speedlite 550exKomentarz
-
-
-
Moze i nic nowego, ale za kazdym razem boli :sad:Zamieszczone przez Tomasz GolinskiA to niby coś nowego w polityce?
i smutne jest
Komentarz
-
-
Gorzej jak nie beda realizowac tych ale zaczna inne (LPR'owe np.)Zamieszczone przez Tomasz GolinskiAkurat tym razem to mniej smutne, bo w kampanii gadali glupoty. Jest nadzieja (niewielka), ze jak ich nie będą realizować, to będzie lepiej
Hiehie, wlasnie mi do glowy przyszlo: nowa partia: ZL - Zwiazek Ludowy (a tak na prawde to: Zamaskowani Liberalowie, partia kameleon
)
Komentarz
-
Coz, o tym nie pomyslalem - to pozytywne podejcieZamieszczone przez Tomasz GolinskiAkurat tym razem to mniej smutne, bo w kampanii gadali glupoty. Jest nadzieja (niewielka), ze jak ich nie będą realizować, to będzie lepiej
Komentarz
-
Wallenrod?Zamieszczone przez birezGorzej jak nie beda realizowac tych ale zaczna inne (LPR'owe np.)
Hiehie, wlasnie mi do glowy przyszlo: nowa partia: ZL - Zwiazek Ludowy (a tak na prawde to: Zamaskowani Liberalowie, partia kameleon
)30D | 85/1.8 | 135/2 | 70-200/4 | T17-50/2.8 | 100-300/4.5-5.6 | 50/1.4 | 650 | 430EX | Sherpa 600r
Zdjęcia - Iran, folk, jazz, wątek galeriowy
Komentarz
Komentarz